Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Интересно ми е каква е гаранцията,че действително ако е имало нещо, те са го развалили  newsm78 Как може да разбереш....

# 226
Всичко е въпрос на самовнушение според мен.

# 227
Ще кажа разбира се!  Hug Колкото до това дали въпросния човек има някакво енергийно въздействие или не бих мога и сама да разбера. Но проблема тук е че нямам никаква връзка с него, а и той не иска и да чуе за мен. След толкова много манипулации и лъжи от разни "хора"  той просто се предаде и реши, че ще му е по добре без мен. По принцип думата магия ми е доста странна.. всичко е енергия която се кодира и изпраща с определена цел към аурата на човек .. това магия ми звучи като нещо сръхестествено  Laughing Но ако редовно медитираш.. чистиш и синхронизираш чакрите си.. енергизираш аурата.. правиш защити и тн. много трудно би било да може някой да разбие тази съвсем естествена защита. Казвам трудно.. не невъзможно. Другия начин за "кодиране" на даден човек е прикрепянето на ларви (нисши астрални същества) към аурата с определена цел. Колкото до така нареченета предметна магия.. тя е по скоро за да може по неопитните да успеят да канализират енергията. Тези които са достигнали пълно просветление могат да насочват и теглят енергия без никакви помощни средства. За това и когато Цеца ми каза за захар.. лъжици ( те се използват предимно при любовни ритуали) снимки и тн... мислех да я питам тя любовна магия ли мисли да ми прави с този човек  Laughing АЗ НЕ ИСКАМ и никога не бих накарала някого да стане зомби само и само да е с мен. Това е унизително най вече за човек който иска такова нещо. Повръща ми се от хора, които се месят по този начин в чужди отношения. И да.. обичам го.. искам да е с мен.. но или ще е по негово собствено желание или това не е просто човека за мен.  Hug

# 228
Абе тази Цеца май всички магии разваля със захар  Laughing И аз не искам да правя на Ангел магии. Но пак казвам - тази Цецка е леко шарлатанка и там няма да ми стъпи крачето повече  Laughing
Може ли някой да сподели отзиви от Ангел от Дианабат?

# 229
Здравей Different_Reality, случайно да знаеш сайтове където да пише как да се правят тези защити? Дали планинският кристал наистина защитава от чужда енергия? Някоя от дамите в темата да има такъв кристал и как й е подействал?

А за Цеца чак оди се пишеха сега шарлатанка. Щом при толкова доволни по-напред сега излиза, че и тя не е читава то какво да кажем за другите от списъка?

# 230
Здравей Different_Reality, случайно да знаеш сайтове където да пише как да се правят тези защити? Дали планинският кристал наистина защитава от чужда енергия? Някоя от дамите в темата да има такъв кристал и как й е подействал?

А за Цеца чак оди се пишеха сега шарлатанка. Щом при толкова доволни по-напред сега излиза, че и тя не е читава то какво да кажем за другите от списъка?

Здравей Simple Smile С неща от нета не става. Трябва да си купиш няколко книжки поне и да ги прочетеш. Също така е важно да не избързваш и да правиш всичко на веднъж за по бърз резултат. Важно е и постоянството при тези неща. Планинския кристал трябва първо да бъде пречистен, след това зареден и чак тогава да го носиш. На теб за какво ти трябва.. лечение.. защита.. ? Имай предвид, че кристалите много бързо абсорбират негативите и трябва периодично да се чистят.  Peace

Колкото до Цеца.. не съм казала, че е мошеничка.. позна ми нещата.. сега чакам да видя дали познава и близкото бъдеще... след това ще помисля какво да правя по моя въпрос.

# 231
Ами нз. Това е само моята гледна точка за Цеца. Споделям с вас моите впечатления. Аз си взех няколко кристалчета, тази вечер ги сложих да се пречистват, утре мисля да си ги заредя.

# 232
Интересно ми е каква е гаранцията,че действително ако е имало нещо, те са го развалили  newsm78 Как може да разбереш....
И аз това питам. Мене ме е страх да не навреди повече.

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 00:40 от мамарамболина

# 233
  • София

Лично аз, нямам спомен някой да е писал оди(в прекия и преносния смисъл) за Цеца.  Peace
Доволни...от кого нямаше. Повечето от списъка са имали своите 5 мин. слава.

# 234
А за Цеца... Каза, че магията ми и направена от приятелка със светли очи, която съм водила на вилата си. Аз обаче не се сещам да имам приятелка със светли очи, пък откакто сме с Ангел никой не е ходил на вилата, освен наще – всички с тъмни очи. Като видя как я погледнах ми каза "Теб сега ти идва много информация, като седнеш вкъщи ще се сетиш." Е от 4 часа мисля и няма такъв човек!

# 235
  • София
Абе тази Цеца май всички магии разваля със захар  Laughing И аз не искам да правя на Ангел магии. Но пак казвам - тази Цецка е леко шарлатанка и там няма да ми стъпи крачето повече  Laughing
Може ли някой да сподели отзиви от Ангел от Дианабат?
Отзивите за Ангел от Дианабад тук, не са позитивни. Даже се чудя кои за дали 2 гласа за него. Тези, които са доволни нека припомнят, може и да се разубедят другите.  Peace
Учудва ме това, че вече и магии разваля. (т.е. въобще не ме учудва предвид финансиите, пред които никой не е индиферентен).
Ето диалог м/у мен и друга съфорумка. Всеки може да го провери.

310     Хоби / Предсказания и паранормално / Re: Ясновидци/врачки - тема 20    : нд, 22 дек 2013, 19:09
Цитат на: Angel 2010 в нд, 22 дек 2013, 15:08
Цитат на: MayyaI в вт, 17 дек 2013, 00:59
Цитат на: Angel 2010 в пн, 16 дек 2013, 12:00
Момичета, някой да е чувал за ясновидка Донка Костова от село Костенец?

Чували сме,чували, а и съм ходила.
Знам, че сега приема понеделник и сряда в София. През другите дни – в селото. Гледа на кафе. Тел и беше 0889654961. Колкото оставиш.
Гледането и при мен беше смехотворно.

Та не казвам: ”не ходи”, написах какво се случи с мен.  bouquet

Благодаря за съвета! Аз посетих Ангел от Дианабад и той ми каза за нея, по-точно я препоръча..
Тя можела да ми каже кой е направил енергийното вмешателство /магия/, което той вижда над мен. Той само знае, че е жена, но Донка Костова можела да уточни...

И кой ще разваля магията? Суми?

# 236
  • София
За Цеца да кажа - аз съм ходила при нея два пъти в разстояние на около година и половина.Първия път ми позна настоящето и важни неща за бъдещето , които вече са факт, за магии не ми е говорила въобще.Втория път ми позна настоящето , за бъдещето чакам , даде срок лятото , тоест минимум до септември ще чакам да видя познала ли е .Каза че човека да мен има направена магия и не ми е предлагала да я разваля , а ми каза да взема светена вода и да напръскам дрехите му и толкоз.Сега явно като повечето се е наголемяла и е започнала да щави наред с измислянето на магия , не знам , но явно като станат популярни и се самозабравят.
Аз лично съм доволна от нея , но ходенето ми беше март месец , сега явно нещата при нея стоят по-различно.

# 237
  • Hell
Искам да похваля едно момиче, което гледа на таро, в ето този форум. http://dreamland-bg.com/index.php
Два пъти й зададах въпроси, и двата пъти ми отговори много точно.
Аз пари излишни за гледачки нямам така, че това форумче ме устройва напълно.  Peace

# 238
Не знам дали Цеца е от най-користните. Аз съм виждала далеч по-користни. С мен е била много точна откъм отношение и двата пъти. Способностите й да предсказва точно още ги проверявам, посоката горе-долу улучи на комбинирано гледане от карти и кафе (първия път само на кафе беше доста частична работа). Макар и така леко накъсано и мъгляво. На момента ми беше объркано, едва след няколко месеца и един куп събития започна да излиза това и онова и мога да кажа, че позна.
Но понеже гледам говорите за магии, макар че има друга тема за тях, да си кажа - първия път отидох при нея в кофти период от живота ми. Тя веднага го отдаде на магия и предписа ритуали. Аз си направих углушка. Отидох пак след няколко месеца и тя видя разведряване. Явно обаче ме помнеше, защото ми каза, че явно просто е бил лош период.
Не мисля, че ми говореше за ритуалите користно, по-скоро беше разминаване между нейните и моите разбирания и нагласи: тя вярва в магии, аз съм доста по-скептична и резервирана на темата. Така че използвайте усета си да прецените дали сте в лош период или наистина има магия. Също така понякога в живота си си имаме работа с доста криви хора - факт, който невинаги имаме кураж да приемем и е далеч по-лесно да извиним с магии. Животът в България не е лесен. А може би и като цяло живеем във време, в което трудно се оцелява. Гледайки портрети, правейки ритуали и прочие не може да замести куражът и ежедневното старание, които трябва да приложим, било то за са постигнем нещо или да преминем през трудния период.

# 239
Здравейте, виждам доста се разисква Цеца напоследък.
От година и нещо вече ходя при нея и то постоянно. На кафе тази жена не може да гледа! просто не разчитайте там. Ако ви се струва, че налучква, точно така е. Но на карти нещата стоят по различен начин. Аз лично като ходя при нея си гледам само на карти, никога не искам кафе.
Няма нещо, което да не е станало факт, включително неща, които абсолютно не съм допускала.
И просто един съвет от мен спрямо опита ми - за цвят на очите, светла тъмна коса много не разчитайте като ви ги описва, все пак това са само карти... Поне при мен се е случвало дори по точи начин да объркам предречени от нея неща за един човек, а те се случиха абсолютно същите само, че с друг. Така, че поне при мен Цеца познава, но вие сами трябва допълнително да си разтълкувате нещата и хората, за които говори ( и те далеч може да не са с външния вид, който тя ви казва ).

Не я защитавам, просто искам да помогна на хората, които са с противоречиви мнения за нея.

Аз лично съм водила мои приятелки при нея, които три месеца след това нищо не им се беше случило от това, което беше казала. Много бяха разочаровани... изведнъж всичко им се строполи наведнъж и сега не спират да ходят Grinning

Поздрави,

Общи условия

Активация на акаунт