Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Каква е била цената при Оксана, много ми е интересно?

Съжалявам, но нямам конкретен спомен, и тогава ми се видя скъпо и дори в началото се и замислих.  Като цяло помня, че беше около 100лв, но имаше разлика дали ще се поръча карта, включваща настояще и бъдеще, или тази която е за миналото.
Имам силно чувство, че всяка от тези карти беше по 60лв, та общо платих май 120лв... но не помня с точност. Но нека кажем 100лв -+ 20лв.

Разбирам, че това е сложна наука, която изисква много време и труд, за да се научи и адаптира, изисква се много пари за обучение и специализации, но все пак ми се стори странно за средна заплата май 350лв беше тогава, това да е цената за въпросната услуга. Като цяло не знам как върви тарифата в астро средите. Но за почти същата сума мога да си изготвя в Западна Европа, а всички знаем, какви са им заплатите  Confused  Не искам да обременявам никой с мнението си, пак казвам, че останах доволна, заслужи си парите, но финансовия фактор също е важен.

# 406
Стана ми интересно кой ли е този " популярен столичен ясновидец Роберто"  Simple Smile

http://aktualninovini.net/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-% … %D0%BA%D0%B8.html

# 407
Zdraveite !!! SPESHNO !! Tursq nadejdna qsnovidka ot Varna koqto moje da pomaga sluscheqt e speshen .. Ako nqkoi znae neshto mnogo shte buda blagodarna ! Sad(

# 408
  • плевен
Стана ми интересно кой ли е този " популярен столичен ясновидец Роберто"  Simple Smile

Предполагам е този http://roberto-metodiev.com/

# 409
При Милка от Караисен, когато ходих нямаше хора и не съм чакала. Но вече 8 години след посещението ми не се е случило нищо от предсказанията и.

не казах,4е предсказва!казах,4е познава дали наистина има магия.като имаш много странни усещания,болести и ситуации,си казваш,4е нещо не е наред...и като идеш и при ходжа и те 4истят,след време,когато няма нищо от това,което е било,тогава разбираш,4е наистина е било магия.дори знам и кой я е правил

за предсказванв в бъдеще време е позналавала единствено Румяна от Шумен.дори описва 4овекът какво представлява като външност и други подробности,които никога не е виждала и няма как,защото са дале4е от България
Румяна от Шумен нищо не познава. Преди около 6 години 3 приятелки бяхме пристрастени да ходим при нея. Абсолютно нищо не познава.
За откриване на магии и развалянето им е много добра леля Събка от Еверест в Шумен, но не предсказва.

A КАК СИ ОБЯСНЯВАТЕ ФАКТА!,4Е ВИДЯ СРЕЩА И ЗАПОЗНАНСТВО СЪС СВЕТОВНА ТЕНИС ЗВЕЗДА,БЕЗ ДА Я ТЪРСИМ,СЛУ4АЙНО В КАФЕНЕ В 4УЖБИНА...?

# 410
Току що някаква девойка  Вера Стоименова ми оферира цена от 100лв. Вчера Латина Обяви цена от 60лв за мен и въпроси за още един човек. Аз ли съм скръндза или тия кокони са алчни?

АЛ4НИ СА!

# 411
Интересно ми е при толкова ясновидци във Варна как никой не предупреди за бедствието. Ползвам астро-оракулските услуги на този сайт от известно време. Още през 2013 година експертите им първи предупредиха за наводнения и свлачища в прогнозата си за 2014 година. А днес гледам са публикували още по-интересно обяснение за потопа във Варна. Заслужава си да се прочете тази Naughty статия http://magicbul.net/?p=2316

БЛАГОДАРЯ ЗА ЛИНКА СЪС СТАТИЯТА:)

# 412
Търся спешно човек който наистина може да разваля магии. ако някой зное такъв нека да напише координатите му. благодаря

# 413
Търся спешно човек който наистина може да разваля магии. ако някой зное такъв нека да напише координатите му. благодаря

Първо един съвет от мен. Преди да тръгнеш да разваляш провери дали наистина има проблем и евентуално какво е засегнал. Направи си една снимка на аурата. Също така препоръчвам и проверката с яйце  Hug

# 414
Току що някаква девойка  Вера Стоименова ми оферира цена от 100лв. Вчера Латина Обяви цена от 60лв за мен и въпроси за още един човек. Аз ли съм скръндза или тия кокони са алчни?

АЛ4НИ СА!

Погледай майсторлъка на Верчето от Русенско в " Яновидци" и си купи нещо истинско с  парите, които си изкарала с труда си.

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 14:44 от ryannn

# 415
Аз съм сигурна и затова се интересувам за точен човек

# 416
При Милка от Караисен, когато ходих нямаше хора и не съм чакала. Но вече 8 години след посещението ми не се е случило нищо от предсказанията и.

не казах,4е предсказва!казах,4е познава дали наистина има магия.като имаш много странни усещания,болести и ситуации,си казваш,4е нещо не е наред...и като идеш и при ходжа и те 4истят,след време,когато няма нищо от това,което е било,тогава разбираш,4е наистина е било магия.дори знам и кой я е правил

за предсказванв в бъдеще време е позналавала единствено Румяна от Шумен.дори описва 4овекът какво представлява като външност и други подробности,които никога не е виждала и няма как,защото са дале4е от България
Румяна от Шумен нищо не познава. Преди около 6 години 3 приятелки бяхме пристрастени да ходим при нея. Абсолютно нищо не познава.
За откриване на магии и развалянето им е много добра леля Събка от Еверест в Шумен, но не предсказва.

A КАК СИ ОБЯСНЯВАТЕ ФАКТА!,4Е ВИДЯ СРЕЩА И ЗАПОЗНАНСТВО СЪС СВЕТОВНА ТЕНИС ЗВЕЗДА,БЕЗ ДА Я ТЪРСИМ,СЛУ4АЙНО В КАФЕНЕ В 4УЖБИНА...?
Румяна ли????

# 417

Румяна ли????

да,Румяна

# 418
Здравейте,

Някой ходил ли е при Николета ( от ясновидци)?

Какво мнение имате за нея?

# 419
аз съм ходила. за миналото горе-долу познава, но за бъдещето досега нищо

Общи условия

Активация на акаунт