Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Искам да попитам отново за Здравка от В.Търново, имате ли отзиви за случили се във времето нейни предсказания?

# 391
Здравейте! По старите теми има доста хора ходили при Искра от с.Бистрица. Може ли някой да сподели какво стана с прогнозите му за бъдещето?

Аз днес се чух с нея и тя ме успокои за проблема ми, но ми звучеше по скоро като приятелско успокоение , така че ще се радвам ако някой сподели опит.

# 392
Здравейте! По старите теми има доста хора ходили при Искра от с.Бистрица. Може ли някой да сподели какво стана с прогнозите му за бъдещето?

Аз днес се чух с нея и тя ме успокои за проблема ми, но ми звучеше по скоро като приятелско успокоение , така че ще се радвам ако някой сподели опит.

На мен ми позна 50/50. каза,че един човек ще ме потърси, и това стана още същия ден. Каза обаче,че работата,която почвам много ще ми хареса и догодина пак ще ходя даже (сезонна беше). Да,обаче не ми хареса въобще и се махнах,определено няма да ходя догодина. За нея мнението ми е,че налучква. Някои от нещата не ги нацели хич. Може и за някои прогнози да е права,не се знае. Но има други,които са ми познавали повече от нея.

Мелиса,ще се разберем за Стефка и ще ти пиша  Simple Smile

# 393
Някой свързвал ли се е скоро с Емилия?

Аз съм й писала преди месец сигурно и нищо....но вече ми е все тая,ходих да ми гледат на Таро  и всичко беше наопаки. Други също споделиха,че от тарото нищо не са им познали..на мен повече ми познават на обикновени карти.

# 394
Момичета, пиша тук защото имам десетки писма на лични и може да пропусна някой. Леля Събка от Шумен много ми помогна. В продължние на 10 години се разведох, не ми вървеше нито в любовта, нито в работата. Тя ми помогна да се чувствам по-добре на работа и да събера с желания човек. За съжаление в семейството на родителите ми има много проблеми, но майка ми категорично отказва да и се довери. Забелязах и че  трябва да пожелаете реални неща, които не са лоши (например да ви събере с женен мъж, не става Wink  Wink. Съжелявам , че ще съм много за малко в България и няма да мога да я посетя. Още след първото посещение почувствах, че един товар е паднал от мене. Взема колкото и оставите.

# 395
Тази леля Събка от Шумен не си вдига телефона. Има ли някой, който е успял да се свърже с нея, или пък да я посети? Моля да напише отзиви   Hug

# 396
Тази леля Събка от Шумен не си вдига телефона. Има ли някой, който е успял да се свърже с нея, или пък да я посети? Моля да напише отзиви   Hug

Пропуснала съм инфото за леля Събка и координатите й. Може ли да напише някой...

Благодаря!

# 397
От тук взех тел. на леля Искра и една позната и звъннала да се запише но тя още по тел.и е казала много неща .Преди няколко месеца ходих при Любо от Шумен ,излязох потресена , но най -вече говори за период от 8-10 год. напред ,така ,че ако сме живи и здрави  ще видим.

Аз и мои познати сме звъняли на Искра по тел.и ни наговори едно и също,дори с едни и същи фрази.
Ходих при леля Искра миналия октомври,нищо общо с действителността за съжаление,иначе е много позитивна.За бъдеще 0 познаваемост

# 398
Zdraveite ! Nadqvam se naistina nqkoi da moje da mi pomogne... s inofrmaciq ! Tursq ot Varna qsnovidka koito moje da razvalq.. naistina nqkoi znae li neshto ?? Blagodarq predvaritelno Slucheq e speshen ! Cry

# 399
Друга информация относно някои ясновидци: Цък

Не го посмествам в 1-я пост, за да мога да го редактирам при необходимост по всяко време .

Благодаря на всички за помощта, специално на allforone     bouquet  bouquet  bouquet 

Интересно инфо, някой ходил ли е при Любка , хиромантия, гледа на ръка, интересно.
Не съм влизала отдавна в темите, нямам време да се ровя назад

# 400
Интересно ми е при толкова ясновидци във Варна как никой не предупреди за бедствието. Ползвам астро-оракулските услуги на този сайт от известно време. Още през 2013 година експертите им първи предупредиха за наводнения и свлачища в прогнозата си за 2014 година. А днес гледам са публикували още по-интересно обяснение за потопа във Варна. Заслужава си да се прочете тази Naughty статия http://magicbul.net/?p=2316

# 401
# 402
Привет и от мен.
От доста време ви чета и все не намирах време да се регистрирам(преди години имах стар профил) и да добавя мнение.

Накратко ще споделя моя опит и мисли по въпроса.
Отдавна съм се удебила, че дори някоя ясновидка да има достоверна дарба, то тя не може да влезне в биополето на всеки. Аз съм типичен пример. Изключително отворена съм към езотериката и с интерес търся подобни хора, но ако на мен трябва някой да ми гледа - е, смях и фантасмагории.
Тъй като не живев в Бг от много години, от време на време карам майка ми да мине през някоя и друга гледачка. Интересното е, че когато майка ми ходи (дори съм взимала телефони от този сайт да я пращам) нея я затрупват с информация - дати, имена, някои хващат дори държавата, в която съм, ситуации. Дори понякога съм се плашила от това, което майка ми е предавала като информация. Естествено, това ме е провокирало, когато се прибера в Бг да посетя въпросните дами. Влизаме с майка ми, и те започват буквално да си изсмукват от пръстите пълни щуротии - все едно ми гледа шарлатанка! А самата аз знам какво е записала майка ми при предишното си посещение при тях. Шах с пешката...

Ще започна с Ангелина от Люлин. Когато я посетих за първи път, беше естествено след като е била гледала на майка ми и бях тотално впечатлена от прогнозите й, някой дори бяха в пълна сила, когато я посетих. Това беше преди първото ми сериозно заминаване за работа в чужбина. Седнах в малката стайчка, започна да ми казва, че момчето с, което съм не е за мен, но много ме обичал и уважал, ако съм искала мога да имам брак с него и много щял да ме цени, но аз да си знам, че следващата година е моята и тогава ще срещна друг мъж/истинският, който е по-добър и много по-зрял... На мен не ми беше до любовни въпроси, но я изслушах. Позна, че се готвя за дълечен път, позна, че не е за учене, а за работа, тогава бях само на 20г., позна, че дори прекъснах университета в Бг заради това пътуване. Мисля, че беше познала доста дребни неща, но вече нямам никакъв спомен. Както и да е, явно бях очарована от нея. Заминах за половин година, върнах се, на другото лято пак отидох при нея, защото тогава бях в силно конфликтни отношения със стария си приятел. Нов, както тя предрече, не се появи. Седнах пак на столчето. Подпита ме нещо, редовното изброяване на букви. Попитах я какво мисли за приятеля ми, дадох й името и датите му. И тя каза, добре че е бил той да те измъкне от Бг, от калта - аз се шашнах. Казах, че не е така - не той е заминал и ме е дръпнал, а аз сама заминах, той дори ми забраняваше, упорстваше, заплашваше. И пак - ама, ако не е бил той, ти е нямало да заминеш. Аз пак казвам, не, точно обратното. Тя не вдява и си държи на нейното! Замисли се малко и ми каза, че сега отново имам предложение да тръгна към същата страна, но този път ще е и генерално, няма и да се върна. Така и стана. Каза ми да не прекъсвам връзката с въпросния приятел, но тя сама се скъса - той не пожела да тръгне с мен. Помня, че тя позна, защо той няма да тръгне с мен, точно си го нарече леко мързелив, но пък добродушко! След този случай не съм ходила при нея, но разни приятелки са ходили, и ми казаха, че ако преди нещо е познавала, сега абсолютно нищо поне на тях.

Преди 2 лета бях при Ина на Женския Пазар. По същия начин, майка ми ходи, върна се, по скайпа с часове ми разказва, колко верни неща казала и колко предсказала. Влизам аз с майка ми, естествено усмихната и ведра... отново, както всички други, просто не могат директно да ми гледат. Рецитираше стихчета през цялото време. Накрая ме попита дали имам намерение да ходя да работя в чужбина, аз и казах, че аз не живея в Бг и съм си тук за 2 седмици - тя като скокна и вика "Защо не ми каза? То тогава друга картина ти се пише." Не я разбрах, не исках и да питам и остава повече при нея. С една дума нищо не успя да ми познае. Но пак казвам, когато майка ми е била сама, й е казала много верни неща.

Помня, че като студентка първа година, бях с братовчедка ми при т. нар. "мама Данче" в края на Модерното предградие, София, сиреч в циганската махала. Малко ме беше страх, предупредих братовчедка ми, че аз карам, спирам пред къщата и директно влизаме без да се бавим, детска ми работа. Тогава отидохме, защото кака ми беше бременна в 7м, с тежка бременност и прясно изоставена от мъжа си. Не отидох да ми гледа на мен, кака ми имаше къде къде по-сериозен проблем. Но ме почна и мен. Не помня на мен какво каза и дали позна, но на кака ми нищо не позна. Каза, че ще има момиче, роди се момче. Каза, че мъжът й ще я потърси и ще заживеят завинаги заедно, дори с второ дете. Дам, след като роди я потърси, живяха 2 месеца и пак я заряза и от тогава всеки си има своя живот. Помня, че си бяхме правили някакви катинари при нея, да ни отключат и късмета и на двете, че по кармична връзка на жените в нашия род не ни вървяло. Спяхме на тия катинари, но ефект поне при братовчедка ми нямаше, поне не тогава, пък знае ли човек, то може да хваща чак след 10-12г. Simple Smile))

Преди 3-4г. мисля, бяхме при Нели, фамилията не помня. Тя е нумероложка, и живееше в един от блоковете в Банишора на големия булевард (простете, вече не помня имената на някои улици), до блока имаше една малка църква. Помня, че взимаше скъпо. Направи нумероложки преглед на цялото семейство, но нищо конкретко, нищо, което да се е случило във времето...

Преди около 2г бях при Оксана, вдовицата на Иван Станчев. Много скромно момиче, бях и изпратила данните си предходния ден. Апартаментът се намираше до НДК. Помня, че беше доста скъпо, но останах доста доволна. Имаше различни услуги за астр. карта. Една беше цената, ако искаш да се включва И прогноза за миналото, друга беше само за настоящето и бъдещето. Аз естествено поисках комплексна, иначе как ще разбера дали познава? Освен, ако не чаках предсказанието да се сбъдне де Simple Smile Беше доста подробна, записа се, прати ми после разговора по пощата, тъй като когато бях при нея не ми се пишеше на ръка. Много неща позна от миналото, аргументира се с терминология, която аз не разбирам естествено. За бъдещето ми даде много насочващи моменти и ситуации, които ми били предопределени според звездите, съзвездията и т.н., но дали съм щяла да ги подема, зависило от  други звезди и след известно време пак да съм си направила хороскоп. Признавам, бях очарована и още я хваля, но и още намирам цената й за малко висока спрямо Бг стандарта. Мисля, ми отдели около час и половина. Но пък четейки и гледайки тук какви суми някои дами плащат за магии и врачки... май, май, ако човек е на зор не се оказва толкова скъпо  Thinking

Междувременно сме ходили при други неизвестни квартални гледачки, кои са познавали, кои не, но на мен директно, при личен контакт, никой не е успял да ми проракува...

От тук си записах телефона на Пепа от Хаджи Димитър, майка ми ще се обажда утре да си записва час пък ще видим какво ще стане.

Поздрави,
  bouquet

# 403
Laauren, кажи после майка ти доволна ли е от Пепа. Мен ме шашна как познава за настоящето,искам да видя и за бъдещето как е...

# 404
Каква е била цената при Оксана, много ми е интересно?

Общи условия

Активация на акаунт