Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 910
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте на всички ,от няколко години издирвам Нели от Бургас ,гледа като пише върху лист ,преди 14 год .е казала на сеста ми ,че детето ми ще почине и др. и как ще се развие живота ми .Често е пътувала от Бургас до София , доколкото разбрах може би живее в Турция ,ако някой  знае нещо ,моля да сподели.

# 376
От тук взех тел. на леля Искра и една позната и звъннала да се запише но тя още по тел.и е казала много неща .Преди няколко месеца ходих при Любо от Шумен ,излязох потресена , но най -вече говори за период от 8-10 год. напред ,така ,че ако сме живи и здрави  ще видим.

# 377
От тук взех тел. на леля Искра и една позната и звъннала да се запише но тя още по тел.и е казала много неща .Преди няколко месеца ходих при Любо от Шумен ,излязох потресена , но най -вече говори за период от 8-10 год. напред ,така ,че ако сме живи и здрави  ще видим.

Аз и мои познати сме звъняли на Искра по тел.и ни наговори едно и също,дори с едни и същи фрази.

# 378
Не зная подробности ,но и е казала по нейни думи вярни неща за мъжа и и синовете и .Когато ходи при нея ,ще пиша дали и познала или не.

# 379
И все пак някой с нови впечатления от Ина до Женския пазар? На близо ми е и утре съм и на гости  Mr. Green Ако не друго поне да ме забавлява с някое стихче  Mr. Green
При Ина ходех много често лятото н 2012.
Бях впечатлена първите няколко пъти, докато не разбрах, че дарбата й е просто да точи мислите н хората и нищо друго.
Който ходи за първи път би му било интересно, защото нещата, които казва са наистин много точни.
Както са ти в главата.Тя казва на глас желанията ти дори, като нещо което уж ще се случи.
Единственото, което не разбрах май беше дали улавя мислите на хората за които питаме или улавя нашите мисли за тях и нещата, които очакваме от тях.
НЕ съм ходила много много отдавна, макар че се познаваме много добре с Ина и я харесвам като човек.
Идва ми малко в повече чакането там дори когато имаш записан точен час.Все се чака.
Толкова от мен за нея Simple Smile

За съжаление си пропуснах часа за днес. Може би ще пробвам друг ден да отида при нея. А какво имаш предвид под точене на мисли.. ако наистина може да разбере какво ми е в главата.. по добре да не ходя  Mr. Green

# 380
някой иска ли да ходим заедно при Стефка от Ген.Тодоров?

# 381
Току що някаква девойка  Вера Стоименова ми оферира цена от 100лв. Вчера Латина Обяви цена от 60лв за мен и въпроси за още един човек. Аз ли съм скръндза или тия кокони са алчни?

# 382
Някой има ли впечатления от Теди Куцева? Таксата и е 40лв. Струва ли си човек да ги даде?

# 383

Аз бих дошла с удоволствие

# 384
Искам да похваля едно момиче, което гледа на таро, в ето този форум. http://dreamland-bg.com/index.php
Два пъти й зададах въпроси, и двата пъти ми отговори много точно.
Аз пари излишни за гледачки нямам така, че това форумче ме устройва напълно.  Peace

Изопщо не ме допуска д се регистрирам , а къде се задават въпроси съвсем не разбрах

Във същия форум има и едно момиче Хепи, което винаги много точно ми е отговаряло и познавало на зададени въпроси. В този форум хората не са комерсиални. От няколко години съм там и определено имам чувството , че там са се събрали най-прекрасните позитивни и добронамерени хора.

# 385

Аз бих дошла с удоволствие

аз нямам кола обаче,ако се намери поне още 1 човек може да се комбинираме  bowuu

# 386
При Стефка е интересно... кога мислите да ходите?

# 387
При Стефка е интересно... кога мислите да ходите?

ами аз имам доста свободно време като цяло,ако ти искаш ставаме 3,може да се комбинираме с кола (ако някоя шофира) или има влак до там. Пък за кой ден ще се уточниме,въпроса е да се съберем желаещи  Party

# 388
Ааа аз с влак няма да тръгна, аз съм ходила при Стефка и знам къде е много добре, уточнете се кога ще ви е удобно и ще се разберем...

# 389
Някой свързвал ли се е скоро с Емилия?

Общи условия

Активация на акаунт