Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Колко взима и защо не можете да тръгнете до месец два? Сега вече съм любопитна.... Heart Eyes
Раян за теб   bouquet  Hug   bouquet

# 451
Някой има ли отзиви за Керанка от с. Русокастро?

# 452
  • бургас
Някой има ли отзиви за Керанка от с. Русокастро?

аз бях при нея миналия август,като цяло от гледането останах доволна  Peace

# 453
Здравейте,
аз отдавна имам регистрация , но до сега не сам писала. От два дни чета темите прочетох 4 от тях. По принцип никога не сам била на някакв гледачки, но от 1 месец насам живота ми се срива и връхната точка беше преди 2 дни когато всичко отиде по дяволите. Чесно казано не виждам друг изход отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки. И така на въпроса прочетох доста тук запазих си час за понеделник при прословутата Цеца от Надежда ще видим какво ще стане, но понеже не ме свърта звънах и ма Маг Ваня от сайта ясновидци и тя ми каза да ии званна днес в 19,30ч. Питането ми е някой има ли някакви впечатления който би искал да сподели?! Аз разбира се после ще споделя мойте. Много благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 21:08 от chan123

# 454
Така да Ви кажа госпожицата хал хабер си няма каза някакви неща, но според мен ги налучка. Това на което наблегна многократно беше - НАПРАВЕНА ВИ Е МАГИЯ ОТ ГЕОРГИ ЗАКЛУЧЕН ВИ Е КЪСМЕТА И БЕЗ РИТУЛИ ЩЕ БЪДЕТЕ НЕЩАСТНА ЦЯЛ ЖИВОТ.АКО ИСКАТЕ МОЖЕ С РИТУАЛИ КОЙТО ЩЕ ВИ СТРУВАТ 150ЛВ И СЛЕД 10-15 ВСИЧКО ЩЕ ОПРАВИ!!!!!
И аз понеже съм наистина ама наистина отчаяна се свързах и с друга нейна колежка тя какво казва в общи линии явно заучения от всички отговор със заключния късмет( и то от първото изречение като допълни без ритуали не мога да имам видение) само че тя каза ЖЕНА РОДНИНА С БУКВАТА С - Сериозно?!?!?! Хора кажете какво да правя МНОГО МОЛЯ?!

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 22:09 от chan123

# 455
  • София
Така да Ви кажа госпожицата хал хабер си няма каза някакви неща, но според мен ги налучка. Това на което наблегна многократно беше - НАПРАВЕНА ВИ Е МАГИЯ ОТ ГЕОРГИ ЗАКЛУЧЕН ВИ Е КЪСМЕТА И БЕЗ РИТУЛИ ЩЕ БЪДЕТЕ НЕЩАСТНА ЦЯЛ ЖИВОТ.АКО ИСКАТЕ МОЖЕ С РИТУАЛИ КОЙТО ЩЕ ВИ СТРУВАТ 150ЛВ И СЛЕД 10-15 ВСИЧКО ЩЕ ОПРАВИ!!!!!
И аз понеже съм наистина ама наистина отчаяна се свързах и с друга нейна колежка тя какво казва в общи линии явно заучения от всички отговор със заключния късмет( и то от първото изречение като допълни без ритуали не мога да имам видение) само че тя каза ЖЕНА РОДНИНА С БУКВАТА С - Сериозно?!?!?! Хора кажете какво да правя МНОГО МОЛЯ?!

Скрит текст:
Мила, искрено ти съчувствам за лошото, което те е споходило.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Само че с ходене по врачки, само ще се объркаш още повече. Как очакваш някаква циганка да реши проблемите ти? Преди няколко страници, съфорумка на която вярвам, беше писала от къде е тръгнала Цецопоклоничеството : От роднина на Цеца, писала във форума какво супер гледачка е.
То, те повечето спрягани тук са така!!!
Намери си близък човек с когото можеш да споделиш какво ти се е случило. Да ти даде съвет. Да те успокои. Гушне.  Понякога решението е пред очите ни, но от емоционална обвързаност не го виждаме. И спокойно!!! Няма неразрешими неща. Само като тръгнем към "вечния" си дом, там вече няма решение.
Пиша в скрит текст, тъй като се предполага, че в тази тема трябва да се възхищавам от меркантилните шарлатани до които прибягваме в труден период.
Не прави такава грешка. Само ще си приберат парите, а ти ще останеш хем без пари, хем с неразрешени проблеми.  Hug   

# 456
Ходих няколко пъти при Хайрие от Боян Ботево (Хасковско) По необходимост, и в предвид че 1во баба ми ходеше, а след това и голяма част от семейството. Не съм вярващ, но бих казал че определено ми помогна много в живота, може да е на плацебо основа, но определено живота ми се оправи във всички възможни аспекти / и определено за стандарт над нормалния за България
Позволих си последния път да и направя и снимка:

А относно работно време работи всеки ден от 7 до 17 часа, а почивен ден е Сряда.
Извинявам се че картинката е толкова голяма, но е качена през Фейсбук. А там изображенията са до 2048 px макар и с голяма компресия на изображението.

//В предвид че минавам на големи интервали от време, забелязвам че при нея се наблюдава сериозен прогрес, спрямо първите ми посещения при нея.

# 457
Привет , и аз съм ходила при Хайрие от Боян Ботево и нищо не ми е познавала , отделно че трудно разбираш какво говори на български! Laughing Crossing Arms

# 458
Браво за снимката!Д Joyобра идея-да не се объркаме!!!

# 459
Ходих няколко пъти при Хайрие от Боян Ботево (Хасковско) По необходимост, и в предвид че 1во баба ми ходеше, а след това и голяма част от семейството. Не съм вярващ, но бих казал че определено ми помогна много в живота, може да е на плацебо основа, но определено живота ми се оправи във всички възможни аспекти / и определено за стандарт над нормалния за България
Позволих си последния път да и направя и снимка:

А относно работно време работи всеки ден от 7 до 17 часа, а почивен ден е Сряда.
Извинявам се че картинката е толкова голяма, но е качена през Фейсбук. А там изображенията са до 2048 px макар и с голяма компресия на изображението.

//В предвид че минавам на големи интервали от време, забелязвам че при нея се наблюдава сериозен прогрес, спрямо първите ми посещения при нея.

Малиииии, скритите реклами от новорегистрирани взеха да стават все по-явни и онагледени. Ти да видиш!

# 460
 Да се включа и аз по темата. Преди около 8-10 години съм ходила при Хайрието. Заведе ме моя колежка която е родом от този край. Но, при мен въпроса беше здравословен. Колежката ми имаше инфо от свои близки живеещи в района, че Хайрието е баячка. Имах ужасни болки в ръцете (само на 20 и няколко години), не можех да ги вдигна, нямах никаква сила. През нощта издърпвах завивката със зъби... Тогава тя хвана ръцетет ми и започна да си бае нещо. И честно казано облекчи състоянието ми! Каза да отида още веднъж за по-добър резултат. Но аз не го направих поради липсата на време и голямото разстояние. (Относно здравословното ми състояние, години след това приложих гладолечение и друга алтернативна медицина.) Хайрието тогава много, ама много облекчи състоянието ми!
Но никога не съм знаела, че тази жена е и гледачка...    Joy

Някой по-нагоре беше питал за ясновидка която се занимава с ТАРО. Аз наскоро попаднах на една книга "ТАРО попитай сам себе си", написана от този автор:

http://tarotbg.com/

Интересното е, че книгата предполага самоврачуване. Но самата авторка има сайт и вероятно прави консултации с ТАРО. Някой има ли мнение? Бих я посетила ако си заслужава!

# 461
Искам да ви кажа,че обиколих всички известни в темата гледачки, какво ли не слушах....че имам магии,че не ми върви в любовта,защото имам проклятие,че догодина ще се женя,ако разваля магията. Е,накрая отидох на астролог и разбрах защо нещата са такива при мен, кога какво ме очаква и каква е причината да не ми върви с мъжете. Планетите, домовете,всичко ми се обясни и придоби разумен замисъл. Колко пари пръснах по врачки,а сега съжалявам. Съветвам ако някой има наистина сериозен проблем да отиде на астролог и психолог.

# 462
  • София
Момичета , говорих със Сирма по телефона и сега искам да ви питам за отзиви за нея.Знам , че назад в темите е обсъждана , но нямам спомен , та молбата ми е тези от вас , които са се консултирали с нея да споделят вече от позицията на времето има ли познаваемост.

# 463
Говорила съм със Сирма няколко пъти миналата година и въпреки категоричният и изказ нищо от това, което ми предрече не се сбъдна, единият въпрос, който ме интересуваше беше за едно дело каза, че ще го спечеля, но за съжаление решението не е в моя полза, писала съм за нея в предишни теми......

# 464
Момичета , говорих със Сирма по телефона и сега искам да ви питам за отзиви за нея.Знам , че назад в темите е обсъждана , но нямам спомен , та молбата ми е тези от вас , които са се консултирали с нея да споделят вече от позицията на времето има ли познаваемост.

idi, Сирма аз я въведох тук преди две години. Тогава видях обявата ѝ в един бургаски сайт. Обадих ѝ се и разбрах, че отговаря безплатно по телефона и тогава написах това тук, за да се възползват за други.

Три пъти съм ѝ звъняла по различни въпроси, абсолютно нищо от предсказаното от нея не се случи.

Общи условия

Активация на акаунт