Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 785
  • 739
  •   2
Отговори
# 495
Какво да ви кажа, от три години насам нещата стават все по-зле. Принципно два големи проблема имам -  с една нелоялна конкуренция и проблеми със сина ми - трето лице там мъти водата.  Гледачки, баячки - тц!
Събираме се бандата от тука, набиваме третото лице, на конкуренцията ще и запалим офиса и готово Simple Smile
Joy Joy Joy
Съгласна!!!

# 496
Вас Цеца ви е върнала...а аз какво да кажа като мен Краса от Бяла Слатина ме върна 200 км отиване и 200 връщане...щото видиш ли съм закъсняла с 20 минути...ми аз пътувам с кола, не съм влак или автобус по разписание..

Оттогава приключих с врачките!

# 497
Явно врачките не търпят негативно мнение за себе си,което не го разбирам.В крайна сметка,ако съм доволна,няма да я плюя.А и защо го приемат винаги като плюене?
Как да не е за 20 лева?Аз като съм ходила никога не ми е вземала само 20 лева.единият път-50,а вторият-30.
А и ако не сте забелязали-като се пише нещо негативно за нея,влиза някой новорегистриран и пише похвали.Нали не е за тези пари?Що си прави реклама?

Лично аз никога няма да отида при нея вече-едно заради тотално непознаване и второ за високата такса.

# 498
Момичета, отдавна подозирах, че някои врачки четат подробно форума и се рекламират, дори и не лично, може би техни близки, но това с Цеца вече е доста нагло.... и най-вече поведението и към Different_Reality, ако се беше случило с мен повярвяйте ми Цеца щеше да остане "много, много доволна" от мен....... Както и да е, просто се ядосах, защото не само ни взимат парите (не че ние не си ги даваме доброволно), а злоупотребяват с проблемите ни (независимо от какво естество са), губят ни времето, което е много ценно в днешния свят и ни правят на будали, като се вмъкват тук със цел реклама. Доколкото това да ли някой споделя мнение тук относно някоя врачка (да ли ще я "плюе" или не) е въпрос на личен избор и свобода на словото, защото една от целите на форума е това.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 00:28 от sisly21

# 499
gif]
Някой има ли сбъднати прогнози от magicbul.net? Rolling Eyes
и аз  това исках да питам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

това са пълни глупости..
Oтносно Меджик бул. да споделя,че смс го изпратих около 00.00 часа и сутринта имах отговор,не ми казвайте ,че цяла нощ букет от астролози , ясновидци и т.н. са се бъхтали върху моя проблем.А дори и да бяха щяха да отговорят по изчерпателно от" невиждам да се случи"Това е комп.и никой неможе да ме убеди в противното

# 500
  • бургас
Така да споделя и аз,първо искам да благодаря на момичето ( за съжаление не помня името и ) което сподели за Мария от Ямбол,сега се върнах от там,познаваемост при мен беше 100%,за пръв път, искам да ПОДЧЕРТАЯ-лично при мен,това не означава че при всички може да е така,за минало,настоящето,цялата сегашната ситуация около мен и всичко което се случва,основния проблем който имам от доста дълги години,описан беше с много точна подробност,от кого , как,къде и преди колко години направено,за бъдещето -( дай боже да се сбъдне  Peace Praynig) ще покаже времето.Много приятна жена,ако беше от моя град с сигурност щях да ходя при нея по няколко пъти на седмица минимум само да говоря с нея,излязох от тази жена не само просто доволна ,но и удовлетворена за пръв път,от многото обикалянето при кой ли не.нямаше подпитвания какъв ти е проблема,от къде си що си,семейна ли не си и тем  подобни, както при по-вече гледачки и врачки  Peace

# 501
Някой има ли сбъднати прогнози от magicbul.net? Rolling Eyes

Сестра ми в Щатите има доста точна консултация, при това за здравословен проблем. Ползвала им е услугата Подробно профи-гадание, което става и за питане от чужбина. разликата е, че може да се зададе по-обстоятелствен въпрос и да се прикачи снимка. Аз имам до тук към 4-5 консултации, за три мога да кажа, че бяха много точни в описването на ситуацията, в която се намирах и развоя й. Една доколкото се сещам имаше като прогноза по-дългосрочна за сина ми, която тази есен ще видим дали ще влезе в един колеж, което иска. Петата се развиха нещата, както ги описаха, но аз избрах друго. И при победителката в ясновидци ходих мога да кажа, че ако беше с такава познаваемост-щях пак да ида, ама не би. Общи приказки и таро. Вярно, е, че  всеки човек има право на свободен избор, за това не може да има 100% познаваемост никъде. Примерно Леля Искра от Бистрица ми е казвала много неща, но като Варианти от бъдещето, които наистина бяха, но не се материализираха реално. Що касае magicBul.net , определено им имам вяра и дори бих казала респект, защото освен медиуми ползват и много точен астрологичен инструментариум и явно са много навътре не само за България , но и в световен мащаб. Поне това показва справката с чужди -американски и английски сайтове, които родата ми зад граница ползва. Сравявайки нещата, казват, че тези били с една класа над другите. За себе си също мога да кажа, че ако има някъде неточност, то е по-обективни причини, че наистина не може на 100-процента да се разчете Съдбата на даден човек или да се предскаже бъдещето, а не че някой налучква или лъже. Чета им и статиите, които поместват. За мен те са много показателни за нивото. Не са въздухарски от типа, Моли са на Луната, плювни през дясното рамо и ще срещнеш мъжа на живота си Simple Smile Ако някой така го е срещнал да каже поне как е ритуала  Party   

След една подобна реклама, питах и аз в сайта. Въпросът ми беше за работа. Отговориха ми, че ако търся, ще намеря. Всеки да си прави изводите.

Еми ако има вратичка да намерите е нормално търсенето да е ключът.  И какво стана, намерихте ли?

# 502
Някой май пак превключи на "време за реклама".
Van4eto33, погледни си публикациите, все около един сайт се въртят. А, да, и една хранителна добавка.

# 503
Някой май пак превключи на "време за реклама".
Van4eto33, погледни си публикациите, все около един сайт се въртят. А, да, и една хранителна добавка.
Съжалявам, ако се е изтълкувало така. Битието определя съзнанието до някъде-това съм ползвала за това говоря. Скоро ще ида пак до леля Искра от с. Бистрица, ще споделя пресни впечатления Simple Smile

# 504
simona-75,дайте още малко информация-колко чакахте и колко пари оставихте?
Другата седмица ще ходя при нея,та да знам.

# 505
  • бургас
simona-75,дайте още малко информация-колко чакахте и колко пари оставихте?
Другата седмица ще ходя при нея,та да знам.

писах ти на лични  Peace

# 506
За ДИАНА, която гледала на карти някъде около Попа нещо да сте чули?

# 507
Някакви впечатления за Румяна от Шумен?

# 508
Момичета,моля ви,дайте някой,който да отговаря на въпрос по телефона.Много ми е спешно.Освен Сирма.

# 509
Момичета,моля ви,дайте някой,който да отговаря на въпрос по телефона.Много ми е спешно.Освен Сирма.

Опитай със Светлана от Сухата река, леля Искра, ако се свържеш с нея и Пепа от Хаджи Димитър, за друг не се сещам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт