Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Някой има ли сбъднати прогнози от magicbul.net? Rolling Eyes

# 481
gif]
и аз  това исках да питам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 482
gif]
Чакаме,  май към непознаване отиват нещата. Дано в последния момент стане нещо. Данооооо!  До дни ще видим. 

# 483
gif]
Чакаме,  май към непознаване отиват нещата. Дано в последния момент стане нещо. Данооооо!  До дни ще видим. 
[/quoteДанооо стискам ти палци

# 484
Какво да ви кажа, от три години насам нещата стават все по-зле. Принципно два големи проблема имам -  с една нелоялна конкуренция и проблеми със сина ми - трето лице там мъти водата.  Гледачки, баячки - тц!

# 485
Какво да ви кажа, от три години насам нещата стават все по-зле. Принципно два големи проблема имам -  с една нелоялна конкуренция и проблеми със сина ми - трето лице там мъти водата.  Гледачки, баячки - тц!

Не се отчайвай, всичко с времето си  Hug

# 486
  • край морето
Преди няколко дни ходих при Марияна Николаева. Разочарована съм. Това са пари изхвърлени на вятъра.
Та ето как мина всичко. Първо налучква на сляпо и почти никъде не се справи успешно.
Гледа ме, млад човек, пита - ти какво учиш. Казвам аз съм завършила отдавна (и средно, и висше ooooh!). Казва - а, да, какво си завършила. Обясних й. Казва владееш 7 езика - отвръщам не, само един. После започна с нумерологичните изчисления - сметна ги и казва - супер, при теб във всяко отношение много ти върви и всичко е наред. И задава въпроса - Кажи ми нещо за мъжа ти, с какво се занимава, дай ми данни. Казвам - в момента нямам мъж до себе си, тъкмо за това идвам да питам, за сериозен човек, връзка? А тя се чуди какво да ми каже. То имало много мъже покрай мен, ама не на сърце. Общи приказки. После хвърли едни карти таро - позна ми, от колко години работя и от колко съм на сегашната си работа.
Ако някой се колебае, хора, не ходете при нея!
Смятам, че няма никаква дарба и печели лесни пари на гърба на хора с проблеми и загубили вяра.

# 487
Преди няколко дни ходих при Марияна Николаева. Разочарована съм. Това са пари изхвърлени на вятъра.
Та ето как мина всичко. Първо налучква на сляпо и почти никъде не се справи успешно.
Гледа ме, млад човек, пита - ти какво учиш. Казвам аз съм завършила отдавна (и средно, и висше ooooh!). Казва - а, да, какво си завършила. Обясних й. Казва владееш 7 езика - отвръщам не, само един. После започна с нумерологичните изчисления - сметна ги и казва - супер, при теб във всяко отношение много ти върви и всичко е наред. И задава въпроса - Кажи ми нещо за мъжа ти, с какво се занимава, дай ми данни. Казвам - в момента нямам мъж до себе си, тъкмо за това идвам да питам, за сериозен човек, връзка? А тя се чуди какво да ми каже. То имало много мъже покрай мен, ама не на сърце. Общи приказки. После хвърли едни карти таро - позна ми, от колко години работя и от колко съм на сегашната си работа.
Ако някой се колебае, хора, не ходете при нея!
Смятам, че няма никаква дарба и печели лесни пари на гърба на хора с проблеми и загубили вяра.
Все едно аз съм го писала Laughing Laughing

# 488
ЛориМ, писах на лични. Hug
Нещо не справям с новия изглед на сайта...
И за да е по темата - Румяна много розови прогнози дава /чак повярвах/, ама нещо клонят да не се сбъдне нищо...
Ще пиша развитие... ама засега всичко тръгна наопаки.
за 5 години почти нищо не се сбъдна, само моментно за работата беше ОК.

# 489

Сестра ми в Щатите има доста точна консултация, при това за здравословен проблем. Ползвала им е услугата Подробно профи-гадание, което става и за питане от чужбина. разликата е, че може да се зададе по-обстоятелствен въпрос и да се прикачи снимка. Аз имам до тук към 4-5 консултации, за три мога да кажа, че бяха много точни в описването на ситуацията, в която се намирах и развоя й. Една доколкото се сещам имаше като прогноза по-дългосрочна за сина ми, която тази есен ще видим дали ще влезе в един колеж, което иска. Петата се развиха нещата, както ги описаха, но аз избрах друго. И при победителката в ясновидци ходих мога да кажа, че ако беше с такава познаваемост-щях пак да ида, ама не би. Общи приказки и таро. Вярно, е, че  всеки човек има право на свободен избор, за това не може да има 100% познаваемост никъде. Примерно Леля Искра от Бистрица ми е казвала много неща, но като Варианти от бъдещето, които наистина бяха, но не се материализираха реално. Що касае magicBul.net , определено им имам вяра и дори бих казала респект, защото освен медиуми ползват и много точен астрологичен инструментариум и явно са много навътре не само за България , но и в световен мащаб. Поне това показва справката с чужди -американски и английски сайтове, които родата ми зад граница ползва. Сравявайки нещата, казват, че тези били с една класа над другите. За себе си също мога да кажа, че ако има някъде неточност, то е по-обективни причини, че наистина не може на 100-процента да се разчете Съдбата на даден човек или да се предскаже бъдещето, а не че някой налучква или лъже. Чета им и статиите, които поместват. За мен те са много показателни за нивото. Не са въздухарски от типа, Моли са на Луната, плювни през дясното рамо и ще срещнеш мъжа на живота си Simple Smile Ако някой така го е срещнал да каже поне как е ритуала  Party   

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 17:04 от Van4eto33

# 490
Събираме се бандата от тука, набиваме третото лице, на конкуренцията ще и запалим офиса и готово Simple Smile

# 491

Сестра ми в Щатите има доста точна консултация, при това за здравословен проблем. Ползвала им е услугата Подробно профи-гадание, което става и за питане от чужбина. разликата е, че може да се зададе по-обстоятелствен въпрос и да се прикачи снимка. Аз имам до тук към 4-5 консултации, за три мога да кажа, че бяха много точни в описването на ситуацията, в която се намирах и развоя й. Една доколкото се сещам имаше като прогноза по-дългосрочна за сина ми, която тази есен ще видим дали ще влезе в един колеж, което иска. Петата се развиха нещата, както ги описаха, но аз избрах друго. И при победителката в ясновидци ходих мога да кажа, че ако беше с такава познаваемост-щях пак да ида, ама не би. Общи приказки и таро. Вярно, е, че  всеки човек има право на свободен избор, за това не може да има 100% познаваемост никъде. Примерно Леля Искра от Бистрица ми е казвала много неща, но като Варианти от бъдещето, които наистина бяха, но не се материализираха реално. Що касае magicBul.net , определено им имам вяра и дори бих казала респект, защото освен медиуми ползват и много точен астрологичен инструментариум и явно са много навътре не само за България , но и в световен мащаб. Поне това показва справката с чужди -американски и английски сайтове, които родата ми зад граница ползва. Сравявайки нещата, казват, че тези били с една класа над другите. За себе си също мога да кажа, че ако има някъде неточност, то е по-обективни причини, че наистина не може на 100-процента да се разчете Съдбата на даден човек или да се предскаже бъдещето, а не че някой налучква или лъже. Чета им и статиите, които поместват. За мен те са много показателни за нивото. Не са въздухарски от типа, Моли са на Луната, плювни през дясното рамо и ще срещнеш мъжа на живота си Simple Smile Ако някой така го е срещнал да каже поне как е ритуала  Party   

След една подобна реклама, питах и аз в сайта. Въпросът ми беше за работа. Отговориха ми, че ако търся, ще намеря. Всеки да си прави изводите.

# 492
gif]

това са пълни глупости..

# 493
Колебаех се дали да напиша този пост,  но все пак ще кажа какво стана. Преди 3 дни се обадих на Цеца от Надежда. Исках да ми гледа и на мен и на един приятел. Звъннах и. Още по телефона ми се стори студена и сърдита.. но реших, че просто не е в настроение. Каза ми да отида след 2 часа. Отиваме с моя приятел и влизам първо аз. Той остава да чака пред блока. Качвам се и звъня на вратата.. след 10 минути тя благоволява да ми отвори и влизам. Точно приключваше с друго момиче и я изпрати. Та сядам аз и тя ме почва. Цитирам- "Вие за какви се мислите, че ще пишете срещу мен във скайп" Отговарям, че аз скайп не ползвам и най вероятно говори за този сайт. Тя ме поглежда злобно и ми казва... "Що ме плюете там.. с какво право говорите срещу мен" .. Отговарям. че аз нищо подобно не съм правила и не само това ами и съм я похвалила. То си е и така! За повечето неща ми позна.. За други- не. Но при първият ми пост нямаше как да знам дали ще стане както каза или не. Никъде не съм писала обиди и това са пълни глупости! При което тя ми каза.. " Не искам да слушам знам коя си и ти и момичето дето влезе след теб" Че аз не я познавам? Тя просто чакаше след мен и аз и отворих вратата, като излизах. След което Цеца ми каза да се махам и че не била опряла до нашите 20лв. Държа се грубо и на всичкото отгоре ме разкара до майната си.. защото хич не ми е близо. Можеше да ми каже още по телефона. Защото очевадно тя ги записва. Добре, че не и дадох 100лв да разваля нещо дето го няма и да се вкарам в още по голям проблем. Много непрофесионално и много обидно отношение! И понеже знам че чете- ще и кажа само следното. Не е хубаво да се държиш като някакво Божество и да обиждаш хората които ти дават " ненужните за теб 20 лв" Не е хубаво и да злоупотребяваш с доверието и проблемите на хората.  Всичко рано или късно се връща на този свят. Колкото до това кой и къде ще пише- това си е негова работа! И въпреки положителното мнение което имах и препоръките който дадох на други съфорумци тук- ти просто не оправда доверието ми.  Naughty

# 494
Леле все едно да ида до някое село при гледачка и тя да ми се развика и да ме върне....Щом Цеца чете-значи има и кой да дава добри отзиви за нея и да й прави реклама...

Общи условия

Активация на акаунт