"Лято, слънце, плаж, море, Декемврийче в коремчето расте" Тема 4

• 25 022
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Хах, Мимченце, моите си бяха чашка Д преди това bombs Уж се подуха в началото, но сега пак съм си Д  Whistling

Ади, добре си ти. Аз сега и нови сутиени трябва да купувам #Cussing out Mr. Green И не само, че са пораснали, ами са станали твърди такива, нощем като се въртя от едната страна на другата усещам едно като дърпане и лека болка дори ooooh! А с първата бременност сякаш доста по-късно наедряха и се втвърдиха, направо ми е непонятно защо от сега Tired
Все ще споделям и забравям - от няколко дена съм вече без гадене! Радост! newsm44

# 346
Толкова се радвам за всичките хубави новини! Ние тук по семейно му откарахме някакви вируси ли, какво ли... Ама голямо кашляне, сополи на килограм... Ужас! Аз го откарах най-кофти, понеже и нищо не мога да пия... Но вече минава.
Исках само да споделя - за момичетата, които ползват мобилни устройства с Андроид - има едно приложение My pregnancy today, на сайта Baby center (изключително полезен американски вариант на бг-мама), приложението е безплатно и супер полезно! На английски е, но всеки ден има нова статия за комкретния период, също има снимки и видео за това какво става всяка седмица с бебчетата. Препоръчвам горещо, особено за мамите за първи път!

# 347
Напълно съчувствам и се присъединявам за неразположенията с хормоните. А как ми се иска поне за една седмица и мъжете да могат да го изпитат това "удоволствие", за да поразберат малко че не е глезотия и не е по желание!!! Как злорадствам само, а! Simple Smile Забелязала съм обаче, че ако прекарвам повече време навън имам по-малко хормонални неразположения. А събота и неделя, когато уж съм "по-свободна" ме удря на рев и избухливост.
Моите гърди също си наедряват доста, както и първия път. Това е голям ужас за мен, с малка подгръдна обиколка и голяма чашка едвам си намирам сутиени, които да ми стават (а да не говорим за такива, които да ми харесват).
Аз на петък 13-ти съм на БХС! Без да искам я запазих тази дата и след това се усетих! Уж не съм от много суеверните пък да видим. Вече нямам търпение направо да дойде петък.
dramatea, благодаря за споделянето на приложението, ще си го сваля

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 09:52 от against

# 348
Здравейте мамчета, вчера като разгледах групата и снимката с коремчетата, се очертава темата да е само с фини мами. Аз като си гледам коремчето, все едно съм в 5 месец. Дали от стимулацията или не, но много е изхвръкнал напред. Ще гледам тези дни да намеря време и да си снимам тумбака. А гаденето и повръщането е ежедневно. Така, че не е от прекомерно хранене. Има ли мами, които да са повръщали всеки ден и кога им е отминало. Зная за песимистичния вариант- докрая на бременността, но не ми се иска да съм от тези майчета.
И още нещо 12 седмица +2 дни означава ли, че съм в ІV-месец?

# 349
Цялата 12 г.с. е последната седмица от 3-ти месец. С началото на 13-та бележим влизането в 4-ти. Поне по моите сметки би трябвало да е така. 3 месеца по 4 седмици са 12 седмици (пълни).

Та добро утро момичета. Аз съм се запътила към фризьорката да се правя хубава и викам чакай да ви нагледам, че последните дни нямам никакво време, че в събота ми е сватбата. Да не говорим, че роклята ми се оказа малка в последния момент и не си харесах пробната прическа  Laughing Laughing Laughing. Весели весели истории. Да се гръмнеш. Вчера се скарах с поне 4 човека- едно че ми е напрегнато, друго тия хормони ще ме довършат. Толкова ми е мъчно някой път след като съм избухнала, че причинявам такова напрежение на бебето, ама понякога не мога да се сдържа.

драма - мерси за приложението. Инсталирах си го и докато чакам с боята на главата ще разгледам подробно.
agains - въобще не се връзнай на тия черни петъци, сигурна съм, че ще се похвалиш с най- добрите резултати Simple Smile

Аз продължавам да имам проблеми с редовното ходене по голяма нужда. Вчера изядох половин пъпеш в резултат на което по голяма нужда не отидох, ама се скъсах да ходя по малка цяла нощ. Не знам какво да предприема вече. Чудя се дали да си взема магнезий да пия.

# 350
Мисля, че 13г.с. + си в четвърти месец.
Аз също мисля да си сваля приложението, за което dramatea спомена, но видях, че изисква регистрация и ще го направя малко по-късно.
Аз вече имам сериозен проблем с дрехите, и по-скоро с панталоните. Тъй като винаги съм харесвала впити, сега всичко ми стяга  Sad Сутрин ми е голяма мъка, гледам си тъжно костюмите и нищо не мога да облека  Cry А по магазините няма нищо, ама нищо хубаво за бременни.  #Cussing out Да не говорим за безумните цени. В Maternity гледах някакво подобие на нормална рокля, струваше 140лв  Shocked

# 351
  • Велико Търново
Здравейте, момичета и честито на всички с поводи и добри новини!

Аз се бях позагубила последно време, но съм в сесия. Сега се връщам да ви чета Simple Smile

Да ви се оплача, днес бях на ЖК и не успях да видя бебчо, защото при док нямаше ток. Sad Много се разочаровах, защото се надявах да видим пола вече, а сега чак след месец... Само чухме пулса с някакво странно устройство, от което док предположи, че бебо трябва да е добре. Качила съм цял килограм, а на мен ми се струва, че съм отслабнала.

# 352
Здравейте момичета!  Hug

И според мен 4-ти месец започва от 13 г.с.
Гърдите ми пораснаха още в началото, много ме болят, и къпането и мазането са ми ужас, но най-ужасно ми е вечер като си сваля сутиена, направо сълзи ми избиват. Очаквам да стигнат до D и да виснат  Cry
И аз не съм добре с хормоните, в офиса се чувствам самотна, хем сме сто човека. Като се прибера умирам от любов по мм, все едно сме били разделени половин година, обаче като си отвори устата да каже нещо от рода на какво да ям и къде да се мажа повече, тогава ставам звяр. Но най-много негативи отнася един колега Ванката, навила съм си, че е глупав и ме дразни и с него съм същинска кобра  Twisted Evil
И аз не знам какво ще правя с дрехите, за сега си нося моите си и се надявам лятото да изкарам с рокли с висока талия, туники с хубаво клинче, най-много да взема едни дънки и панталон за бременни.

# 353
На първа страница на всяка тема има таблица с месеците и съответно седмиците. Четвърти месец го дават да започва от 14 седмица. Би трябвало да има цяла завършена 13 седмица....

# 354
g_style, искаме снимкииии!!! Да ти е хубава и прекрасна и спокойна сватбата и много много любов  txtloves married

Bahaty, и аз бях качила някъде килограм, а ми се струва, че слабея, много странно  newsm78

Ven4e, настроенията ми са точно същите, с изключение на това, че в работата още не съм казала (още не ми личи видимо) и няма кой да потормозвам Blush

# 355
Хах, Мимченце, моите си бяха чашка Д преди това bombs Уж се подуха в началото, но сега пак съм си Д  Whistling

NewBeginnings, само две неща да ти кажа - на твоите въпроси "в бяло" имам предварителни отговори, още преди да забременея. Изяснихме ги нещата с таткото предварително, като всеки нормален човек предполагам. И второ - 75 % е мнооооого и е по-добре от 0 за мен лично (поне аз виждам чашата наполовина пълна Grinning ). Предпочитам да не тъна в блажено неведение до раждането, а да знам предварително, за да имам време да реагирам адекватно и съобразно на предварително взетите решения. Също така считам, че почти няма жена, която да не е обсъдила вариантите при неблагоприятни резултати(все пак мисля, че ни е в природата на жените да мислим варианти)

Нищо лично, мое мнение, но не смятам, че казаното от теб са "болезнени факти", а нормални неща, с които всяка жена е наясно и то предварително. Peace

Адичка, като човек, който е загубил бебе, за мен всеки разговор за терминиране е безкрайно болезнен. Разбирам, че за теб не е, но светът не е само черен и бял и има хора със всякакви преживявания, според мен а хубаво дасе поставим и в обувките на другата страна. Отново, просто мое мнение.

# 356
Здравейте момичета Hug и аз да се оплача за гърдите много наедряха не се побирам в старите сутиени купих си два нови по нареждане на ММ без подплънки Grinning но немога да свикна... а  как ме болят не е истина Sad някой беше коментирал дрехите за бременни...и аз мисля че няма смисъл да се хвърлят луди пари за тях..ще изкарам лятото с роклички Wink
G-style честитооо  bouquet нашата сватба беше преди месец но няма да забравя как последната минута разпорихме роклята за да мога да се побера в нея Grinning

# 357
Абе и аз искам снимки от сватбата g-style ама нещо не искаш да ни отразиш във facebook  Wink
Даваме ти срок до 2 седмици след сватбата и да се включиш да се похвалиш. Пожелавам да е слънчево и невероятно в събота   Hug
За нередовността на стомаха мога да препоръчам
Скрит текст:
пробиотик лакто 4

Ама трябва да се пие известно време, за да се натрупа в организма (може да се пие и по време на бременност)
pink_g покажи снимки и тида ти се порадваме Simple Smile

# 358
Ние пък сме в процес на продаване и купуване на жилище и там емоции, надежди и притеснения. Въобще тази година ми е голям екшън, чудя се за какво по-напред на се надявам, радвам и притеснявам. И тези хормони... много лесно паля, ядосвам се за всяко дребно нещо, току сълзите ми текват, вълнувам се от всичко, чак сърцето ми прескача понякога, даже сега се развълнувах, докато си пиша поста.  Mr. Green

Ох сигурно е ужасно стресиращо точно сега. Всяка смяна, покупко-продажба на жилище е ужасен стрес пък и в този момент, със сигурност не ти е лесно!  Hug Ние ще правим ремомнт на апартамента точно като съм в 6ти месец и аз от сега се стресирам по този повод, направо не мога да спя от притеснение!

Има ли и други мами, които планират ремонт преди раждането?

# 359
Ние се нанесохме миналата година в нов апартамент.Едната стая,която ще е спалня,не сме я оправили още,понеже има теч от горните етажи,а никой не се нанася.Чакаме,чакаме,но няма никой.Нова кооперация е.Но трябва да я направим,сигурно ще започнем октомври или ноември и ще се боядисва на всеки 3 месеца.Кофти,но няма начин.Бебо трябва да си има нова стая и да си е при нас  Wink

Общи условия

Активация на акаунт