Мише, курсът е за терапията на д-р Бах. Уча цветята, кое за какво се предписва, за комбинация как се прави. Аз от години я ползвам тази терапия, но съвсем хаотично, а сега при моя приятелка започнах по-сериозно да ги уча, защото продължавам да си я ползвам, а е много объркващо и трудоемко все да забравям, наново да търся информация и т.н. Но не ми остава много време да си пиша домашните вкъщи.
Аз се оказах с остър гастрит. Снощи така зле ми стана, че отидох на лекар в последния момент. Пропуснах си снощи превръзката със сол, но пак ще продължа. Заварих ги заспали вкъщи, Борко не вечерял, на баща му също му беше доста лошо и едва го дочакал да заспи... Мая ме чакаше да получи пакет чипс.
Нашата торта я поръчахме в Пчела, Борко си избра картинка с Немо, Дорис и другите там рибки.
А, питам ,защото съм виждала да ги предлагат в офертите и винаги съм се чудела в какво са толкова чудодейни?! 

Доста нестандартен вкус имаше...

Как мина партито? Борко хареса ли си подаръците?
Прекрасни са децата!
Важното е,че Радо е получил желаният подарък!
Вкъщи сме си, режимът и засега е много добър - будува през деня, спи през нощта. Спокойно бебенце е, но очаквам коликите скоро и не смея да се отпусна в блаженство