Отговори
# 285
Честит празник на днешните рожденичета, да растат обичани и здравички!   bouquet  bouquet  bouquet

Мише, курсът е за терапията на д-р Бах. Уча цветята, кое за какво се предписва, за комбинация как се прави. Аз от години я ползвам тази терапия, но съвсем хаотично, а сега при моя приятелка започнах по-сериозно да ги уча, защото продължавам да си я ползвам, а е много объркващо и трудоемко все да забравям, наново да търся информация и т.н. Но не ми остава много време да си пиша домашните вкъщи.  Embarassed

Аз се оказах с остър гастрит. Снощи така зле ми стана, че отидох на лекар в последния момент. Пропуснах си снощи превръзката със сол, но пак ще продължа. Заварих ги заспали вкъщи, Борко не вечерял, на баща му също му беше доста лошо и едва го дочакал да заспи... Мая ме чакаше да получи пакет чипс.  Confused С това нейното хранене дано вече да успея да се преборя, нищо полезно не хапва, на мен не ми остават сили и понякога вдигам ръце.

Нашата торта я поръчахме в Пчела, Борко си избра картинка с Немо, Дорис и другите там рибки.

# 286
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Облак, много сложно звучи това с комбинирането.. Crazy А, питам ,защото съм виждала да ги предлагат в офертите и винаги съм се чудела в какво са толкова чудодейни?!  Thinking
Оправяй се бързо, че това с гастрита не е приятно! Hug
А, от ''Пчела'' си спомням,че колегите един ден донесоха торта с мак... Whistling hahaha Доста нестандартен вкус имаше... Mr. Green Там определено експериментират доста с вкусовете.

# 287
Ами да, сложно е. Трябва да се уцели точното цветенце, а те са 38.
Иначе , да, наистина са чудотворни. Все още не се знае как точно действат. Но действат, и то не се касае за самовнушение, действат и на деца, и на бебета, и на животни. В темата за зайчетата една жена си спаси от смърт зайчето с Рескю, и то няколко пъти. Нежни, прекрасни, ефективни капки, които помагат от мъката и проблема да израснем и да сме по-силни и хармонични.  Heart Eyes

# 288

Hug Hug Hug Днес ние ще ви почерпим!
Честито и на всички октомврийчета от 18 окт.   bouquet
По това време преди 4 год. вече бях в болницата, на системи окситоцин, а татко му на Борко стоеше пред отделението и бавно позеленяваше от притеснение.  Heart Eyes Когато родих в 12 часа, той горкия вече едва се държеше на крака, извикаха го да ме види и да помогне да ме преместят на подвижното легло. Мая ми рисуваше всеки ден картички и ги пращаше в болницата.  Heart Eyes И се появи в живота ни нашето мило момче.  Heart Eyes

# 289
Облак, ама как хубаво си го казала...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ СЛАДУРИ! МНОГО ПОДАРЪЦИ И ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ, С КОИТО ДА СИ СПОДЕЛЯТ БЕЛИТЕ.. Mr. Green!  newsm59 babydust7 smile3510

# 290
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици Далия, Мишел и Светослав   party023 newsm59  ura
Облаче, честит празник с  малко закъснение  nbirthday newsm67 Как мина партито? Борко хареса ли си подаръците?

# 291
Здравейте! Благодаря!  Hug
Много хубаво мина празника, всички сме доволни, и Борко също .
Едното подаръче излезе дефектно (дървено влакче с вагони, които се закачат с магнит - нещо магнитите не съвпадат), та днес ще опитаме да ни го сменят. Беше много хубав ден, въпреки неочакваностите.  Crazy
Скрит текст:
Има една бабка от входа, дето много се закача за мен, в един момент ми беше станало тежко, че едва ли не ме има за спасител и очаква да й звъня всеки ден, да ми говори и да ми плаче колко е зле и т.н. Та на тая бабка й дадох едно шишенце с няколко капчици Рескю, защото предишната вечер идва вкъщи, притеснила се и т.н. Тя капната 2 капки от шишенцето в една огромна водна чаша, отпила две глътки и решила, че й става лошо - от капките според нея. Много се притесних, че съм допринесла да си внуши, защото те са безвредни! Обяснявах й, накрая извикахме Бърза помощ, та се оказа, че вдигнала кръвно, защото не пие правилните хапчета. Били й го казвали вече 10 пъти, защото редовно им звъняла, но не иска да си смени хапчетата. Та така, докато се сетя, че детето ми има рожден ден, то стана обед.

Честит и весел празник на днешните рожденици и семействата им!  nbirthday

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 11:15 от Анонимен

# 292
Честито на всички рожденици - минали и настоящи! Да са живи и здрави, усмихнати и добри!   bouquet

Хич не мога да вляза в час, много боледувам и ще ме извинявате Hug Hug Hug

# 293
Оле, какво решихте за тортата? Намерихте вашата?

Ето я цък

Не е като на снимката, която ти ми прати, ама Радо си я хареса много.  Hug

# 294
БебОле, ехаааа....много ефектно сее получило!  smile3501 newsm53 Прекрасни са децата! Flutter Важното е,че Радо е получил желаният подарък!

ЧРД на на всички, които съм пропуснала, да са живи и здрави и да носят много радости на мама и тати!  smile3510

# 295
Честит рожден ден на всички октомврийски сладури, да са пъргави, здравички и да не вършат много бели:)

Момичета, минавам да се похваля, че на 12.10 се разделих с коремчето си - роди се щерка ни, цели 3.600 / 51 см Simple Smile Вкъщи сме си, режимът и засега е много добър - будува през деня, спи през нощта. Спокойно бебенце е, но очаквам коликите скоро и не смея да се отпусна в блаженство hahaha Баткото е мега щастлив, говори и, гали, целува... даже не му се ходи на градина да стоял с нас и да и давал бибероната.  Crazy Да видим докога така:)

Беболе, много готини дечица си имаш, а Радо колко е пораснал:)

# 296
bubolechence, да ви е жива и здрава малката сладурана! Пожелавам ви да е спокойна и да расте щастливо обградена от любовта на всички ви!
А, как се казва? Flutter Ти как се чувстваш? Надявам се всичко е минало добре... Peace

Гледайте се и почивай повече, ако можеш. Hug Hug Hug

# 297
Бубулече, честита ви дъщеричка, бъдете много щастливи всички заедно.  Hug Разкажи ни как мина прекрасното преживяване!   bouquet

Оле, честито, много здраве и любов на рожденика и на вас!  Hug

# 298
bubolechence, честита рожба! Много радост да донесе вкъщи, да е здрава и спокойна!

Честито и на рождениците  Hug  bouquet

# 299
Ехаааа, Буболече, честито!!! Да е жива и здрава малката принцеса! Батко й да я пази и да й помага, да е много щастлива и да ви носи много радости!!!

Hug Hug Hug

Честит рожден ден на всииииииички големи рожденици!!! Да са живи и здрави и много щастливи!!!

Да е жив и здрав Симеончо на Краси! Да расте разумен, щастлив и много обичан!!!

Хубав ден на всички!!   bouquet Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт