Отговори
# 300
Буболек, честито! Да ви е жива и драва куклата и всички да сте много щастливи. Чакаме името:)

Благодаря ви за коментарите за моите пикльовци  Hug

Честито на рождениците, които минаха. Да са весели и щастливи!   bouquet

# 301
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Буболече, честита щерка, да е жива и здрава, весела и щастлива и много радост да носи на цялото ви семейство!  Hug И на много хубава дата се е родила прекрасната госпожица, да знаеш, че на нея все хубави хора се раждат.  Grinning

Честито и на всички празнуващи днес и вече празнували, да са живи и здрави, много щастливи и пълни с живот, енергия и радост!  newsm59

# 302
Честито буболече! Да ви е жива и здрава бебка и много да ви радва! Hug Hug

# 303
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утрооо!  Party

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ГИ СЛЕДВАТ ЗАНАПРЕД!

И да почерпя,че днес Нестор има имен ден  Heart Eyes:

# 304
  • София
Честит рожден ден на Светлозар! Честит празник на мама Флорес!
Буболече, как е  малката принцеса?

# 305
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА И НИКИ! ДА РАСТАТ СЛЪНЧЕВИ И ДОБРИ ДЕЦА! МНОГО ИГРИ И ВЕСЕЛБА!

# 306
Честито на днешните рожденици, Ева И Ники! Радост , щастие и любов за тях и близките им! Весел празник!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 307
Буболечеее, да ви е жива и здрава малката принцеса!!!
Честит Рожден ден на всички октомврийчета, които съм пропуснала!
Ние сме добре, празнувахме РД на Алекс в Банско. Никол е приета на ясла, утре ще я записвам.
Лудницата е пълна вкъщи, но сърцето ми е щастливо )))

# 308
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА! ЩАСТЛИВО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО!

skorpi, браво за яслата! От кога ще тръгвате? Последното ти изречение ''пълни'' душата! Hug

Аз да се похваля,че малката вече не плаче и ходи доста доволна. Взимам я в много добро състояние- усмихната, нахранена, поспива добре. Даже вече се отпуска и ходи хваната за пръстче. Mr. Green Вчера сестрата каза,че им е пеела ... hahaha Все още се взимаме в ранния следобед, но предполагам,че от другата седмица ще остава и по повече.
Имахме родителска среща снощи, та като родител на едно от най-малките деца в яслата ме избраха в родителското настоятелство!  Crazy Идея си нямам какво произтича като задължения от това, но лелите казаха,че ще помагат. Whistling
И да споделя, нещо което на първо чуване ми се стори рано като процес..., но... децата ще учат английски. Shocked Mr. Green  Миналата година ясленчетата, дори са имали празненства, на които са  рецитирали стихчета и пеели песнички. От понеделник, пък педагогът започва учебния процес по групите с помагалата.  smile3529

# 309

skorpi, браво за яслата! От кога ще тръгвате? Последното ти изречение ''пълни'' душата! Hug

И на мен много приятно ми стана.  Hug

Мишанка, то според мен целта на английския в яслата не е кой знае какви знания, а просто да свикват с езика, там са песнички, игри, разнообразие.  Hug
Борко не е ходил в яслата на нищо.

Много съм благодарна , в градината слава Богу нещата се оправят, той с удоволствие вече се занимава, дано занапред всичко да е ок.

Да ви напомня  Peace Hug, ако чуете за работа на половин ден, моля свиркайте насам.

И още нещо, дали някак да не променим заглавието на темата, вече далеч не е лято. То пък всъщност и снимките са летни..  newsm78 Дано да започнем да пишем повечко хора отново,  темата доста опустя..

Честито на днешните рожденичета!  Heart Eyes

# 310
Здравейте момичета,
честит рожден ден на октомврийските ни сладури! Да растат щастливи и много здрави.

Благодаря за хубавите пожелания за бебка! Почнаха коликите и засега се търпи, но се надявам това да е максимума:))) Облаче, бях планирано секцио, този път със спинална упойка. Чувството е много странно, на моменти дърпанията ми дойдоха в повече. Малката проплака почти веднага като я извадиха:) Възстанових се много бързо - на следващия ден още започнах да си я обслужвам. Разрезът е върху стария, но доста по-дълъг заради размерите на бебка. Нещо , което ме изненада - вече държат превръзките само ден след като изкарат дренажчето, след това пръскат с един спрей и това е Shocked Няма недишащи лепенки вече.
Беболе, кръстихме я Филиз Simple Smile Не знам дали бях споменала, баткото избра името. Сетих се, като член на семейството, да питам и него кое от избраните от мен имена му харесват. Запъна на Филиз и туй то! Следващите 2-3 в списъка не пожела и да чуе, постоянно я наричаше така още в корема ми:) И ние с моя мъж се съгласихме.
Мишанче, браво за бързата адаптация! А за английския съм в потрес - нашите дори в първа група нямат никакви допълнителни занимания, ти за английски за ясленчетата ми говориш Laughing

# 311
Буболече, името е прекрасно, какво означава?  Hug Много нежно и женствено е.
Вярно, че бая дърпат и блъскат, и аз така се чувствах.  Mr. Green Борко се роди доста по-малък от кака си, ама и на мен разрезът втория е по-голям, май че не е само заради размерите на бебчето, а защото първо изрязват стария, махат срастванията, които са се получили, изчистват и .н.

# 312
Облаче, Филиз си означава филиз - млада, зелена клонка на цветенце, на дръвче:)) Един вид - фиданка, ама не точно. Доста разпространено име е и пасва на всичките ни условия - да няма гласни, които не съществуват в българския и са трудни за произнасяне и изписване, да е кратко и просто, добре известно, хубаво значение, а като бонус - започва с буквичката на майка ми Simple Smile  Иначе, аз като си видях разреза онемях - почти колкото целия ми ханш е дълъг, поне два пъти по-голям от стария, ама здраве да е. Сега, ако ме питат, пак бих избрала спиналната упойка; първия път по спешност нямах избор, нямаше и време за тестове... Той и коремът ми не се е прибрал още Rolling Eyes

# 313
 Hug

И аз първия път бях с пълна упойка, но нямах избор, такава ми сложиха. Вторият път със спиналната наистина беше по-добре, но се изплаших и трепнах, те много ми се скараха и ме хванаха за раменете да не мърдам.

# 314
Привет. По принцип от днес се водим на ясла, но трябва да излезнат резултатите от всички изследвания и тогава ще я пусна. Има доста завишени неща в кръвните и се опитвам да се свържа с педи, но неуспешно. Тя беше хремава до вчера...
Мишанка, какви памперси носиш - гащи или обикновени? А лигавник, крем за подсичане, кърпа за дупе? Страх ме е ако не я мажат с крем да не се подсече.

Общи условия

Активация на акаунт