Отговори
# 390
Мире, ходи на уроци отскоро .  Hug А твоят батко, леле,цели 2 месеца не оправя... Наистина да са живи и здрави, има много трудни моменти с тях.  Hug

# 391
 Mr. Green мама голяма съм,щото много напълнях Mr. Green и нещо не ми харесва това,но тепърва ще се справяме и с това.
Аник,по принцип съм счетоводител,бях де до преди няклко дена.Сега ще отварям магазинче за перилни и почистващи препарати,памперси и др.Ами реших да пробвам нещо свое,ако не успея друго и така,трябва да има развитие.А всичко стана толкова неочаквано,разочаровах се декември от работодателя ми и буквално за един ден реших да се махна и да отида на борсата.Идеята за магазин я обмислям от много време но до сега не намирах подходящо помещение.Денят ,в който казах,че напускам,на връщане от работа харесах едно магазинче,което се даваше под наем.Говорих с жената,наех го,регистрирах фирма точно за една седмица и вече всичко е готово.Още няколко дена имам на старата работа,защото шефа не ме пусна в отпуска. Tired
От вчера съм много болна и се надявам само да опазя Ники,щото този грип е много коварен.
Арим, Hug надявам се да намерите най-добрата школа и перфектната учителка.
Момичета,така се разтъжих с вас,от както нямам фейс ,никаква информация нямам за никой,включвайте се от време на време Hug Hug Hug

# 392
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ето ме.... Mr. Green
Оцелях след първата ми работна седмица.. Crazy Много промени, много нови лица и никакво време за нищо.  ooooh! Сигурно ще ми трябва още една такава за да вляза в час.
Нени поне приключи ски курса един ден по-рано, не според очакванията...обаче ...от вчера си е у дома с ларингит. Crazy
Малката е добре. Ходи с кеф на ясла. Станала е много бъбрива и няма спиране.

Много се радвам,че се разписвате...определено е много приятно да ви чете човек.
Аз ще си събера акъла и ще се опитам да се включвам по-често. Peace

# 393
Бобинка, прекрасно е , че си се решила, от все сърце ти пожелавам успех и да потръгне.  Hug Напоследък и аз започвам да се замислям за такова нещо, за мен... Но в по-различен аспект.
Мише, съжалявам, но все пак дано е имало хубави емоции на училището.  Hug

# 394
Леле, Аримче, какво ли ни чака, когато станат тийнове нашите. Браво на Евка за четенето и успех с балета.
Мише, така е то като се откъснеш за дълго от работата и после все едно нова започваш Crazy. Аз нямам тази възможност, че непрекъснато ми звънят и партньори и колеги. Особено тези, които не съм чувала от доста време като чуят бебката да реве и се чудят как по-бързо да ми затворят Laughing
Хахаха голямо мамче, по твоята логика аз трябва да съм "гигантската мама", че имам още бая кила за сваляне Grinning Успех с магазинчето, добре си се ориентирала. А по-нататък може и да се поразшириш даже.
Аз пък се почувствах много глупаво преди няколко дни, докато гледах едно от филмчетата на малкия, в което един актьор облечен като палячо изпълнява разни сценки на фона на разказвач. Дават го от години и винаги съм се чудела защо ръкомаха така странно. И чак онзи ден забелязах, че всъщност той разиграва сценките заедно с жестомимични знаци за глухи дечица! И даже в сценките участват дечица, които преповтарят мимиките, за да ги научат зрителчетата. А мен чак кога ме осени... и слава богу, че не ми се е наложило да го знам де Praynig В тази телевизия повечето им филмчета са с жестомимичен превод по принцип.
И аз се радвам като се разпишете, хубаво е да ви чета:)

# 395
О, за килограмите - аз имам голям напредък, слава Богу. А именно, че се приех такава, по-пълничка, не ми пречи и ми е спокойно.  Heart Eyes

# 396
хихихи Облаче,то и аз взех да се приемам и общо взето да не ми пука. Hug

Знам ли с възрастта и покрай другите грижи,някак си това вече не ми е приоритет,знам че не е хубаво така,но нещо ме е налегнала някаква меланхолия последните няколко месеца и я укротявам с всякакъв вид пастички Mr. Green

Мишанка,пожелавам ти бързо да се адаптираш  Hug каквото и да говорим,друго си е сред "по-големи" Crazy

# 397
Ей здравейте , да Ви честетя и аз новата година . Не бях влизала от много отдавна във форума . Ама Ви прочетех малко по диагонал. Да сте  здрави, усмихнати и успешни в начинанията.

# 398
  • София
Добро утро момичета  Hug
Бобинка, отвори ли магазинчето? Успех мила! Не мога да свикна с новото ти име, извинявай че ползвам предишното  Simple Smile
Облаче, това че си се приела каквато си е много хубаво  Simple Smile
Мишеее, влезе ли в час? Помня и аз колко бях потресена като се върнах на работа и нямаше време за нищо  hahaha

Ева не ще и да чуе за балет след негативния и опит с онази учителка! Купих билети за детски балет "Спящата красавица", а тя не иска да дойде с мен!!! Изчаквам да и мине сега, да видим какво ще предприемем нататък  newsm78 Може нещо танцово или гимнастика някаква  newsm78

# 399
Арим, ужасно е просто колко гадно могат да влияят някои хора върху децата ни. Дано Ева го забрави и преодолее. Аз от детската градина си спомням една леличка, която съвсем сериозно (или на мен ми се е струвало толкова сериозно) ме заплашваше, че ще ми излее доматената супа във врата, ако не я изям! Смешно звучи, но това ме тровеше бая време.
Облаче, ща не ща и аз се приемам такава каквато съм. При мен обаче нещата не опират  само до килограми, но и до други неща, които не могат да се поправят току тъй. След тази бременност кожата на лицето ми ужасно се промени, набърчи се и ми се появиха петна, за които разбрах, че и с химически пилинг няма шансове да избледнеят. Тазовите ми кости си останаха разширени, мускулатурата на краката ми се промени...Здрави да сме, повече не искам.
Мойта ревла успя да се разболее и ни назначиха инхалации, бързо се оправи - за два дни т.е. 6 инхалации беше оздравяла, но аз се чувствах ужасно, че го допуснах. Нямаше и нищичко, нито темп. нито нищо, само леко покашляше, но нашата лекарка каза, че е от носоглътката. След два дни ходихме да вземем бележка за баткото и лекарката реши да я преслуша ей тъй въпреки, че вече не кашляше... И бам - антибиотик, инхалации! Направо не знам откъде ми дойде. Много коварен вирус, за два дни се оказа в дробчетата и без нито веднъж да се изкашля.
А тя, милата ми, направо е гигант това дете. На 4 м. към 8 кг и 70 и кусур см. Носи дрехи за 9 месечни #Crazy На тати се е метнала и сега само се надявам като стане на 20 да не е 110 кг  Laughing
Мише май наистина ти е доста ангажирано на работа, не се разписваш често Simple Smile

# 400
Здравейте момичета,

Аз пък не мога още да се възприема и искам да си вляза в норма...  Crossing Arms Друг е въпросът какво правя. Най-трудният момент при мен е спазването на някакъв хранителен режим и/или диета - не вирее това чудо при мен. Ама да видим.

Мирка, много гадна ситуация с тази "даскалица". Как въобще има деца, които да ходят при нея не знам. Аз бих предложила да дйдете при нас на танци. Simple Smile Моя срамежливко се отпусна много и сега сам изявява желание да ходи. Говоря за латино танци. Може да я доведеш да погледа, пък и Николайчо като е там, предполагам, че ще се навие. Simple Smile

Буболече, важното е да е живо и здраво детето. Няма да се обвиняваш, ей! Тия вируси в последно време са отвратителни и толкова изменени, че и не минават лесно...  Crazy Да е жива и здрава девойката и да расте все така. Може пък да стане волейболистка. Wink

Бобинка, успех с начинанието и да стане един доходоносен и приятен бизнес!  Peace
Лека нощ, момичета!

# 401
  • София
Буболече, нали знаеш че всички промени са временни  Hug И петната ще изчезнат и тялото ще се оправи. Малко е раничко още, нека да посуче детето и тогава. Да ти е жива и здрава стройната госпожица  Heart Eyes (Това с доматената супа никак не е смешно!!! По онова време така беше "правилно" да се възпитават децата, но сега е друго, слава Богу!)

Ани, вие с Ники сте шампиони по занимания! На латино ли го записа, или ти прави компания на твоите тренировки?

# 402
Мирка, и двете. Simple Smile Понеже няма кой да го гледа, докато аз подскачам, го взимам с мен. А пък в дните, когато нямам тренировки, са неговите (на латино го записах, че само това е удобно като часове - другите са много рано). Можеш да видиш във ФБ клипче от едно от първите му занимания (ако не си го видяла още). Simple Smile Интересното е, че по време на моето подскачане на 1-2 песни се включва и той - прави опити и ме забавлява.  Party

Общо взето, от понеделник до петък сме всяка вечер в залата - най-редовните.  Whistling

# 403
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ето ме...
Да драсна някой и друг ред...

Работата...ми...посвиквам някакси. Идва ми малко трудно с ранното ставане и подготовката на мен и децата за деня, но вече ставането в 5 сутринта си е навик. Tired
Имам доста задачки, но като че ли организацията и планирането ми помагат малко от малко да не се предам съвсем...физически и психически...  Crazy Mr. Green Боря стреса с тренировки след работа. Засега оцелявам  hahaha
Иначе децата са супер.  Peace Ходят на детска и ясла. Даже вече получих първият и най-подранил подарък за 8 март - снимки и на двамата от детските заведения. Много ме зарадваха. Heart Eyes
Слава Богу , прескочихме болестите и засега са здрави. Ужасна зима беше, с много вируси.
Сега стягаме детската стая в другия апартамент и днес взехме някои неща,/ шкафчета, масичка със столчета и др.дреболии/...голям кеф.. Flutter Mr. Green
buboleche, споко и аз се сдобих с пигментация по лицето...даже козметичката, която прави и перманентен грим, каза,че изобщо нямам нужда от такъв на устните аххахаха Приех си го така. И аз си правя процедури, дано помогне.  Peace Иначе как сте?
Бобинка, много успех в новото амплоа! Дано започнете с летящ старт!

Ми толкова от мен засега...отивам да подгонвам домашните дейности,че изоставам,...

Поздрави на всички!  bouquet

# 404
  • София
Ааа за пигментация на лицето на мен ми говорете............ Бях като нарисувана с кафява боя  hahaha Не мазах с нищо, тя сама си изчезна с времето.  Буболеченце, това е печатче от голямата любов  Heart Eyes  ylinfant Аз така си мислех тогава.

Мише, аз ставам в 5,30, но ти си шампион! На мен ранното ставане ми е много зареждащо. Сутрин гледам изгрева и се кефя, докато семейството спи  Simple Smile
Пусни снимки от детската, моля  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт