Отговори
# 405
Лелее, девойки, как издържате!?!?!  Shocked В 5.30, че и в 5 сутринта - аз тогава сънуван 10-тия си сън и въобще не се сещам, че някой може и да започва деня си...  Crazy Силно се надявам да не достига това до мен!  Praynig Simple Smile

Мишанка, къде ще се местите и кога? Simple Smile Виж, това си е направо новина!

Явно дъщерите наистина взимат от красотите на майките си. Simple Smile Тука, като гледам, три коментирате за последствията след разждане и то на момичета... Хммм...  Thinking

Спорна седмица на всички!   bouquet

# 406
Здравейте,
и аз в 6 без нещо съм събудена от гладната ламя Simple Smile
Аник, при всеки е различно май. Сестра ми с две момичета страхотно се разхубавяваше, никакви петна, нищо.
  Леле, ама вие много спорт, много нещо, блазе ви. Аз имам спортна зала точно до блока, ама скоро за спорт не съм се отбивала. За малката баща ѝ твърди, че с тая физика от нея ще излезе отлична гюллетласкачка Joy Joy
Мирка, петната от първата бременност и аз си мислех, че ще изчезнат.... докато козметичката не ми направи 5-6 пилинга и каза, че по-скоро ще остана без кожа отколкото да избледнеят. Сега с втората бременност е още по-зле положението, но съм решила да направя няколко процедури ей така, по принцип, не заради петната.
Интересното е, че въпреки огромната промяна в тялото и в лицето, приемам го за редно някак си - колкото отслабна или колкото избледнеят петната, толкова! Няма да правя невъзможното, не съм на 22 все пак.
Мишанче, много сме добре сега, благодаря. Малката преодоля изцяло болестта, но аз не съм много спокойна, защото разбрах колко коварни и бързи могат да бъдат тези вируси за малките им телца. Честит нов дом!!! Щурането за нови мебели винаги е приятно. И щом има кой да поема организацията на работа, изпълнителството се превръща в кеф:)

# 407
 Hug
Бубулече, каквото и да казват козметичките, наистина човек се променя цял живот! Превърни го в ефект, Аримчето както е казала - печатче от любовта.
Честно да ви кажа, момичета, лично аз съм изключително впечатлена от жени, които имат външен недостатък, но го носят с любов и радост. (Благодарение и на моите родители аз даже забравям, че имам проблем с очите и че ми изглеждат различно, може би защото от бебе съм така и ми е било лесно да се приема, не знам...) Имам такава приятелка, млада жена е,с голям белег на лицето още от тинейджърка. И не се притеснява, приела си го е, усмихната, добра.
Един ден брат му на мъжа ми ми писа на стената във фейсбук за съдовете със златна боя в Япония. В Япония има обичай , когато един съд керамичен падне и се счупи, да не се изхвърля, а се опитват да го залепят отново. И ако това се случи успешно, този съд става по-ценен от другите, които никога не са се чупили. След това боядисват залепените ръбове със златна боя, за да видят всички, че е бил счупи е отново залепен. И се считало там, че и хората, които са се "счупили" , но са оцелели, с белези от страданията си, са по-ценни и красиви от другите, които не са имали сериозни изпитания в живота.

bouquet

# 408
  • София
Точно така е Облаче, тук сме като на училище. Колкото повече трудности имаме, толкова повече уроци за учене. Като че ли е сценарий  Hug
Хмм, аз пък не съм забелязала, че очите ти са различни....  newsm78 Мислех че просто си носиш очила.
Това за залепените съдове много ми хареса  Simple Smile

Мишанка, как си? Оцеляваш ли?

# 409
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастииии,

Днес съм в поредния болничен...този път, заради Нени и неговата кашлица, но поне ще е само за днес.
Толкова съм се отпуснала и така ми се спи...,че направо не мога да се позная  Flutter Crazy

Мишанка, къде ще се местите и кога? Simple Smile Виж, това си е направо новина!
Аааа, не е новина...просто в другия апартамент нямаше трансформирана изцяло детска стая. Още сме си на място, без намерения за трайно местене. Идеята ми е да си имат изцяло тяхна такава, а иначе сега съм в търсене на двуетажно легло и май... май...си го намерих в Икеа. И като размер и като модел. Mr. Green
Днес пък малката има тържество в яслата, за настъпващата пролет, явно и за баба Марта,защото ще го играе теменужка.  Mr. Green Flutter Купувахме чорапогащници, диадеми и пр.  ooooh! Mr. Green Чакам снимките ... с нетърпение..

# 410
Честита баба Марта, момичета! Simple Smile Да сте живи и здрави, румени засмени вие и всички вкъщи! Simple Smile

Всеки път като видя заглавието на темата и си викам: "Пу, то второто лято ще дойде, а ние така и не успяваме да изпишем темата..."  Rolling Eyes

Ние с моя малък мъж сме си пак вкъщи. Този път от я схващане, я разтягане на сухожилие във врата (ако има такова там) и като ми изкривил таз ми ти глава на една страна - хоризонтално я държи, легнала на рамото му. И го боли, не може да я помръдне... Разтривам го с ракийчица и му завивам вратлето с шал, че да я поизправи, ама как се сдоби с това нещо...  ooooh! Вчера излезе от стаята в градината държейки се за врата и с един влажен-влажен поглед... Та, стоим си на топличко и гледаме ненормалния мартенски сняг навън...  Whistling

Хубав ви четвъртъчен следобед, девойки!   bouquet

# 411
  • София
Хей Ани, какво го закъсахте вие с тази серия неприятности? Май и по празниците бяхте болни...
Ракийката ще оправи работата, мисля  newsm78 Обаче лекарите какво казват?

# 412
Ани, питай за физиотерапия, тия неща не са шега работа  Hug Брат ми от спане на климатик през лятото се беше така изкривил ,че трябваше да ходи 2 седмици на физиотерапия  Peace

# 413
Благодаря, Диданчо! Пооправя се вече. Изправя си главата, макар и не напълно.

Мирка, само единия ден вдигна 38 и нещо и в рамките на деня отшумя, но беше достатъчно, за да не излезем на планираната разходка.

Явно нещо по-рязко се е завъртял, знам ли го. Ще питам и за физиотерапия.  Hug Peace

# 414
Аник, добре ли сте вече?  Hug

Ние с Борко пеем буквички, така си нарекохме упражнението за вдишване и издишване. Макар че не успявам да го правя всеки ден. Доста заеква в момента, но пък това е на приливи и отливи. И още, малко ни е трудно вкъщи , кака му има отново проблеми в училище.
Скрит текст:
Успява да се измъкне от едно, идва друго... Аз поддържам връзка с класната, тя много я подкрепя. Обяснява ми, че в борбите си за лидерство другите момичета използват това, че Мая е по-чувствителна и се притеснява от агресия и я обиждат и тормозят, сърдят й се, че се справя добре с ученето. И открай време оттам тръгна всичко. Наскоро разбрахме, че в старата й компания, от която тя се откъсна, освен че я командваха непрестанно и тя тичаше да им угажда, са й взимали почти всеки ден от джобните пари. Сега в класа уж бяха задружни, но пак имаше удари под кръста, и сега отново я изолираха, преди това тя се чудеше как да им угоди, изпращаше ги, висеше по чатове с часове, за да не се обидят, не излизаше през уикендите, защото лидерките не ги пускали навън и се сърдели друг да излиза.. Пак тече някаква кампания такава да й се правят всички.. Но тя трябва да се научи да отстоява себе си, а не да им угажда. Това е пътят, дано скоро тръгне по него!  Praynig
На този фон по-малко учим с Борко, сега купихме кубчета с картинки, че само той от групата не знаел как да ги реди...

# 415
  • София
Лелеее, стана ми много тъжно за Мая. Но това е нейният урок и ще трябва да си го научи. Колкото по-бързо стане, толкова по-бързо ще спре тази агресия. Ама много са жестоки децата!!!!  Shocked

# 416
Аримче, така е, това наистина явно е важна тема в живота й. Бавничко се променя, но има напредък. Има склонност да си премълчава пред нас, един вид да не се разберат нещата, да не стане по-лошо. А то няма как да се влошат, защото когато излязат на светло, тогава се оправят.  Peace
Очакваме да ни се обадят от другата логопедична градина, дано да го приемат Борко там на цял ден и в по-мъничка група.  Praynig

А вие как разрешихте ситуацията с балета?

# 417

Здравейте,

Да се разпиша и аз..... Flutter

При нас последните седмици са динамични...Х
Ходя по 2-3 дни на работа и после си седя по още толкова вкъщи.
         Сега съм в 9 дневен болничен, защото Жаки е със варицела. Crazy Оказа се,че цялата ясла е под карантина.
          Иначе другото, като цяло е добре. Нени учи нови реплики,защото ще открива пролетното тържество в градината. Много е въодушевен.
          Вие как сте? Какво ново?

# 418
  • София
И при нас предстои пролетното тържество (единственото за родители през годината).
Обаче Ева е в къщи с вирус и температура, но тя си знае репликите отдавна. Надявах се в понеделник да е на градина, но тази нощ пак вдигна височка Т, а е вече 6-ти ден  Shocked Дано не изпусне тържеството, до четвъртък има време  newsm78
Мише, леко ли карате варицелата?

# 419
Добро утро!

Arim, не мога да се оплача. Кара я без температура и с доста по-малко пъпки от брат си. Като цяло са концентрирани по коремчето и в косата. Интересното е,че някои още на 3-я ден бяха завехнали. Доста бързо се случва всичко. На нея усложненията й се появиха преди излизането на пъпките. Дерматита й се обостри и направи лош обрив под памперса, но сега всичко е стихнало.  Peace
За тържеството на бати ще сме красиви  Laughing
А, това с вируса ми е познато...Нени беше така близо 7 дни с 39. Дано успеете да се излекувате навреме.

Общи условия

Активация на акаунт