Отговори
# 435
  • София
Ехеее ЧЕСТИТО мама_голяма!!! Винаги се радвам много от такава вест!!!  Hug Heart Eyes Да се похвалиш после.........

И ние тръгваме на градина от следващата седмица. Много кратка беше ваканцията, не ми стигна времето с Ева. Сега пак бързай, бягай... А така искам да си остана повече време с нея...

Хубав ден на всички!  Hug

# 436
Много се радвам, че потръгна пак темичката.  Hug
Много по-приятно ми е тук, отколкото във фейсбук.   bouquet

мама голяма, чудесна новина! Лека бременност и благополучна!  Hug Какви съвети можем да дадем, освен че е чудесно с двечки, че е лудница понякога, и да си даваш време, кураж и търпение. Да си знаеш, че се справяш чудесно! Пък каквото и да е, който не го е преживял, обикновено най-строго съди. Crazy

Ние се готвим за новата градинка - за пореден път  hahaha
Този път е на цял ден.
В предишната много се зарадваха, че ще го местим.  Confused Защото нали все го водеха, ,че не знаел достатъчно за възрастта си и не се справял... И все ни съветваха как да внимаваме да не изпуснем срока за записване и т.н. Но съответно се поотпуснаха към него, спряха да са строги и неприемащи, с оглед на това, че той се маха. И той се поотпусна, след известно време започнал да си говори с госпожата, прегърнал я, разказвал й неща. И тя се преобрази накрая. Много искрено ни каза колко бил мил и как ще й липсва, а преди просто не го приемаха.
Ако беше потръгнало още в началото така, нямаше да го местим, нищо че не е на цял ден там.

# 437
Благодаря момичета Hug

Тази ми бременност е почти без никакви неразположение,не е като предишната,но и може би защото чакаме мома Heart Eyesа бях сигурна,че ще е момче,както и да е,много съм щастлива.

За писането във фейса ме нямаше 1 г,просто ми дойде в повече целия негативизъм.Сега пак си направих ,ама да видим до кога.
Облаче,добре че сте сменили градината,това пък не го разбирам какво толкова има да свикваш с някое дете,определено има много учителки,които не заслужават да са учителки.

# 438
Ехааа, че хубаво раздвижване се е получило тук! Simple Smile Много се радвам за мама_голяма! Леко и езаварийно до края и една сладка и здрава госпожица накрая, много обичана от баткото!

Да добавя към тези новини, че и Хейли вече е с госпожица (надявам се, че няма да ми се сърди, но знам, че не пише в този форум, та затова поклюкарствах мъничко).  Flutter

Ние също сме добре. Днес се върнахме от едноседмична почивка малко преди старта - малко СПА във Велинград и гости в Пловдив... От утре вички по задачките си. Младежът е ентусиазиран, че ще е в горната група и в нова стая - за големи, та се надявам да го държи по-дълго.

Отивам да го оправям, че да ляга навреме. А вие не само да четете, ами и да пишете, че да има и аз какво да чета!  Naughty  Hug  bouquet

# 439
  • София
Добро утро, днес тръгваме на градина.
Честита трета група на всички малчовци   bouquet
Кога мина времето... вчера бяха на ясла, а сега - ТРЕТА...  ooooh!

# 440
  • Русе
Привет и от мен
Неи днес сме вече на градина за първи ден от ваканцията.Незнам защо но няма никакъв ентусиазъм за градина ,иначе се занимапа да пише и брои но иска в къщи при баба
Това за сега ще гледам да съм по редовна вече в групата

# 441
  bouquet  Честита нова учебна година, здрава и успешна!

Ние още не сме започнали, на 15септ. ще отидем.

Резултатите от паразитологията и микробиологията обаче, 10 дни ли важат, или 7, дали си спомняте?

# 442
Облаче ,има ли срок изобщо newsm78
Ние още ги чакаме да излезат и не сме тръгнали на градина.Ники обаче този път няма търпение да отива на градина.Дано утре са готови и да го изпращам.

А аз какво ще правя по цял ден незнам,не съм почивала така от предното ми майчинство.Тогава беше само 10 месеца.Сега ще наваксам.Някак си на 30 вече не ми се мисли само за кариера Mr. Green

# 443
О ,да , за изследванията за паразити и микробиологичните има срок! Детето трябва да тръгне на първи учебен ден след не повече от 7 или 10 дни от датата на изследването.
За тези за кръв и урина няма такова изискване.

# 444
Добре,че ми каза.Аз си мислех,че важат над месец.Значи утре като ги вземем тръгваме Peace

Момичета как са с яденето вашите деца?
Ники иска само филии,спагети,макарони,кус-кус,в чудо се виждам с това неговото ядене.Нищо не яде.В градината госпожите казват,че се хранил много добре,да ама аз два месеца го видях по колко яде.Седим си на 20 кг от една година.

# 445
Мама-голяма, прекрасна новина. Толкова е хубаво освен юнак да си имаш и принцеска. Лудницата при нас е пълна, но радостта е голяма.
Днес Никол отиде на градина - вече е първа група. А Алекс е болен - повръщане, разтройство и много е отпаднал. Не иска да яде нищо. По принцип е станал злояд, а сега ми е много мъчно да го гледам така. Днес пак го водих на лекар. Измериха го 20 кг и 117,5 см. Струва ми се, че не е мърдал от тези 20 кг.
Много се радвам за Хейли ))) Ани, поздрави я и много целувки! Тя защо вече не пише тук? Нещо пропуснала ли съм?

# 446
Еха.   bouquet
Борката е 16 кг и 110 см.  Crazy
Педиатърката каза, че малко си изгърбва раменете, защото е слабичък и ще го записваме на плуване.
Яде по мъничко, сравнително добре. Има си и манджички любими, и филии и сухоежбина, много обича пресни плодове и кисело мляко. Но е на периоди - понякога освен киселото мляко не хапва нещо друго за деня. Друг път си похапва добре.
При бабите си е ок, у нас се назландисва.

# 447
На Алекс му падна първото зъбче Wink
Какво се прави с него?

# 448
Ехеее (а, добро утро, момичета!) Simple Smile

Скорпионче, не му ли е рано още?!  Crazy Сам-самичко ли си падна? Брееей... Ето тук има малко инфо какво може да се прави със зъбчето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=217323.0 Успех и с останалите зъбчета и на тяхно място да пораснат здрави, бели и красиви нови!  Peace

И аз знам, че изследванията имат давност. АКо не се лъжа, важаха 7 дни, ама не съм сигурна.

Скорпионче, благодаря, ще я поздравя. Тя не пише вече тук откакто (я, тази дума се чете еднакво и в двете посоки) стана промяната на визията във форума. Не ѝ хареса и се премести в другия форум.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 449
Чак сега прочетох за Хейли,браво да и е живо и здраво детенце.

Скорпионче,пожелавам на твоя сладур да му порастат белички и здрави зъбки.
Моето първо зъбче го хвърлих на керемиди,но не помня какъв беше смисъла на всичко.

Ники днес е на градина за първи път,отиде с голямо желание да видим довечера как ще е .

А аз съм сама вкъщи,това незнам от кога не ми се е случвало. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт