Аник - и твоята рецепта си записах, но нещо не схванах - взима се при настинка, или така - за охлаждане.
Аз няма какво да пиша - моите заминаха за село и ще са там до морето.

Започва се от понеделник. 
за самолета...Ние пък на танк в мн.ч. казваме танките. 
Много се ядосах, много, днес. 

Честити сини гащи! Има ли вероятност да не са познали?
Бяхме с майка ми и децата на вилата 4дни. Голям кеф там..
,много ми повдигна духа
.

Незнам,нормално ли е това?
Незнам,нормално ли е това?
и таткото накрая ме убеди,че сега му е времето.
Да ти кажа честно на мен ми трябваха няколко месеца да се настроя чисто психически, /не че успях да се възползвам от тях/ все не се чувствах готова, дори и когато вече бях бременна.
И поради това ми чувство няма да ти описвам каква реакция извадих на положителния тест
Обаче си нямаш на идея , колко е по-различно усещането на бременността...Вече си преминал през всички въпросителни и се радваш само на готините моменти.
И сякаш минава мноооого по-бързо този период. 

Жаклин въобще не е плакала, дори в моментите ,когато се будеше за храна. Изключително спокойно дете.
/за сега де/
смело !!!
и споко и при нас кой се нарадвал на таткото нарадвал,че в края на седмицата пак заминава командировка 

,супер позитивно ми действаш ,като те чета и се успокоявам много 

Много ми е сложна организацията. 
Сега съм толкова щастлива с двечките, толкова много даде Борис за всички ни.
Само че теб напоследък те усещам малко напрегната и тъжна, ако е така, дано бързо да ти минава.
Много ми е сложна организацията.
Няма проблем. Вече са раздадени.
Дори ми се искаше да са с по-малка разлика, но това си е Божа работа. Искам и трето, което би могло да се случи поне след 4-5г, а тогава си мисля, че няма да ми се занимава наново с бебета
Затова най-вероятно ще си остана с двамата диваци.
)
С говорене, говорене, говорене явно не става. Идеи?