Отговори
# 270
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастииии,

Да са ни честити рождениците днес! Да растат здрави, палави и любознателни за света около себе си!

.....сподели неприятните неща и после 2 пъти по толкова добри новини.  Grinning
От призива на Не съм искам да споделя,че цяла нощ не можах да спя...,заради болки в ухото на Нени. Сутринта преди детска бяхме на УНГ лекар. Слава Богу всичко е ок. Просто леко зачервяване, което му причинява дискомфорт. Третираме го и до 1-2 дни трябва да отшуми.

Та, сега 2 хубави новини, според Не съм.., но аз ще добавя 3.  Mr. Green

Да почерпя,че днес нашата принцеска прави 11 месеца:

Наред с това днес й беше и първият ден в яслата.  Crazy Малко е поплакала ,но за сметка на това е обядвала добре. Утре се надявам да е по-добре. Хубавото е,че ги извеждат навън.  Peace Всичко в яслата изглежда чудесно, дано и за Жаки е така!

И да се похваля,че започнах да си опреснявам шофирането, та като за такъв специален ден като днес, закарах децата на ясла и градина. Peace  Crazy Голямо напрежение ми беше , но се справих и с това предизвикателство!  Mr. Green

Облак,
Hug Hug Hug

Не съм,
дай снимков материал и за такива като мен без фейсбук... Whistling

# 271
 Hug Ок! Имаме сделка.  Crazy

В градината едната госпожа, която дойде по заместване, проведе с мен много некоректен разговор, пред Борис, обясняваше и ме обвиняваше в лоша работа с детето вкъщи, незаинтересованост и др, по много неприятен начин. При всичките ми опити да запазя добрия тон така и не се разбрахме и се наложи да говоря с директорката. Тя ме увери, че всичко ще е наред, коректна е директорката. Но той се разстрои много. Едвам го придумах другия ден да го заведа. Другата госпожа е много разбрана, пое го, явно е наблегнала на това, че той се справя и го взех видимо по-спокоен и самоуверен.  Praynig Много нанагорно му дойде с новите изисквания, с това, че е по-назад от другите.
В един момент се уплаших , че вместо да изпишем вежди, ще избодем очи.  Confused Истината е , че бих искала да я сменят, тя е такъв тип човек, дето вечно преиначава думите и те изкарва виновен и лъжец.

Обаче наистина има напредък, рисува сам, по негова инициатива, прави си "домашните".  Heart Eyes Логопедката в групата е започнала да работи с него, даде ми инструкции.

И с кака му се разбират по- добре напоследък.

Аз пък ходя на курс по Бахова терапия, макар че нямам много време вкъщи да уча.  bowuu

# 272
Честито на всички малки вече пораснали момчета и момичета! Да растат щастливи и весели!

Ама Облак, какво си трила от поста си, че съм изпуснала да го прочета????  Crossing Arms

Аз пък влизам без новини, защото нЕма такива. Но, пък мога да поискам идеи в замяна.  Mr. Green Моят готин мъж, решил той да разпита малкия каква торта иска за РД и да му подскаже нещо по "мъжко", че аз все едни "Дори и Диеговци, Мики Мауси и прочее" съм му била препоръчвала. За това сега търся торта с войници. И що не си я търси той? Ама айде от мен да мине. Тааааа, търся идея за торта с войници, но да не изглежда много враждебна. Също ако сте попадали на хубави комплекти с войници (малки играчки имам предвид) някъде из детските магазини, моля да ми подскажете.  Hug

# 273
Здравейте, момичета!

Първо да почерпя виртуално за рождения ден на моето малко момче! Grinning Да ми е жив и здрав! newsm59 nbirthday  bigdance2

Честит рожден ден и на всички октомврийчета! newsm59 dance  ura dance  bigdance2

Мишанка, честита месечинка на вас. Simple Smile И моите на тази възраст тръгваха на ясла, не е лесно с нов режим, но свикват бързо.

За нещата, които правят децата като рисуване и т.н. - моят се справя що годе с рязане, рисуване и оцветяване - хич не го търси, наскоро се научи да държи добре молива. Много е див, не иска да чуе като му се говори, какво му разбира главата понякога изобщо не знам.  ooooh! Поне говори повече вече, но като почне да се сърди или да говори бързо, е нищо не му се разбира. Явно ще си ходим на логопед дълго още.  Whistling

# 274
Здрасти,

Оле, това изглежда добре : http://www.dilait.net/bg/product-view/3/275.html
http://zaharo.info/node/537 Може да почерпите идеи. Друго , което можеш да направиш е , именно това: да поръчаш тортата, може и с картинка/там имаш много повече вариации за изображение/ и да я аранжираш с готови фигурки. Знам,че в Хиполенд има такива, в Джъмбо също. Peace
Тези са ми фаворити:  Peace
http://www.hobby.store.bg/p56901/vojnici-ot-nemskata-vojska-komp … iaemi-figuri.html
http://www.toytownbg.com/?toy=10.3.3676.0.0.0.3677
Успех!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ПОРАСНАЛИ МАЛЧУГАНИ! МНОГО РАДОСТ И ЗДРАВЕ ИМ ЖЕЛАЯ!

Изчезвам,че имам торта за сглобяване....,а и съм в очакване да звъннат към обяд за прибирането на малката от ясла.. Crazy

# 275
Оле  Peace, склониха ме Мишанка и Не съм да разкажа, така че съм го разказала впоследствие.  Hug

Да видим днес как ще мине в градинката, дано вече да се е ликвидирал проблема.  Praynig Вчера и в понеделник го задържахме Борко вкъщи, защото малко смъркаше и се покашляше. Но аз открих една много интересна рецепта и сега експериментирам с нея. Направих му компресче на носа два пъти и се пресуши сополчето. Но засега е рано да правя изводи, да видим дали няма да се повтори или че така ми се е сторило.
Скрит текст:
Рецептата е тази: http://30dumi.eu/archives/68735
Открих я по повод на това , че си търсех чай за корема. Възпали ми се жлъчката тези дни, аз имам камъни големи, и дебелото черво също , много ме болеше корем и не ми минаваше от спазмалгон и аналгин. Вече три пъти я направих на себе си, след втория ми мина болката съвсем.  PraynigНа Мая я направих снощи заради болно гърло, мисля, че и тя е по-добре, сега Борко ще го помъча още малко да му слагам превръзка и на него.
Звучи ми много хубаво и правдиво, сега остава и да действа. Ще споделя, ако ви е интересно, какво се случва по-нататък.   bouquet

Честит празник на днешните рожденичета, да растат щастливи и засмяни!  Tada

# 276
  • Русе
Привет момичета
Честити рождени дни на всички пораснали октомврийчета да са живи и здравички
Облаче тази рецепта е много хубава но нещо не схванах начина на правене и прилагане ще ми дадеш ли повече инфо как го приготвяш и налагаш

# 277
Тани, прави се разтвор 10 % - 10 грама сол на 100 мл вода. След това се намокря тънка памучна кърпа, изцежда се и се налага на 4 ката на болното място. Престоява така 1 нощ. Може да се прикрепи с лейкопласт или с друго памучно тънко парче плат (напр. шал). Важното е превръзката да е дишаща.
Но все още проверявам, не мога да кажа със сигурност дали има наистина хубав ефект. Засега има.  Hug

# 278
  • Русе
Ако е за хрема на носа ли трябва да се закрепи

# 279
Добро утрооооо,

И нашият звезден миг дойде...Нени става на 4 год. днес!  Heart Eyes

Много съм щастлива и единственото ,което си пожелавам на днешния празник е нашето момче да ми подарява все такива чудесни мигове на радост, на които да се наслаждаваме още мноооого дълго време у дома!

Качила съм снимка на произведението за детската... Crazy Стана много сладурско! Така във всяка част от тортата има по нещо за децата. Party

http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.34207572

С нетърпение чакам отзивите от градината днес, защото госпожите са подготвили весела програма за повода. Освен дейностите, които ще имат ще си направят увеселение с г-жата по музика, с която ще попеят песнички.  Peace Оставила съм и фотоапарата да ги наснимат хубаво! Mr. Green

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА МАРАЯ И НИКОЛА! ДА НОСЯТ ВИНАГИ УСМИВКАТА НА СВОИТЕ ДЕТСКИ ЛИЧИЦА! МНОГО ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ПАЛАВО ДЕТСТВО!

# 280
Мише, честит празник на всички ви, пожелавам ви много здраве, радост и любов.  Hug

И тук искам да споделя възхищението си от всички картонени торти, които сте показвали, прекрасни са.   bouquet на мен ми се вижда толкова трудна задача, не съм и помисляла, че мога да направя и аз, не съм се захващала, но като гледам как се справяте, може би не е чак така трудно.  Embarassed Имам още време да си помисля.

Честито на всички рожденичета от днес!  Hug

# 281
.... на мен ми се вижда толкова трудна задача, не съм и помисляла, че мога да направя и аз, не съм се захващала, но като гледам как се справяте, може би не е чак така трудно....
Благодаря за пожеланията!  Hug
Аз затова се спрях на варианта с кутиите. Става много бързо и са по-стабилни от хартиените парчета, спестяват време, а и могат да се сложат повече подаръчета за децата.  Peace

# 282
  • Русе
Привет момичета
Честити рождени дни на днешните сладурковци да са живи и здравички
Облаче и аз си мислех че е много сложно направата на такава торта но като почнахме всички много се вдъхновихме и много ни хареса даже си мислехме да почнем бизнес с такива торти
Мишанка тортата е станала прекрасна

# 283
  • София
Мишанка, тортата ви е страхотнаааа!!! Честит рожден ден  newsm59  ura  party023
А какво има вътре? Нещо не ми стига фантазията...  newsm78

Честит рожден ден на днешните рожденици - Иринополис, да се разпишеш тук, хей...  Hug  Simple Smile

# 284
Добро утроооо,

Днес е поредният празничен ден за октомврийските слънца...Нека и бъдещите им дни бъдат светли и безоблачни! Изпълнени с много мечти и детски смях! ЧРД ! Бъдете живи и здрави!

Качих част от снимките, които са си правили в детската, с госпожата и децата Mr. Green Големи са сладури!

http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.34211199

А какво има вътре? Нещо не ми стига фантазията...  newsm78
Тъй като при нас забраната за храни и напитки касае и всичко пакетирано включително се наложи да сложа само шапки, свирки, балони и нещо , което реших ,че ще им остане като спомен от празника -значки на любими анимационни и приказни герои. Оказа се много добро решение. Всички са били много щастливи  Mr. Green

облаче, канех се да те питам за въпросният курс на който ходиш... Thinking Той за капките на д-р Бах ли е , или нещо по-различно? Да разкажеш малко повече... Rolling Eyes
Оле, какво решихте за тортата? Намерихте вашата?

Общи условия

Активация на акаунт