Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 20 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
ние пееем всякакви песни, чак попаднах на някакъв клип с човечето от Джъмбо, ма не го отазиха, тая жаба също, най-си харесваме, хей ръчички hahaha и мама ми купи днес Joy Даже Стефи почве да си оглежда роклята на тази песен hahaha
Уф жегаво им е на децата, от сега почвам да се чудя как да ползваме този климатик, като е в тяхната стая Thinking Освен да го застопоря нагоре да духа ииии на много високи температури newsm78

Мале, Наде Hug отчая ме Crazy

# 571
Ма Наде, ТМ е герой да удържи на твойте кулинарни изкушения, ти си похапваш вкусотийки, а той да спазва лечебен глад  bouquet

# 572
Яжте, яжте рожби мили, храната дава сиили Laughing Сигме, жаба жабурана ми е любимата, много ми е сладка. Моите само като видят, че превключвам ТВ-то на флашката и почват да подскачат Mr. Green Единия много смешно играе, вдига двете ръце горе и с показалеца сочи, ше кажеш че играе кючек Laughing

# 573
  • гр. София
За  мен най-смешната детска песен е Кокошка пред хамбара.  hahaha hahaha hahaha

Добро утро.   food010

# 574
 Laughing Laughing много е готина Шоко Mr. Green

# 575
Не за рожбите, а че трябва да ходят да щавят щъркела  hahaha

# 576
  • гр. София
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 577
Ние излизаме след малко и Шоки може да минем покрай вас.

# 578
  • гр. София
Сигме, ако искаш звънни да сляза да ви видя.  Hug Hug Hug

# 579
Ами ние ще сме най вероятно на фантастико на бебешките люлки отстрани.

# 580
  • гр. София
Кога ще ходите?

# 581
до половин час, че после напича.

# 582
  • гр. София
Добре, сега ще се облека и ще се довлека.  Mr. Green

# 583
о супер.

# 584
Добър ден.

Абе вие ме върнахте в каменната ера с тез уговорки, за вас гълъби няма ли  Joy Joy Joy

Не искам да отчайвам никого, ама и след годината и без собствен ход големия ми мрънчи постоянно и не иска да яде. Вчера не стана работата, тъй като те са свикнали като се събудят да ядат, защото тогава им е времето за ядене, пък ги оставих гладни. И на всичкото отгоре храната закъсняла и имало опашка, та съвсем малко ядоха и реваха за сън  Whistling
Днес има дадох малко попара, малкия оплюска всичко, ама големия не яде нищо. Сега го гоня с малко мляко, аз все да не заслабнат. Ма и гладен го държа и пак не ще да яде. Абе като порасне сигурно ще му викам да не яде толкоз, ама сега ми е дерт. Не нахранени и недоспали не искам да ги оставям.

Общи условия

Активация на акаунт