Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 20 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Фели, много са вървежни за злояди солени мъфини. Бъркаш сирене, яйца, зеленчук и каквото се сетиш. Аз съм зла, който ял, ял. До следващото ядене само плодове.

# 586
Фели, най-много да стане и той базов модел Party Party hahaha
Ма стига си го мъчила детето ма, колкото повече го караш насила, толкова повече няма да иска да яде. Опитай само един ден да му даваш толкова, колкото той иска и да видиш как сам ще почне да мрънка да му даваш. Поне пробвай, може пък да проработи.
Пък и на снимките си е много добре детето - нито е слаб, нито пък има разлика с брат си. Много са сладки Heart Eyes

Сигме, ние скоро ще идваме към Софето с Генчо, може да се видим (съвместно и с Шоко де, ако иска, Бамба също ще се радвам да видя) Hug

А Фела, Кокона и Фиксчето да се засрамят - тук на един хвърлей място сме всичките и да не се видим ни веднъж Crossing Arms

# 587
  • София
в тия жеги и у нас водата върви повече от храната, ама не тъпча насила. то на мен не ми се яде, как да настоявам при него.
предлагам, ако иска яде, ако не иска другия път.
плодове още не иска, плюе, пасирани също, ама то пасирани и на мен ми изглеждат зловещо  Sick

# 588
Ами хайде бре, девойки, че още две седмици и ще ме изтървете.

# 589
Де ше ходиш кат не си дала отчет newsm78

Бамба, аз съм на твоя принцип, насила не давам защото съм чела, че се влошава положението като се настоява. Зловещо, незловещо ядат пасирани всякакви плодове. От няколко дни ядат и череши не пасирани - само че им нарязвам парчета и така давам. Вчера Пенчо като стисна едно от парчетата и накапа килима, прах после ooooh! Много са смешни - нареждат се пред мен и чакат, дам им парчето и бягат в различни посоки, като го изядат и пак се нареждат Laughing

# 590
Ще се оттдам на скитане и разврат по други градове преди да се върна на работа през август  Mr. Green

# 591
Eйй Фиксчее, как ми се ходи и на менн Crazy Браво, ще се явиш на работа освежена и с нови сили Laughing

Ми може да спретнем една среща през уикенда, кво ше кажат и другите госпойци? Thinking

# 592
  • гр. София
Добър ден.

Абе вие ме върнахте в каменната ера с тез уговорки, за вас гълъби няма ли  Joy Joy Joy

Доста имаше на детската площадка.  Joy Joy Joy Joy  Другият път със Сигмето ще си хванем по един да ни носи пощата.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 593
  • гр. София
Наде, с най-голямо удоволствие.  Hug  А Пенчо няма ли да го вземеш?  newsm78

# 594
Не, само с Генчо имаме работа там. Няма да го мъча и Пенчо на тез дълги разходки.

# 595
ми казвайте кога, на мен ми е удобно всеки ден, ама Надето например е на работа. Към 14 - 14.30 ми е най-удобно, че преди това ядем и тогава мога да ги изведа и даянят. С децата съм аз, без тях не ме пускат  Whistling Казвайте събота или неделя, да звънна и на Светкито че отдавна искаме да се видим а все излиза нещо  Whistling

# 596
А, обади й се и на нея, тъкмо да разправям нон стоп колко трудно се гледат деца Joy Joy Joy

Аз съм на линия събота или неделя, когато решите без диапазона 12-12,30, когато обядват и 16-16,30, когато пак ядат. Аз ще си издействам да съм сама, щото иначе не се знае кво ше се случи и дали няма да ни изгонят където сме, като се съберат моите с на Фели децата hahaha В онова заведение под Явора става ли, че да е близо за всички?

# 597
Та кво викате за гълъбите  newsm78

# 598
Казвайте събота или неделя, да звънна и на Светкито че отдавна искаме да се видим а все излиза нещо  Whistling
Аз заминавам до София за облигацията и няма да съм тук ,но уговорката да се видим остава  Mr. Green

# 599
Днес ще ни вербуват за медийни звезди. Не съм тесногръда, но хич не ми се ще Tired

Общи условия

Активация на акаунт