Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 19 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Шоко, той единия хубо Милко, ма другия е Морко, слагай пенджурите и влез в по-близък контакт с името му Joy Joy hahaha

Фели, когато реши общото събрание - аз съм на линия. Пък като гледам колко много държиш на светулкова да присъства, ми намирисва, че си я вербувала да гледа децата newsm78 hahaha

# 661
Ми смятам да си пия кафето на спокойствие, тя да бута количката, нали трябва все пак тренинг да има. Като не можа да ми пипне корема, поне количка да влачи  hahaha hahaha hahaha
Ся като ма прочете ша ма разкости  Whistling

Гледай си детето, то другото няма да избяга  Hug Hug Hug

# 662
Земи поне и пюрето да нахрани Милко, да'н се зориш само ти Joy Joy

# 663
Права си, ама да не я отчайвам още от сега, ши вземе да върне облигацията  hahaha hahaha hahaha

Спрях им кухнята, сега една седмица ще им готвя, да го видя дзвера как ще се представи.

# 664
Спрях им кухнята, сега една седмица ще им готвя, да го видя дзвера как ще се представи.

То остана ли нещо, дето да не си го пробвала, решил е да те тормози до дупка човека Mr. Green

# 665
  • гр. София
Шоко, той единия хубо Милко, ма другия е Морко, слагай пенджурите и влез в по-близък контакт с името му Joy Joy hahaha

Ще слагам аз очилата.  Joy Joy Joy Joy

# 666
То остана ли нещо, дето да не си го пробвала, решил е да те тормози до дупка човека Mr. Green

Правя си изводи от това, че събота и неделя яде моите пюрета без проблем, а от тези на кухнята яде съвсем малко. Тя Фиксчето хубо каза за зеленчуковите мъфини, ама те не проявяват интерес към храната. Случвало се е да пасирам супата, защото келеша не може да преглътне някакви си миниатюрни парченца месо и ориз. Иначе ако го храня със сладко проблеми няма, цял ден ще муха, ама не може трябва да яде другото. Само дето Морко ще страда, ама ша са прежали заради брат си.

# 667
  • София
Трансфера ще е утре на втори ден,малко ми е странно това решение на доки ама той си знае работата.Не съм имала до сега на вторият ден.Може ли нещо да ми кажете по въпроса??? Shocked

# 668
  • гр. София
Биско, стискам ти палци.  Praynig Praynig Praynig

# 669
Биско, не може ли да ги питаш, защо бързат да е на втори ден? Ти в коя клиника си?

Фели, щомо яде от твоите пюрета е добре. Претенции има човека.

Ох, едва издържам, толкова много ми се спи, чак ми е лошо.

# 670
Биско, моето едното дете е от трансфер на 2-ри ден. На времето Вожда така реши, вероятно, защото имах само една яйцеклетка след стимулация.

# 671
Другата седмица съм на линия в неделя, че събота сме на мероприятие.
Наде  Hug

# 672
Биско, мисля че Анчето от темата, тя отдавна не пише там, трансфера и беше на втори ден. И сега си има момченце. Предполагам, че много добре се делят ембрионите за това бързат да ги върнат.

Фиксче ок, другата седмица последно ще се разберем.

Наде, остана още малко и ще се прибереш.

Мале моите от 12.00 ч. са заспали и още къртят, после ще има песни и танци на народите  ooooh!

# 673
  • UK
кашите с АМ или с вода да ги правя? че така пише на опаковката newsm78

# 674
Ако кашата ти е млечна - само с вода, ако е безмлечна - с АМ.

Общи условия

Активация на акаунт