Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 19 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
С АМ прави, важно е всяко хранене да е млечно.

# 676
  • UK
на Слънчо е тази (банан с 11 витамина) подариха ни цял кашон и реших да пробвам днес, само дето на опаковката пише с вода, обърках се вече и аз ко и що  Rolling Eyes Thinking Мерси ви   bouquet
Биско Hug

# 677
Чакай малко, слънчо са със сухо мляко. Възможно най- неподходящо за малките. Момент да видя подоробно каква е.

# 678
Ако това е кашата, изобщо не е подходяща за тях на тази възраст:
http://www.minimod.bg/2076/%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%BE- … 0-200%D0%B3%D1%80
Първо е със сухо мляко, което е като да им дадеш прясно мляко, а то се дава след 1 година. После вътре има царевица, ориз и банан. Трябва да си дала поне две от трите вече, за да въведеш другото с тази каша. Има и захар на всичко отгоре, което съвсем пък не е препоръчително до една година.

По принцип млечните каши се правят без мляко, но трябва да внимаваш какво е млякото вътре - сухо, АМ, АМ-ът дали е вашия. На безмлечните се добавя АМ от вашето.

# 679
  • София
Биско, не може ли да ги питаш, защо бързат да е на втори ден? Ти в коя клиника си.Наде,в надежда при д-р Стаменов.Той още вчера спомена за трансфер на втори ден.Ще върне всичките.

# 680
  • София
той нали ще липсва тия дни, авно не иска да те оставя на друг  newsm78

# 681
Биско, то дали ще ти ги върнат на втори, трети, четвърти или пети ден - ако ще се развиват, ще се развиват ембрионите. Горе главата и стискам палци да се хванат двечки Peace

Аз за кашите разправях, разправях, никой не слуша, затова млъквам Crossing Arms

# 682
Ние пък си идем от  ваксина.
Дадох превантивно панадола. Малкият герой даже не гъкна, а лекарката каза, че това е най-боцканото и дете и много си го обича  Heart Eyes
Сега да гледам за реакции  Thinking

# 683
Ми то си има партизанско име детето, и си го заслужава Heart Eyes

# 684
  • гр. София
Малечка е нашето геройче.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 685
  • София
щото е от женски род, затова, мъжете като по-нежни същества поревават повечко  Mr. Green

# 686
Бамба, за кой ден е насрочен теста?

# 687
Имам два сладки картофа, какво лесно да направя с тях?

бамба, тресе ли те нервата или си се настроила философски?

Чухте ли онова момиче, което починало след пункцията? В коя клиника това...?

# 688
Афродита.

Сладките картофи с други зеленчуци на пюре.

# 689
  • гр. София
Сладките картофи само ги заглеждам в магазина. Как може да си ги приготвя за мен?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт