Чакаме АВГУСТ размечтани, че тогава ще сме горди мами!

• 24 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Момичета да се похваля поръчах си комплекче за изписване от един магазин в Продавалник http://olx.bg/komplekt-za-izpisvane-na-novorodeno---za-momche---066-i50495797. Много е сладко на живо и цената е уау. По магазините цените ме разбиха. Баткото избра да е синьо и днес дойде и цял ден му се радва, какво е купил на бебето много е сладък.

Иначе пак се ядосвам с нашата детска градина и с това, че родителите си водят болните деца. Една майка си пуснала детето на антибиотик можете ли да си представите.

# 301
Tasty0703 и аз много го харесах, с пеленка е нали . Аз смятах по нататък да си поръчам жълто и зелено . А за цените по някои магазини да не говорим  #Crazy В OLX гледах комплектче - струваше 10-11 лв. В магазин го видях - 18  #2gunfire

# 302
  • София
Tasty  и на мен много ми хареса комплектчето.Материята каква е ?От по-плътните ли е? Видях ,че има и в розово, мисля и аз да си поръчам едно.. Heart Eyes

# 303
  • Varna
Доста сте изписали ,но не мога да влизам заради гостите...А дано още ден два и да си ходят..
vesi0120 и Елито  И при мене така ... Все се учудват ,че има 2 месеца и ме питат да не са 2  Joy
Бебока раздава шутове или играе направо бокс  Laughing Много ми е странно тия шутове са и от 2те страни едновременно,даже си мислех 2 ли са... И си викам единия  път мома ,другия момък тъкмо  Mr. Green но до сега се щяха да го видят  Twisted Evil
А това не знание за пола малко ме отчайва...Как може ,отидох на скоро пак на частно и ми казаха ,че не се виждало заради пъпната връв...на ФМ пак така ...предните пъти пак ...ту момче,ту момиче,а ми се искаше да купя още дрешки,но взех в бяло,жълто и шарено  за начало от 0 до 3,само едно женско боди с презрамки 0 и едно мъжко с количка 0,но в комплекта са 0 всички..а той е бял Simple Smile
Neillia И при нас така..аз съм зодия рак,а майка ми е лъв....

# 304
Tasty  и на мен много ми хареса комплектчето.Материята каква е ?От по-плътните ли е? Видях ,че има и в розово, мисля и аз да си поръчам едно.. Heart Eyes
100% памук, има и пеленка тънка от 10 части е. Тънко е, не е плътно, ама нали Август ще е топло евентуално хахахаха, че като гледам времето навън.Много е сладко. Това ни е първата основна покупка за бебо. Баткото прелива от щастие.

# 305
100% памук, има и пеленка тънка от 10 части е. Тънко е, не е плътно, ама нали Август ще е топло евентуално хахахаха, че като гледам времето навън.Много е сладко. Това ни е първата основна покупка за бебо. Баткото прелива от щастие.
В София са по 11лв междудругото

# 306
Момичета да се похваля поръчах си комплекче за изписване от един магазин в Продавалник http://olx.bg/komplekt-za-izpisvane-na-novorodeno---za-momche---066-i50495797. Много е сладко на живо и цената е уау. По магазините цените ме разбиха. Баткото избра да е синьо и днес дойде и цял ден му се радва, какво е купил на бебето много е сладък.

И аз си поръчах същото, но не съм очарована от качеството.. особено за пелената  Cry

# 307
  • София
Веси, били споделила къде си ги видяла в София? В кой магазин? Аз не че мога да ставам от леглото, но може да изпратя ММ, евентуално.. Thinking

# 308

И аз си поръчах същото, но не съм очарована от качеството.. особено за пелената  Cry

Защо? Би ли обяснила. А на дрешките кацчеството как е?
Aз мисля и хавлийка и други дрешки от там да взема, но все още много се чудя

# 309
Веси, били споделила къде си ги видяла в София? В кой магазин? Аз не че мога да ставам от леглото, но може да изпратя ММ, евентуално.. Thinking
Да, Васи кажи защото на мен ми се стори много ниска цената и затова поръчах. Ами пелената е нормален памук. Аз нарочно не поръчах луксозен комплект защото ми се струва безсмислено. С баткото бях взела много скъп, но като комплект беше облечен само веднъж в него, а после бързо му омаля.

# 310
Аз си сглобих дрешки за изписването от HM. По едно бяло боди(17 лв за 2 бр, р-р 0), по едни панталонки(17 лв за 2 бр, р-р 0), шапка(4-5 лв за 2 бр). Панталонките и шапките са в комплект по 2 и едното е бяло, а другото на сини чертички. Ще ги облека шахматно- този с белите панталонки получава раирана шапка, другият ще е с раирани панталонки и бяла шапка. Ще им взема и по едни чорапки, но не съм открила още подходящи. Пеленки си купих един комплект от 3 памучни светло и тъмносиво на Minene и са от много мекичка и приятна материя. Ще сложа в колата още две по-големи и дебели пелени за всеки случай. И това ни е изписването. Като ние няма да имаме "класическо" изписване с роднини и т.н. Мъжът и дъщеря ми ще дойдат да ни вземат и ще се приберем. Предупредила съм всички, че първите 2 дни искам спокойствие и след това кой когато иска да идва, след предварителна уговорка разбира се. Имам нужда да се адаптирам и да се ориентирам в обстановката преди някой да ми висне на главата.

# 311
....... Като ние няма да имаме "класическо" изписване с роднини и т.н. Мъжът и дъщеря ми ще дойдат да ни вземат и ще се приберем. Предупредила съм всички, че първите 2 дни искам спокойствие и след това кой когато иска да идва, след предварителна уговорка разбира се. Имам нужда да се адаптирам и да се ориентирам в обстановката преди някой да ми висне на главата.

Благородно ти завиждам! При нас кой знае каква какафония ще  Rolling Eyes роднините на ММ са доста "съобразителни" ще се довлекат веднага..........

# 312
  • Варна
И ние сме като  fiona. Нашите роднини са пръснати по целия свят и на изписването може да дойдат до болницата само тези, които са около Варна, а те са свекъра ми и на ММ братовчед му. В родилното на т.нар. изписване и после кой откъдето е. Искам да си се приберем с бебето, да сме си тримата и да се ориентираме един с друг. Който ще идва(и то особено да спи в нас) ще чака детето да порасне, а не да ми се тръсне в нас на 5тия ден, УЖ да помагат, въпреки че то няма какво. Какъв им е и толкова зора да са покрай новородено не знам. То даже не е инресно-само спи и яде, а не мен последното нещо, което ще ми се прави е да гледам някой друг. Ние много от рано казахме, че 'помощници' не искаме, така че никой да не си прави илюзията да се самопокани  Laughing
В НМ наистина има много сладки комплектчета. Аз от там накупих к-ти с къси панталонки, че да не сме само с г-зони, а и така стават различни комбинации. Направи ми впечатление, че и за големи момченца има интересни неща, а не е като навсякъде еднотипно.

# 313
  • София
хахха това за изписването и на мен ми е много чудно как ще стане..Като гледам моите снимки от тогава цялата рода  Shocked мин.десет човека..Незнам какво и е било на горката ми майчица..Не ми се иска сега такова нещо, незнам всъщност.Каква е идеята да дойдат всички и да се снимамме пре  родилния дом и после.. newsm78 Една камара народ вкъщи при новородено нееееееееее...

Tasty
Скрит текст:
Аз ще го поръчам.Няма какво да му се чудя за тази цена и както казваш ти -това ще му е обличането, важното е да има нещо да си го занесем у дома.. Wink

# 314
Pelteshka, аз този филм съм го гледала  Grinning Но с моята фамилия. Ние сме като от филма Моята голяма гръцка сватба. На изписването на дъщеря ми бяха най-тесен кръг от моя страна- 10тина човека. Майката на мъжа ми беше в чужбина тогава и беше само брат му. Всички чакаха у дома. Снимахме се, получихме подаръци и т.н. След час-два си тръгнаха, но определено си беше натоварване. Сега който иска да идва в болницата, там не спирам никой и без това ще съм сама в стая и ще имам нужда от компания.

Общи условия

Активация на акаунт