Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Отивам пак дя я мъча, шЪ стане, няма къде да ходи, хаха.

# 106
  • София
.....................

За събота имам задачка за нещо сладко и планувам да спретна кокосовия ми чийзкейк, невероятен е.  Heart Eyes
..................

И аз мисля да се тръшвам в леглото с книжка.  Simple Smile
Да, много е добър, невероятен е имам го записан при рецептите, но за мен си е много връткаво.  Когато имам време и добро настроение ще го завъртя.
Уморена съм. Ще си лягам.
Утре ще дойда вечерта. Цун!  Heart Eyes

# 107
Марче лека да ти е!!!
Смърфи баща ми имаше един лаф - опитния планинар никога не се губи-просто се озовава на друго място  hahaha С картичките е същото - винаги стават прекрасни и уникални!!!
Морена грабвам си парче от твоите вкусотийки и аз се отправям към леглото!!!
Лека момочета   bouquet

# 108
  • Fort Worth, TX

Добро утро.Хайде на кафето.
Маре, обясни ми каква е разликата м/у вишна и вишнап освен в цената де?И аз ще взема да си сложа във фризера за сладкиш.Вчера ме изядоха да правя чийзкейк.Детето в понеделник е на състезание.Влезе вече в кг и си поиска, но мама я мързеше.Макар да е супер лесен и бърз не направих.
Смърф, ще я направиш.НА ТЕБ ТИ СЕ ОТДАВАт тези картички.ЧАшИТЕ са много забавни. Laughing
Днес вече не знам какво да готвя.Довечера с групата ще ходим да пием  бира. Mr. Green
Едното семейство заминава утре в Турция , а после юли в Арапя.Решили сме да правим репетиция и да ходим за 2-3 дни с тях преди официалното море.От оная вечер дъвчат на есен да ходим до Гърция.Май ще трябва да вадя за тая цел на Сашо паспорт.Сладури са ми приятелчетата.Като се съберем и само се хилим.
Лейди, ще си дойде август.Не е много, но накрая ми е най-тежко.

# 109
Добро утро   bouquet
Креми благодарско за кафето!  Hug накрая наистина е супер изнервящо... ще си правим компания  Joy Вади паспорт на дечко, че за първи не може бърза поръчка - идват и на адреса от полицията, но трябва да имаш нарочно пълномощно за паспорта от баща му, а ако ще излизаш само ти с детето - трябва ти и декларация. Аз имах проблеми с паспорта - пачата на гишето ми заяви, че при жив родител не можело с пълномощно, че едни разправии... Вишнапа е кръстоска между вишна и череша - по-едър и не толкова кисел колкото вишната е.
Хуквам на разходка и после идвам да пия кафе, че днес ще правя тортата за утре  Joy

# 110
Добро утро, момичета!

Пак дъждовно, мрачно, ее излъга ни за малко лятото, даже морската вода беше се постоплила-сега пак наново ще го чакаме!
Не можах да дойда снощи на питиенце тука, че скъп гост имах-мм дойде и остана да нощува тука! Mr. Green И салати, вечери, десерти-аа бях забравила какво е-уморих се чак! Ама днеска си поспах, че той заведе синовете на у/ще! Laughing
Много обичам и аз сладко от вишни ама никога не съм правила, да взема да се пробвам и аз! Дали ще има и тук вишнап-ще потърся другата седмица!
Днес работа в центъра имам, вечерта на кино с дружки, натоварена програма, дали ще смогна! Mr. Green
 Hug на всички! Пак ще намина!

# 111
  • София
Добро утро, момичета!

Е, пропуснах купона вчера!
Днес довечера ще седна за 1 час...
Липсвате ми много...

За отчет...
- Работя много, ама така си е в началото докато се канализират нещата... Добре съм!

Скрит текст:
- Намерих брат си - за детектив съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Да видим сметката каква ще ми дойде. Звъннах на една позната в Крим, която ми даде всичките централни телефони - морг, полиция, изтрезвител, митница... Така видях, че е жив и пресече границата, сега е някъде в Русия... проследих билетите до Сочи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

-Майка ми се влошава всеки ден... Сега не могат да я вземат в болницата, нито за изследвания, хората за никакви пари не мърдат от града, война е страшна, децата не ги пускат да заминат, бомбят детските градини, училища, болници, разстрелват колите, домовете, централни площади. Вчера в болницата са разстреляли ранени... до един... Ситуацията страшна, от страшна по-страшна. Няма вода(повреден с бомба водопровода), на свършване лекарствата и храната...

# 112
  • при късмета
Добро утро!
Добре, че шефа ме оставя да поспя. И тук е гадно времето. Искам слънцееееееее
За днес съм намислила да пълня тиквички с ориз и кайма, да видим докъде ще я докарам.
ЛюскаHug няма ли да свърши този кошмар  Sad Радвам се, че си добре
Вио, как изкара Ванко на гостито с преспиване?
Шефа вчера се мотаеше с обличането след баня и чака мен. Питам го как ще се оправи, ако е на лагер и трябва сам да се подсуши, да се облече и да си легне. Пита ме какво е лагер и му обясних, че може да отиде някъде с преспиване с градината или от училище. Като писна това дете, че нямало да спи никъде без нас с баща му  ooooh!, като, че утре е тръгнал. Много е труден на ходене някъде с преспиване.
Отивам да си направя още едно кафе, че много ми се спи
Гушки  Hug

# 113
Ели, и вие младоженци, а  Wink
Ние едвам изчакахме сутринта да ни го доведат Ванко. Толкова ни беше непривично, направо все едно никога не сме живели без деца. Ама вече си е вкъщи и всичко си е по старому. Изкарали са добре, слушал е и само малко е плакал за мама  Heart Eyes
Люси, радвам се, че брат ти се намери. Дано майка ти се подобри  Hug
Смърфи, картичката ЩЕ стане, няма къде да ходи  Wink Чакаме да ни я покажеш.
Днес тук е ужасен студ, ръми и духа. Не знам дали ще можем да поизлезем поне за малко, а така ми се ще.....

# 114
Хоп-троп!
Луска,като те чета и настръхвам.Имах една много любима книга-ставаше въпрос за 2-та световна война,за Ленинград и книгата бе съставена от разкази на очевидци.В момента не се сещам как се казваше,но я запилях някъде.Ако си я намеря ще си я купя.Плакала съм неведнъж.Сега като те чета просто ми е идентично с онова,което е било преди почти 100 години.А уж сме напреднали и такива неща не би трябвало да се случват...Дано майчицата ти се подобри бързо  Praynig
Хубаво е човек да е младоженец.Чакам и аз МЦ-то да изчезне напълно и нападам  Mr. Green
Ох,Моренка,с тоя чийзкейк...Аз  никога не съм правила и не смея,все си мисля че няма да се справя.По принцип рядко ми се получават нещата както трябва на вид,на вкус пък винаги са добре. newsm78
И тук днес вали,студено е.Детето по-малко кашля,задната хрема все я мъчи и не може да диша обаче спокойно.Утре пак на преглед.Също се чудя какво да готвя,но май ще са шницели,картофена салата и ще изпържа пипер(по ваше му чушки Сиврия или нещо такова).Сладко няма,ма май няма да правя че вече е по-лесно да ме прескочиш,отколкото да ме заобиколиш  hahaha

# 115
Хайде на второто кафенце!!!
Лус страхотна си   bouquet !!! Ужасно е това, което става...чудя се защо сме такива идиоти хората - купуваме на децата си от малки оръжия...даваме купища пари за военни електронни игри...кефим се на филми с насилие...и си мислим, че всичко е игра и имаме по няколко живота...
Ели добра програма имаш за днес!
Ма ко не стресирай детето  Joy Ще дойде време и ще му пречите  Joy
Вио, Бонболина  bouquet
Хуквам да пазарувам и после ще мятам тортата  hahaha

# 116
  • при късмета
Калинка, не исках да го стресирам. Изобщо не очаквах да ме разбере все едно утре тръгва  ooooh! Знам, че ще му пречим и то след не много време  hahaha
Бяхме малко навън, че се кани да вали. А и го дават следобед да ни залее, а трябва да пазарувам  Thinking
Бонболина, да се оправя малката
Отивам да сложа обяда на шефа

# 117
  • Fort Worth, TX
ЛюСИ, ти все едно втората световна война описа. SadЗащо не дават нищо по телевизията.Голям кошмар изживяват тези хора.Не знам какво да ти кажа освен кураж и сили.

# 118
Ето че дойде ред да си почина с вас и кафе номер 2 Simple Smile
Честа снощи че се очертават два дни с мого валежи при нас, да с внимава да не падат предмети от балконите, можело и наводнени улици да има и мъжа ми се сме че ще изкара лодката ако се наложело  ooooh! та сутринта той закара малкия на градина , аз само баткото заведох, тогава не валеше , но сега като го прибирах... обмислям сериозно покупка на гумени ботуши на рсен с тази кал около нас , май и дъждобран е по добре от вечно обръщаш се чадър.

Смърфи ще стане как няма да стане картичката , изобщо не се съмнявам в теб.
Лус добре е че брат ти е добре, но това което описваш че става при майка ти  Praynig да се оправи .
Вио моя малкия още не е спал без нас , не ми се мисли кога ще отиде някъде сам, отново започна да се буди и мести в нашето легло  ooooh!
Днес са на дневен ред кюфтета по чирпански , а за утре за закуска макарони на фурна ще направя.Ставам да готвя и да правя маневри Simple Smile

# 119
Здравейте. ММ ми разписа пътния лист и сме на гости с Гого в Стара Загора при родителите ми. Ходихме на разходка, но закапа и сега ще дивее вкъщи. За детската кухня реших да пробвам дали ще яде, защото е много капризен и се виждам в чудо какво да му приготвям и давам. Аз взех само 12 купона. Да пробвам, а ще видим какво ще стане. Ако той или аз не сме доволни , ще го отпиша.

Общи условия

Активация на акаунт