Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 44 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хайде на кафенце!!! .....................
Ти пък кафе....то си е вече ракиено време. Дай да му дръпнем по една за отскок, пък после ще видим с какво ще продължим.  Simple Smile

Прибрах се. Минах през пазара и на едно място намерих прекрасен вишнап. Купих три килограма.  Много е скъп да му се невидяло, ама друг вероятно няма да има . От тези дъждове тази година и това е добре. Два кг.  ще направя на сладко и другото ще го метна за един сладкиш за събота , нали е Задушница. До тук добре, но страшното стана когато го почистих от дръжките и ги пуснах в машината за боклук.  #Cussing out Задръстих я окончателно. Оффф....сега някои хора ще ми скачат по главата.  Banghead Banghead Трябва да се разглоби изцяло.
Ще дойда малко по-късно, сега чакам да ми се спретне едно скандалче.    Mr. Green Още си мълча и обикалям като гладна котка и само леко поглеждам миФката. Добре че не пуснах и костилките...мани, мани...

# 91
  • Sofia
О, Марче, искам и аз вишни да си замразя за лобимия у нас вишнев сладкиш. Ама да видим дали, че ако е много скъп - няма да стане.  Sad

Наздраве ви на ракийката!  Grinning

# 92
Марче на изпотена ракийца и салата с вкусни домати хич не се назландисвам  hahaha Обичам домашна ракия със салата и домашно вино със шарена сланинка  hahaha Като си почине машинката - ще тръгне - дай поръчка на Вселената!
Морена в Сандански няма ли вишни? Знам, че има разкошни смокини  Joy
Наздраве!!!

# 93
.... дай поръчка на Вселената!
Днес ли е деня за поръчки ? newsm78
И аз обичам вишни трябва да почна да се оглеждам.
Добре че направих сладко от ягоди преди да почне да вали че направо ме убиват с тези цени последните дни.

# 94
Върнах се и веднага се черпя със салатка и ракийка. Покрай вас ще се пропия, ейййй! Бяхме пили едно страхотно вино тук в една италианска пицария. Сега го видях в магазина и купих една бутилка, че покрай РД запасите нещо започнаха да свършват. В Щатите е 9 долара, тук 20. Брей, тез Кариби много големи, че докато го докарат от другата им страна, цената станала двойна.  hahaha
За довечера пиле със зеленчуци по китайски. Купих и соеви кълнове. Имам малко тиква останала от тиквеника, смятам на една крем супа да я приготвя за ММ, той я обожава.
Сега отивам да разтоварвам торбите, после малко картички ще направя.  Peace

Кой каза наздраве? Подобни на тези чаши подариха на ММ.  Wink

За Креми и останалите любители на бирата!

И за всички нелюбители на по-горните картинки:

# 95
Смърфи наздраве!!! Ама що така разпределяш пиенето - има любители на всичко  hahaha hahaha hahaha Тези "пияни" чашки мноооого ги харесвам! Да са ви честити!!!
Джейми Вселената не знае почивка!!! Ти с мислите си даваш постоянно поръчки и за това трябва да се научим на позитивно мислене, защото тя приема и лошите поръчки!

# 96
  • при късмета
Ха наздраве!
Смърфи, чашите са страхотна идея, не бях виждала такива. Това като се изпонапият да ве им пука как ще оставят чашата
Марче, пак ли беля направи  Laughing Като ти се накарат да се върнеш
Джейми, добре, че се е разминало толкова дълго отсъствие на мъжа ти.
Вио, как е младоженската вечер  Laughing щом те няма сигурно добре.
Калинка, подсети ме за една поръчка. Я дай идея кака да я накарам Вселената да побърза с доставката, че нещо куриерите се мотаят  hahaha
Аз вишни хич не обичам. Шефа и той не е много по тях, а обича кисело.
Днес много ми се спеше пак. От времето ли е, не знам, но много ме унася и едва стоя будна.

# 97
  • Sofia
О, по принцип има, Калинка, там се надявам да си сложа и вишни, и малини, ягоди, както и боровинки. То изобщо зимнината, която приготвяме там я слагаме. Има повече домашно производство.  
Пък смокиня имаме и в двора. Simple Smile Преди новата къща и нар имахме...

Ние тази вечер на Маргарита бяхме... пица де.  Grinning
Пук утре и аз прясно зеле ще готвя, със свинско.

# 98
Ма ко трябва да говориш в сегашно време за желанията си - примерно - привличам парите като магнит, ние сме здрави...идеята е, че ако се вглеждаш в лошото-то и лошо идва, ако си несигурен-получаваш несигурност, ако мислиш постоянно за неплатени сметки и малко пари - то това ти идва... Гледала ли си филма "Тайната"? То излезе и втори филм.
Морена моите келеши уж обичат готвено, ама само май на думи  hahaha Аз си ям сама и зелето, и зеления боб... ама на салата го ядат  Joy Та за това ми се улесни работата - ще ядат скара и салата докато им писне  Joy В нашия двор в бг също имаме смокиня...

# 99
  • София
Тук съм, прекрасни!  Hug
Изядох си скандала, надупчиха ми канчето с акъл, а аз обещах повече така да не правя, фръц. Калинче, аз се молих на Вселената да прокара водата, ама този път не ми се обърна внимание, вероятно не ме е чула , а и аз тихичко ѝ го казвах.  Joy Ще пробвам отново, но за по-сериозни работи, нали, тя затова ме е отрязала.  Simple Smile

Моренче, взех ги по 6 лв за килограм - вишнап е. Но цените ще паднат но малко, годината е лоша и плодовете не са хубави. Тези затова бяха скъпи но и нямаше развалени. Поръсих го със захар и утре  вечер ще го сваря. Но ще купя още и ще замразявам за зимата.  Другата седмица са наред ягодите и от тях ще направя сладко но не повече от 1 кг. Стига ми толкова.
Утре и аз ще сготвя прясно зеле със свинки пържолки. Като стана направо го слагам и дано до 11 ч се замъкна на работа.  Mr. Green Добре че ме търпят.  Wink

Смърфи, ти си била една скрита лимонка, бре душа.  Simple Smile  Прекрасна кулинарка!!!!!! Май от теб ще се търсят вече рецепти, ..мда. Чашите са убиец, много са смешни и готини.

Калинче, какво беше това "Тайна" - филм,  ама като не си го спомням?? Ще го потърся отново. Аз си обичам такива филмчета да си гледам.

Ма-ко, белите при мен са ежедневие, а и сега като нямам и много време направо през пръсти я карам.  Joy Вчера счупих две чаши и ме хвана яд, не че нещо, но май моите сервизи вече са от пет чаши, а някъде и от четири.. Mr. Green Ще ходя тези дни да си търся отново пълни комплекти.
 Що не обичаш сладко от вишни, като пресни и аз не ги долюбвам, но сладичко с палачинки обичам.

Вио, кара втора младоженска вечер, нали....мда. Това е добре.

Къде сте, бре, що спите вече???  Heart Eyes

# 100
Марче щом всичко се е оправило, значи вселената е чула  Joy Ще те кръстя Белята  Joy Филма е The Secret / Тайната (2006). Излезе и Beyond The Secret / Отвъд Тайната (2008) - втори филм. Те са шантави филми, но аз ги харесвам и мисля, че е вярно... то май и аз съм шантава  Joy, но предпочитам с такива неща да си занимавам акъла  Joy
Наздравеееее!!!

# 101
  • София
Марче щом всичко се е оправило, значи вселената е чула  Joy Ще те кръстя Белята  Joy Филма е The Secret / Тайната (2006). Излезе и Beyond The Secret / Отвъд Тайната (2008) - втори филм. Те са шантави филми, но аз ги харесвам и мисля, че е вярно... то май и аз съм шантава  Joy, но предпочитам с такива неща да си занимавам акъла  Joy
Наздравеееее!!!
Добре, Калинче, записах си ги и ще ги изтегля в събота или в неделя. Да и аз обичам шантави филмчета да си гледам. Къде вярвам, къде не, но не ми пречи, забавляваме.

Наздраве, наздраве, ама само ние с теб ли останахме на масата или другите са изпопадали вече... Joy
Нямат тренинг, нали??  Simple Smile

# 102
Тук съм и се ядосвам. Първият ми модел картичка не иска да става. Но в главата ми, ако знаете колко е готина.... ooooh!

# 103
  • София
Тук съм и се ядосвам. Първият ми модел картичка не иска да става. Но в главата ми, ако знаете колко е готина.... ooooh!
А, не.! Толкова са ти хубави картичките, толкова хубаво и закачливо ги правиш,  че не мога да повярвам че не стават. Ще стане, ако не днес, утре. Знам!

# 104
  • Sofia
..Що не обичаш сладко от вишни, като пресни и аз не ги долюбвам, но сладичко с палачинки обичам.
Кисели и аз не ги харесвам, но палачинките най-ги обичам със сладко от вишни, а също и филийка с дебело масло и сладкото.  Heart Eyes

За събота имам задачка за нещо сладко и планувам да спретна кокосовия ми чийзкейк, невероятен е.  Heart Eyes

И аз мисля да се тръшвам в леглото с книжка.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт