Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 44 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Привет от мен! Simple Smile

МушкатHug

Душа, липсваш много!  Hug

Както писах, обмислям багажа за Сандански... ама много ми е странно!
Тук е хладна пролет, ходим с дебели (двоен полар) суитчери (особенно сутрин), а би трябвало да приготвя сандали и летни дрехи и .... абе страно ми е.  Crossing Arms

Калинуш, след черешова задушница, понеделник-вторник ще да е.

Хубав ден на всички!  Grinning

# 76
Ох, младоженци....Като се знаем какви сме....най - вероятно ще изпозаспим още в 10  Crazy
Пък и нали свеки е тук  Whistling Та сложна е нашата работа, искам да кажа.
Моренка, вие ходите с полар, а аз ако ти кажа, че извадих пак олекотената завивка, не знам дали ще ми повярваш. И не ни беше горещо, хем спим на затворен прозорец заради малките. Откачена работа тая пролет  Crazy

# 77
  • София
Здравейте, прекрасни момичета!  Hug
Липсвате ми, липсват ми закачките, веселото настроение, пиЍЕнето на Калинка, хумора на Люда, смешките на Шефа, малките и големите проблеми които си споделяме всички,  ами от всичко  по-малко.  Ще влезна в крачка още малко ми трябва и ще се появявам по-късно вечер. Дайте ми малко време и съм тук.

Да ви попитам, тази седмица ли е голямата черешова задушница??

Продължавам да мятам един документ дано да ми влезе У главата написаното.  Mr. Green

txtloves  love001

# 78
  • Sofia
Марче, да, събота - 7.06. е задушница.

# 79
  • София
Марче, да, събота - 7.06. е задушница.
Моренче, благодаря! Ще се подготвя.

Приятен ден! Довечера съм тук. Всички на линия!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 80
 Hug дами!
Излизам по задачи после ще ви пиша.

# 81
Да, тази събота е Марче.
Голям дъжд се сипе тука, че и много студено стана.
Моренка и ние като вас с дрехите, хубаво, че повечето летни дрехи и обувки си ги оставяме в Созопол. Ама си е хамалогия с това местене, все се чудя кое къде е! Mr. Green
Вио, все казвам, че разликата между едно и две деца е огромна! С повече от две сигурно броя не се усеща толкова! И моите с малка разлика са и като останехме с едно се чувствахме също младоженци!

# 82
  • Fort Worth, TX
Добро утро
Работата на Коце не стана.ХЕИ не позволявала заради няколко см да има 2-ро работно място.Заради това не можем да представим документите пред инспекцията.
Това болднатото не го разбрах, ама жалко, че не става щом има желание
Вио, младоженци, а  Laughing Не се притеснявай за Ванко, нали обича да стои с братовчедите
Хортензия, стискам палци
Марче, много късно си се появила. Радвам се, че ти харесва работата
Ста ди, аз от нашата кухня бях много доволна. Но при нас по стечение на обстоятелствата, после тръгна на ясла, там където готвят за разносната кухня. В яслата ядеше същата храна на която беше свикнал и ми беше голям плюс, че поне добре се хранеше
Вале, честита придобивка и хубава ти ваканция
Люси, Ели, Смърфи, Контеса, Калинка, Морена, Плами,  Hug
Мастърчето и Нощни трайно се загубиха, дано са добре
Това ми каза жената на която е салона.Вероятно има и друг начин, но на нея не й се занимава.Аз няма какво повече да направя.Тук не спира да вали.

# 83
Отвратително време! Така застудя с тоя дъжд, сякаш е късна есен. Трябва да сложа дебелото яке и да си надвия мързела и да отида за храна на сомовете. Иначе ще са на диета довечера.
Вио, ако можеше свеки да поеме принцесата, а вие да поизлезете... Ама както я описваш...

# 84
Здравейте момичета!!!
Креми Praynig дано откриете нещо за детенце!
Марче тук сме и те чакаме търпеливо! Знам какво е да имаш работа и да нямаш време за раздумка!
Хортензия  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed "и това ще мине"
Лус лека и доходна!!! Има един лаф - не е важно в колко си лягаш, а в колко ставаш  hahaha
Вио приготвяй вино и свещи!
Морена и аз приготвям багажа на малкия по списъка от училището - шапка за слънце, дебела шапка с ръкавици...  hahaha Благодаря, че напомни за задушницата - като нищо ще забравя като за Спасов ден...
Тити Hug
Смърфи   bouquet
Нали се измързелифих известно време да не готвя, че сега наваксвам  hahaha Направих баница, гъби със сметана, мариновах телешко за скара и им направих един черен сладкиш за десерт  Joy Остана да се завлека до банята и да хуквам да го прибирам.  Hug за всички!

# 85
Мушкат, няма как свеки да поеме малката - първо, че суче на поискване и не се знае кога ще си поиска, и второ - не мога да разчитам на нея. Ама и ние го минахме този период с излизането. В началото не излизахме от заведенията - кръчми, барове, ресторанти, ама и това омръзва.
Лейдибърд, вино и свещи, а  Wink Може, може  Peace
Ох направо пословична станах с това "младоженци", ама ако знаете от кога не сме.....  luvbed Срамота направо. Ама така е, като все нещо липсва - или време, или пространство (свеки!), или и двете Whistling

# 86
  • Fort Worth, TX
.Моля ви се бе хора разбирам аз, че мъжа далеч, ама виее...в едно легло спите Laughing

# 87
Хелоууу! И аз синхронизирах с вас, та почти два дни ходя опиянена от хапове... Днес положението е по-добре и смятам да изляза малко работа да свърша, няма как.
Решила съм да понаправя и малко коледни картички, за да ги занеса в БГ сега, че не знаем още ще се връщаме ли за Коледа или ще хващаме някоя друга дестинация.
Както заръча Марчето, довечера съм на линия!

# 88
И аз съм тук Simple Smile
Започнах с правилника , главата ми пушиииии по едно време се усетих че си задавам въпроси на глас и детето стои и ме гледа  Shocked, ама ще мине надявам се добре и по скоро.Иначе притесненията ми от миналата седмица вече са лош спомен.Имаше опасност мъжа ми за 1 г да бъде в друг град, което много сериозно щеше да ни наруши живота.Както казах, размина се , но ни костваше доста нерви.
Ста-ди аз така и не записах моите на кухня , не ми беше удобна с големия , нямах нужда с малкия че готвех само за двете деца и мен.
Морена много добре че са я приели Гушкан.
Креми може да се появи по- добро място  Hug
Лус , Марче  едни работят други остават в къщи няма празно тук Simple Smile
Вале честита придобивка Simple Smile и аз искам, ама ще е друг път.
Ставам да чета приказка за едни червени и сини автомобилчета и пътни знаци   Laughing

# 89
Хайде на кафенце!!! Сега чак се прибрахме с малкия - минахме през центъра на селото за по-направо  hahaha фризьорката ми скучаеше, та си побъбрихме и ме подстрига и боядиса за рожденния ден  Joy Сега ще ударя един лак за нокти и съм готова  Joy
Вио значи довечера ние ще си пием благата ракия, пък вие ще вършите работа  Joy
Джейми добре са се развили нещата  Hug Ти съвсем си го взела на акорд правилника  hahaha
Смърфи  Hug
Креми кога се връща тм?

Общи условия

Активация на акаунт