Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Добра вечер момичета   bouquet
Джейми гумени ботуши и непромокаемо яке с качулка наистина е супер удобно - когато дойдохме тук разбрах, че нямам подходящи връхни дрехи  Joy Уж шушлякови якета, но пропускат..., а палтата рядко слагам  Joy Та си купувах нови и се родих без чадър.
Стади хубаво е при мама! Д а си починеш!
Морена днес говорих с една приятелка, а тя на почивка в Сандански  Joy Чела ли си "Бабий яр"? Това е една мъничка книжка, но... Препоръчвам ти я.
Лус  Hug Hug Hug Praynig
Славка Hug Praynig ти нали щеше да я водиш на логопед мисля? Направи изследвания да се успокоиш  Hug Извратеняци, комплексари и болни мозъци има навсякъде  #2gunfire С технологиите и те имат по-голям достъп...
Успях да напазарувам, малкия направи картичка, подаръка е опакован /тениска  Joy, че ми писна да го гледам с ризи/ тортата почива в ринга - утре като я довърша ще я снимам, но изрезките ги хапнахме с кисело мляко - ще стане вкусна! Накрая се изморих  Joy Айде наздраве - дано всички проблеми ни се разрешат по най-добрия начин!!!!  Praynig

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 136
  • Fort Worth, TX
Нищо ми няма.Здрава съм като пън.Ще съм в режим, а тя ми пречи. Whistling

# 137
Аз пак пиша, че публикувах и тогава четох - нещо трудно ми зарежда...
Писенце хубава почерпка   bouquet За охлювчета не ми говори  Joy че при мен са едни огромни....нямат изтребване - до сега съм наръсила градина от 500квадрата с препарат за 2 декара  Joy що гадинки изтрепах и изхвърлих...ама продължават  #2gunfire Тук е така  Joy но иначе тези сини гранули са супер!!! В бг са под името "Вениш".
Ма ко, Смърфи    bouquet
Марче б;агодарско за музиката   bouquet завиждам ти за хубавия плод  Sick Днес гледах череши да взема - те толкова съсухрени, а цената  #Crazy та невзех...ако мм утре от някъде вземе ще имаме за задушницата...иначе да ме прощават всички, ама по-добре нещо свястно да подам...
Креми  Shocked що така реши?!?! Докато публикувам и ти отговори  hahaha hahaha hahaha

# 138
  • при късмета
А, ето вече 2 почерпки, ще се възползвам от всичко.
Пак са пуснали Приятели и се заплеснах. Никога не ми омръзват.
Аз тепърва обмислям сладко от ягоди да направя малко. Не се яде мно вкъщи сладкото. Правя по няколко брканчета за зор заман. Плодовете шефа на компот ги яде повече. Ягоди, череши и дюли са му любими.
Моите ягоди за сега само на шума карат, дали ще вържат?
Аз пък в карамфилите днес намерих 2 щипалки  Rolling Eyes откъде се взеха и с какво да го моря?
Миналата година в съндъчетата имах едни мини пчели. С окраска на пчела, много по-дребни и си правеха тунели в пръстта. Нищо не съм правила, няма ги тази година, поне засега

# 139
  • София
Нищо ми няма.Здрава съм като пън.Ще съм в режим, а тя ми пречи. Whistling

Това , че си здрава е добре, пу-пу!! Но престани да се правиш на интересна с тези диетки, че то животеца ще ни мине У диети. Няма да живея с орлите , де....а.....аман.  Heart Eyes

Калинче,  Hug

Забравих да ви кажа, приятелки добри, че днес си купих една книжка и ви я препоръчвам. Зная,  зная, че този филм сте го гледали, но сега излезе и книгата, та ако искате...Мисля, че си заслужава. Вярно, че аз не си падам по любовни романи и за мен са задраскани с Х, ама тази си заслужава, а може би защото имам и прекрасен спомен от едни фантастични актьори....
Скрит текст:
[/spoiler]
Взех я от Хиликон", там си имам чип.

# 140
  • Sofia
Калинуш, тази книжка май само на руски е, пък не съм толкоз добре с него, та да зачета книга.
С кулинарните термини се справям що годе.

Ма ко
, мама има саксийни ягоди и преди седмица беше донесла на Гушкан една кутийка (от сирене Тертер  Wink).

Душа, честито ти книжле!  Grinning
Уф... как обичам да чета, да потъна в историята... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...

Аз последно (преди няколко дни) си взех една "вкусна книга"... те тази:

Скрит текст:

Роман в традицията на Исабел Алиенде и Лаура Ескивел

Според латиноамериканците истинската жена трябва да се държи като дама в дома, да бъде вълшебница в кухнята и куртизанка в леглото. Когато Пилар - неуверена млада жена, преместила се в Чикаго - получава дневниците на починалата си баба, тя научава тайни, забулени от десетилетия. Дневниците разкриват красотата на ритуалите, изпълнявани от всяка жена в Латинска Америка, правилата на етикета и великолепни рецепти, с които да прелъстява мъжете. С тяхна помощ Пилар трябва да се превърне в идеалната съпруга, любовница и жена.

Роман за сетивата, природата и религията на жената. За онова, което всяко момиче трябва да научи, преди да посвети сърцето си на някого!

Книга в духа на “Шоколад” и “Къщата на ябълковото вино”.
Книга за вечната и невъзможна любов.
За правилата на сърцето и законите на честта.
За бездънната женска съкровищница от тайни.
За вечността на любовта, магнетичността на секса и чувствената същност на близостта между хората.
Книга, която ще те избави от тъгата, самотата и съмненията.

Когато я прочетеш, изпитваш непреодолимото желание да откриеш човека, с когото наистина да изпиташ написаното. Великолепна книга, която искаш да изжвееш напълно и изцяло!

# 141
  • София
Моренче, ще я купя, просто не съм я видяла. Обичам книжки да си имам и да си чета. Но, тези от рода на "Шоколад....." и т.н. хем чета хем обикалям хладилника... Joy Има един автор Питър Мейл и все едни ги пише за кухнята на Франция, пък кой какво е приготвил и разходките им. Много са приятни и леки за четене и изказа му е много добър, един жив, любопитен и.....вкусен.  hahaha

Ма-ко, когато станат ягодките да ни ги снимаш, а щипалки и при мен излизат от време на време, това е от влагата.  За сега успях да си опазя цветята, но ако продължи така сочно да вали може и да ги загубя. Не можах тази година да си постоя на терасата с чаша кафе, а и масичката си извадих и шезлонга. Тюуу, какво време ни се падна тази година.

# 142
  • София
А аз пък изкупувам книгите на Балдачи... харесах си го и това е Peace

# 143
Морена имах я на български "Бабий яр"- това са стари издания - не знам дали все още е у дома в бг. Ако имаш познат от по-старите поколения с добра домашна библиотека...или в някоя библиотека може да я има...
Ма ко вятъра ги носи.
Марче отличен избор!!!
Лус не съм чела нищо от Балдачи - трябва да потърся.
Аз последно купих 5 книги на Дан Браун на примоция  hahaha за 5£ че имам да чета...

# 144
  • при късмета
На моите цветя навън влагата им е добре дошла. Едната кашпа с карамфили не е на парапета, а на бордюра на дограмата и бях забравила покрай дъждовете да я поливам и половината пъпки няма да се отворят. Ама и слънце им трябва де.  
Морена, ягодите много късно ги насадих. Те се садят февруари/март, а аз на нашия пазар видях коренчета и ги взех края на април. При това половината оцеляха, сега имам 5 копенчета. Не са саксиини, сорт за градина са, целогодишни
Розата обаче има 4 цвята в момента
По любовните романи и аз не съм и по филмите също.
Стивън Кинг обичам да чета. А любимата ми книга, която съм чела най-много пъти е Шогун. Другите на Клавел съм чела по веднъж. Покрай Шогун и тренировките японски бях проговорила по едно време  hahaha
Люси и на мен Балдачи ми е непознат, ще се оглеждам, при нас има на много места стари книги за продаване. Как му е първото име
Изобщо не ми остава време за четене в последно време

# 145
  • София
Дейвид Балдачи

# 146
  • София
Имам доста от неговите романи. Приятни кримки, добре държи действието и са повече политически кримки. За почивка са чудесни.
Аз си лягам. Лека на вас! Ако има нещо може да ми звъните, ще ви вдигна веднага.. Heart Eyes
Продължавам да слушам музика. Жалко,  че не мога да я пусна през уредбата, късно и не става и ММ ще ме вдигне на Юра... Joy  Той не разбира от тези мои музикални щения...дай му да чете разни бюлетини, глупави досади... Joy
Лека!!  Hug
Не мога да не ви го пусна...Баришников....уникален е, а и музиката на Висоцки...
http://www.adme.ru/video/potryasayuschee-sochetanie-697410/

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 23:40 от marchеva14

# 147
Марче лекааааа!!!
Ма ко и аз съм чела всичко на Клавел, но на мен "Тай Пан" ми хареса най-много. Аз си падам по исторически романи. Има едно друго малко книжле дето много ми харесава - "Грембоск" на Анри Троая.

# 148
  • при късмета
Марче, лека нощ
Люска, ще поглеждам
Калинка, то и Шогуш е историческа, при това достоверна, освен че е роман. В него са променени и то малко само имената на героите. Единствения измислен обръз е Марико и любовната драма с Анждин сан, това е било абсолютно невъзможно.
Тай Пан, не беше ли втората книга от трилогията? Знам, че Търговска къща е последната, но все бъркам коя беше първа Гай джин или Тай пан. И Плъх на Клавел, много ми хареса, но съм я чела много отдавна, като ученичка. Сега няма намиране тази книга.

"Грембоск" на Анри Троая-това френско ли е? Френски исторически романи съм чела само 2, Анри ІV и другата дори не й помня името

# 149
  • София
................... И Плъх на Клавел, много ми хареса, но съм я чела много отдавна, като ученичка. Сега няма намиране тази книга.

"Грембоск" на Анри Троая-това френско ли е? Френски исторически романи съм чела само 2, Анри ІV и другата дори не й помня името
"Цар Плъх" я има при антикварите на "Славейков" Не е скъпа.
"Грембоск" на Анри Троя е френски автор. Обичам да го чета.

Вижте горе бре,  Баришников....уникален е!! Такова чудо няма никога повече да се повтори като него.
Оф, трябва да си лягам вече....а не искам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт