Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 44 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Лейди, радвам се ,че близките ти са добре  Hug
Баш от отбора на 'краката ми пречат' съм. Не помня да съм падала толкова често в последните 10 години. Луда работа ; все бързам ,все върша хиляда работи наведнъж. Къпе се детето, наглеждам го , сгъвам прането , нося го с коша ,виждам разлята вода, оставям прането на масата , вадя мопа и забърсвам, връщам се да взема дрехите ,отнасям се на секундата ,че е мокро , мм пита имаме ли пробиотик за възрастни и му казвам  ,че ще проверя , бързам да оставя прането по шкафовете и минавайки през банята да нагледам детето падам с коша и дрехите на току-що забърсания в коридора под . И що бързам все , все едно няма да свърша всичко така или иначе с 2 минути по късно ,ама такава съм си. Обикновено Оправям всичко бързо и почивам след това. Е ,добре ще си почина тази седмица. Понеделника , после Половин ден в четвъртък,защото е последен учебен ден  и цял ден в петък ,защото ще местят градината на детето и другата седмица ще е вече във ваканция и само на градина ,но в новата сграда на у-щето . А през Септември ще е  в новото у-ще и новата градина .
Мисля, че ма не е счупен ,защото мога да ходя вече сутринта на него. 3тият пръст е ,не е палец.  Утре съм на работа ,обадих им се сега .
Наглеждам детето ,че е на верандата в къщичката си за игра и играе с калинки  Hug и гъсеници. Голям кикот се носи в 9 сутринта   Flutter

# 646
Контеса - ако е третия пръст, просто го увий с марличка да не се допира кожа с кожа и го залепи за съседния удобен пръст с левкопласт, хубаво е да е шиниран поне седмица, но ти ще си прецениш. Моя пък пруфти, че го карам да решава задачи  hahaha

# 647
Калинка, мерси много , много си отзивчива и винаги с точен и навременен съвет! Така ще направя още сега  Hug Hug

# 648
  • София
Дзак, прекрасни!
Нямам много време, ще имам една вечеря и съм заета. Минавам само да ви кажа, че с Людка нещата не са страшни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не е това което си мислих, и всичко ще се оправи. Ня-ма  страш-но!!!   Heart Eyes Simple Smile

Контеска, липсваш ми. Ще ти кажа ако си си счупила пръста какво да правиш, нали знаеш , че аз в тази област съм майсторка, но май ще повторя Калинка. Тук за такива работици ни дават болнични, три седмици съм била.
Ай, до довечера.
Людмилке, пратих ти съобщение по телефона. Разберете се!!
 Hug

# 649
  • София
О, Марче, благодаря за чудесните новини!!! Люси, прегръдки! Hug

# 650
Марче златни ти уста!!!!   bouquet
Лус    Hug Hug Hug

# 651
Марче,кажи ми и ти , знам аз, че дават болнични ,но не съм по ходенето по болници освен ако не е профилактика. ММ цяла сутрин ме убеждава, че плаща солидна здравна застраховка за трима ни , обади им се и  казаха,че покриват и линейката и физиотерапията ако се налага ,но не мисля да ходя. Не е толкова сериозно,просто боли недната пущина .
Не ми се виси с часове из спешното ,овързах се с марля и лейкопласт и бинт и дигнах краци да не се надуват и звъня по инстанции .

Благодаря ти за новините покрай Лусинка   bouquet Hug

# 652
  • при късмета
Добър вечер!
Марче, мерси за хубавата новина. Люска, много се радвам, че проблема не е голям  Hug
Калинка, добре, че си засекла Плами, браво на нея   bouquet
На Нощни й е рано за бебето, Джейми. Имам спомен, че каза септември. Нямам я във фейса.
Утре ще съм пак в разход цял ден. Трябва да отида до центъра да взема на леля един колан и да го пратя по братовчед ми, че си замина днес.
Шефа видя реклама, че са сменили играчките в Макдоналдс и ще обядваме навън. Пак извади късмет. Преди два дни мрънкаше за един дракон от "Как да си дресираш дракон" и сега реклама, че в Макдоналдс играчките с детското меню, са именно от филмчето.
Калинче, май от него трябва да се уча на поръчки към Вселената  Laughing
Контеска, пак си контузена  Rolling Eyes Бързо да минава и дано не е счупен.Прав е мъжа ти. Там толкова пари се дават за тези застраховки, че си ги ползвайте за всичко което може. Детето радва ли се или съжалява, че ще мести градината?

# 653
  • София
Здравейте, момичета.

Знам, че не ми се сърдите, че не пиша.

Марче, много ти благодаря, докторката е професионалист.

Скрит текст:
Най-важното, че не е най-лошото... Възпаление на нерва средна тежест.Обеща , че ще се възстанови напълно.... Няма да е скоро...
Та това е при нас нещата...

Разбрах за срещата, искам да дойда. Засега - ще дойда, но ако излезе нещо спешно - нама да се сърдите...

# 654

Наздраве момичета!!!
Ма ко от децата можем да научим много!!! И моя син е много лъчезарен, винаги е убеден, че само хубави неща ще му се случват, дори и да не му се получат нещата, така извърта, че пак е победител...Него от малък съм научила вечер като си легне да си говори със звездичката си - как му е минал деня, какво го радва...и да й благодари за хубавия ден, а сутрин да посреща слънцето с усмивка и да си споделя плановете с него...
Лус Hug Hug Hug

# 655
  • София
Като парцал съм.... Исках да заспя още към 19:00... Ама дойде Миленка и утре по някой-там си предмет в училище всички ще носят готвено...  На Миленка й падна Румъния... Реши да направим папанаши..  Аз отидох до пазара за продуктите (тя искаше, ама аз исках да изляза навън самичка), после доскоро готвих... тя каза, че трябва да има 29 бройки... Направих бая интимни папанаши Joy дори за вкъщи 10-на остана Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега ще лягам, заспивам....

Лека нощ на всички и благодаря, че ви има... Всичко знам какво се случва, защото чета ви през телефона, ама не мога да пиша - много е дребно и с тез моите кебапчета трудно натискам копчета на телефона...

# 656
  • София
Допивам коняка ...и лягам... до утре

Благодаря, че ви има, момичета.

# 657
Лус,  Hug Лека и спокойна, и....всичко ще се нареди!  Hug

# 658
  • Бургас
Чета ви редовно,но нямам време.В къщи напрежението с нож да го режеш. Sad
Криста взе малко да прояжда.
Наздраве,Калинчик-Малинчик! Heart Eyes
Преди два дни имахме 25 години от випуска.Успях да поседна за един час и моите хора дойдоха и ме забраха.Криста е като кучетата,не яде от друг човек.Намерих стари съученички,които бях загубила.
Луси,много ти е трудно! HugДобре,че ТМ не е зле както си си мислела.
Контеса,аз съм непрекъснато с белези и рани от собствената си непохватност.
Отивам да видя Крис,че още не спи и нещо утихна.

# 659
Привет! Днес вече намирам време да ви видя. Племеницата на мм (на 8 год.) беше една седмица на гости. Някакъв ужас, постоянни сръдни, караници с мишока, аз само рефер го играх. Постоянно има други деца у дома, но такова нещо не бях преживявала! Мм е добре вече, свършиха онези хапчета, от които му ставаше зле. Махнахме и конците. Сега лека-полека се раздвижва с патерици.
Луска, отдъхнах, като прочетох, че е малкия дявол. Бързо оздравяване желая на тм!
Нощни е добре, в 28-ма седмица е. Днес видях снимка във фб.
Контес, претрепа се бе, мила. Дано нямаш повече подобни приключения! Иди все пак да те види лекар.
Смърфи, добре дошла! Крем ти е казала - звъниш и се организираме.
Ма ко, да оздравява леля ти!
Мама дойде днес за едноседмично гости.Simple Smile Разходката ми с косматко свърши.

Общи условия

Активация на акаунт