Баш от отбора на 'краката ми пречат' съм. Не помня да съм падала толкова често в последните 10 години. Луда работа ; все бързам ,все върша хиляда работи наведнъж. Къпе се детето, наглеждам го , сгъвам прането , нося го с коша ,виждам разлята вода, оставям прането на масата , вадя мопа и забърсвам, връщам се да взема дрехите ,отнасям се на секундата ,че е мокро , мм пита имаме ли пробиотик за възрастни и му казвам ,че ще проверя , бързам да оставя прането по шкафовете и минавайки през банята да нагледам детето падам с коша и дрехите на току-що забърсания в коридора под . И що бързам все , все едно няма да свърша всичко така или иначе с 2 минути по късно ,ама такава съм си. Обикновено Оправям всичко бързо и почивам след това. Е ,добре ще си почина тази седмица. Понеделника , после Половин ден в четвъртък,защото е последен учебен ден и цял ден в петък ,защото ще местят градината на детето и другата седмица ще е вече във ваканция и само на градина ,но в новата сграда на у-щето . А през Септември ще е в новото у-ще и новата градина .
Мисля, че ма не е счупен ,защото мога да ходя вече сутринта на него. 3тият пръст е ,не е палец. Утре съм на работа ,обадих им се сега .
Наглеждам детето ,че е на верандата в къщичката си за игра и играе с калинки
и гъсеници. Голям кикот се носи в 9 сутринта

дори за вкъщи 10-на остана