Бях на една вечеря, вечеря преговори, така се води при нас. Хем ядеш, хем от време на време влизаш в час професионално. Това е положението. Лошото е, че тези с които бяхме, те са чужденци, поискаха да отидат и на пиано бар...
Смърфи, звъняла си ми, но аз си бях изключила звука на телефона, а когато видях вече беше много късно. Утре ще ти се обадя по обедно време.
Ще се разберем.Людачка се е обадила и всичко знаете, но аз подробности от докторката ще науча утре и ще споделя още веднъж. Зная само, че място за притеснения - НЯМА!
Славче, смятам , че имаш проблем с Криста. Не зная колко е голяма, но до колкото зная не е и малка, защо така си я научила...
Нещо не ми е ясно, оправи си нещата. Лично мнение.Контеска, знаеш , че по травмите съм първа писта. Два пъти чупих пръсти на краката, а първия път стигнах и до операция, защото не отидох на лекар да ме снимат , а продължих за ходя със страшни болки. Съветвам те задължително да отидеш да те снимат за да видят дали е счупен или изкълчен. Ако продължиш да стъпваш на него и примерно е счупен ще си довлечеш големи неприятности. Не стигай до там, защото ще разместиш кости, а разместиш ли костите отиваш на операция, а после пак гипс но много високо, а ти много добре знаеш колко са малки костиците в пръстите на краката. Ще стане лошо, предпочитам да те засиля с лоши обяснения, отколкото да те успокоявам, че ще ти мине. Ако е счупен ще ти направят гипс задължително и никакво стъпване, ако е изкълчен ще минеш с стегнати превръзки нещо като шина, но пак никакво стъпване. Дано да е второто. ТМ ти е дал прекрасни обяснение относно застраховките, ти защо се дърпаш като магаре на мост?????

Калинче, да ме научиш как да се моля на Вселената, все се мъча и все акъла ми е нейде из небесните простори. Не мога да се съсредоточа, таман седна да се моля и кафето ми кипнало или млякото изкипяло или телефона ще ми звъни или фурната ще ме вика и всичко ме разсейва. Давай рецептата и не се шегувам. Аз малко си падам вече по шантави неща, а и да ти кажа има някои неща които ми се случиха в последните години крайно необясними за мен. Имам си една приятелчица, /вие нали си знаете, че си имам всякакви приятелки /която е професионален астролог и понякога ми разяснява някои неща. Много е добра, ама много си пада по обясненията, та в един момент загубвам връзката от многото приказки.
Ели, благодаря ти за снимките. Не съм виждала бълг. море от двадесетина години вече. Та то било чисто и прозрачно. Хубаво е.
Тези които не ги отразих да ме извинят и ги

Къде ли е Хортензийка??
. Аз вече съм в леглото, гушнала лаптопа и май ще осъмвам. Днес кръвното ми беше 90-55 и половината ден го проспах, мм се оправяше с децата. Как да заспя сега?
А ти вземи нещо направи да го вдигнеш това кръвно-ако ли не давам от моето.
Аз така на лед си бях направила нещо на средния пръст на крака и после стана целия около него черно от кръвта и нараняването.Вярно,ще почакаш по изследвания и прегледи,но поне ще знаеш какво ти е! 
Хайде,дано сте тръгнали вече за морето и лек път ! 
Ето го: 
Изписаха ми много силни пенкилери и физиотерапия. 

Не съм чупила нищо, но извадени стави и изпокъсани връзки и сухожилия колкото искаш.