Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 44 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Прибрах се, прекрасни мои мили дами!  Hug
Бях на една вечеря, вечеря преговори, така се води при нас. Хем ядеш, хем от време на време влизаш в час професионално. Това е положението. Лошото е, че тези с които бяхме, те са чужденци, поискаха да отидат и на пиано бар... Mr. Green Аз се прибрах , а ММ тръгна да ги води, къде...не знам и не ме интересува, може и да отидат на лоби-бара в хотела, така си мисля.  Задължения разни.  Тези хора когато дойдат в Бг, така си отпускат края, просто да не повярваш, а по принцип са изключително сериозни........германци са.  Mr. Green Дваминка...Убавци  Mr. Green

Смърфи, звъняла си ми, но аз си бях изключила звука на телефона, а когато видях вече беше много късно. Утре ще ти се обадя по обедно време.  Hug Ще се разберем.

Людачка се е обадила и всичко знаете, но аз подробности от докторката ще науча утре и ще споделя още веднъж. Зная само, че място за притеснения - НЯМА!

Славче, смятам , че имаш проблем с Криста. Не зная колко е голяма, но до колкото зная не е и малка, защо така си я научила... newsm78 Нещо не ми е ясно, оправи си нещата. Лично мнение.

Контеска, знаеш , че по травмите съм първа писта. Два пъти чупих пръсти на краката, а първия път стигнах и до операция, защото не отидох на лекар да ме снимат , а продължих за ходя със страшни болки. Съветвам те задължително да отидеш да те снимат за да видят дали е счупен или изкълчен. Ако продължиш да стъпваш на него и примерно е счупен ще си довлечеш големи неприятности. Не стигай до там, защото ще разместиш кости, а разместиш ли костите отиваш на операция, а после пак гипс но много високо,   а ти много добре знаеш колко са малки костиците в пръстите на краката. Ще стане лошо, предпочитам да те засиля с лоши обяснения, отколкото да те успокоявам, че ще ти мине. Ако е счупен ще ти направят гипс задължително и никакво стъпване, ако е изкълчен ще минеш с стегнати превръзки нещо като шина, но пак никакво стъпване. Дано да е второто. ТМ ти е дал прекрасни обяснение относно застраховките, ти защо се дърпаш като магаре на мост?????  newsm78

Калинче, да ме научиш как да се моля на Вселената, все се мъча и все акъла ми е нейде из небесните простори. Не мога да се съсредоточа, таман седна да се моля и кафето ми кипнало или млякото изкипяло или телефона ще ми звъни или фурната ще ме вика и  всичко  ме разсейва.  Давай рецептата и не се шегувам. Аз малко си падам вече по шантави неща, а и да ти кажа има някои неща които ми се случиха в последните години крайно необясними за мен.  Имам си една приятелчица,  /вие нали си знаете, че си имам всякакви приятелки /която  е професионален астролог и понякога ми разяснява някои неща. Много е добра, ама много си пада по обясненията, та в един момент загубвам връзката от многото приказки.  Mr. Green

Ели, благодаря ти за снимките. Не съм виждала бълг. море от двадесетина години вече. Та то било чисто и прозрачно. Хубаво е.
 Тези които не ги отразих да ме извинят и ги   love001
Къде ли е Хортензийка??

# 661
  • София
А, Хортензийка дойде!!! За теб ей сега попитах и влезе, а сега ми кажи че това не е шесто чувство, някакво.... Heart Eyes

# 662
Мдааа, Марче, това ще да е Joy. Аз вече съм в леглото, гушнала лаптопа и май ще осъмвам. Днес кръвното ми беше 90-55 и половината ден го проспах, мм се оправяше с децата. Как да заспя сега?
Марче, като гледам колкото по-сериозни са чужденците у тях, толкова по-разпасни са тук. Поне моите наблюдения са такива. Ти що не спиш?
Писе, ако искаш консултация с очен в Пловдив, свиркай, ще ти дам координати на читав доктор.

# 663
  • София
Оф, бях си легнала вече ама се сетих,  че не отразих Людачка и да и кажа, а стига с това "благодаря благодаря" ...аз го намирам за съвсем нормални човешки отношения, ако можеш помогни, ако не можеш, добре. това е.
И защо са ни записали във форумЪ "Нежни половинки" та ние сме си "Змийски половинки"...чудя се.. Joy Joy
Не, вече заспивам. Край!

# 664
  • София
Добро утро, момичета!

# 665
Добро утро и от мен!
Люси-радвам се,че ще се оправи тмм и благодаря за кафето!
Хортензия- добре,че писа и ти и щом вчера мъжо е гледал децата вече е добре! Wink А ти вземи нещо направи да го вдигнеш това кръвно-ако ли не давам от моето. Laughing
Скрит текст:
За очен лексар -аз също познавам добри,че ми се е налагало да ги ползвам.
Елинор-благодаря за хубавите снимки от морето! Heart Eyes
Контеска-и моя съвет е иди да се установи точно какво е ,че може да си отвориш по-голяма беля. Naughty Аз така на лед си бях направила нещо на средния пръст на крака и после стана целия около него черно от кръвта и нараняването.Вярно,ще почакаш по изследвания и прегледи,но поне ще знаеш какво ти е! fingerscrossed
Вале-изобщо не се сетих за тая сребърнаа вода. ooooh! Хайде,дано сте тръгнали вече за морето и лек път ! Hug
Марчева,Калинка,Славка,Вио и всички ,които пропускам. Hug  bouquet
Пожелавам ви един приятен и усмихнат ден!!!
Скрит текст:
Снощи гледах един клип,който са направили доброволци  от къде е тръгнала водата и какво е направила по пътя си-СТРАШНО Е!!!  Sad    Ето го:   https://www.youtube.com/watch?v=jphc1LhOSb8#t=123

# 666
Добро утро Simple Smile
luss благодаря за кафето. Радвам се че си по добре  Hug
Моя дребния е с хрема , ще го оставя в къщи , за да не се влоши, добре че днес мъжа ми е в къщи че няма да се налага да променям срещите... Ама за следващите дни не знам как ще се случват нещата.Днес е и последния ден по УСПЕХ на големия та лудницата ще е пълна.Хортензия Мушкатова много добре разбирам как си се чувствала , в къщи е почти постоянно така   ooooh! Карат се , бият се все нещо делят, трябва да им се виси на главите за да е тихо и кротко.

Контеска, знаеш , че по травмите съм първа писта.

аз много в зодии не вярвам, но за това съм на 100 % сигурна -от зодията е и аз все съм синя , срязана изгорена  ooooh! Нека и vio каже че и тя е от нашата порода Simple Smile
Ставам, имам трима гладни мъже , трябва да сложа закуска.

# 667
Добро ви утро момичета,

не знам от зодиите ли и ,от характера ли е ама съм си била винаги и оставам Джаста-праста . Дядо ми ,Бог да го прости, все така ми казваше, че съм сприхава ,все бързам и хиляди неща залавям да правя в едно време. Душичка си ми беше той   Hug

Та, послушах ви съветите и хъката-мъката отидох до спешното. Не ми се ходеше и знаех ,че няма да е сериозно .Направиха ръчен мануален преглед и 5 рентгена на цялото стъпало в различни изходни позиции. Разместени връзки има ,но няма счупвания  Praynig Изписаха ми много силни пенкилери и физиотерапия.
Тука са луди на тема странични ефекти. Няма реклама за каквото и да било лекарство,витамин, процедура ,което по телевизията не е предшествано от поне 5 минути изброяване на де що може да се случи като страничен ефект. Направо си е анти-реклама ,но е масово. Постоянно пускат някакви реклами да си търсиш обезщетение ако в последните 5 години са ти предписали еди каква си спирала, коремна операция, гастро-банд, пелвик ринг и т.н.  Та ми връчиха пенкилера с 3 листа ,3 А4 листа със странични ефекти и притивопоказанаия. Увеличавало риска от удар, от инфаркт, от коремно кървене, увреждане на черен дроб, замайване ,губене на съзнание, никаква работа с машини ,абе красота. И 30 минути си се чудех и маех и канех да изпия ли въобще едно хапче. Та такива неща ,утре съм си в къщи пак ,но детето ще иде на у-ще с баща си ,защото ще й пишат неизвинени отсъствия вече.

Джейми, оставяй го малкия  да се пооправя и закрепи у дома. На мама гозбите и гушкането са изпитано лекарство за всякакви болежки . Hug

Писенце, благодаря ти , отидох ,то Марчето си ме понаплаши с цел де не се размотавам  Hug

Лусси, страхотно кафе ,мерси   bouquet
Много всеотдайна майка си ти .Всичко да направиш за децата сама , много сърцат човек си и заслужаваш дълги години всички да те носят на ръце. А тм ще се оправи , вярвай  Hug Hug

Хортензия , хапни един шоколад, едно капучино и ще си ОК .И моето беше преди все ниско 90-60 ,но с кг и кръвното ми се вдигна ,та може и това да е причина ,знам ли ?  Hug
А за децата какво да кажа ? Ще поотраснат ,ще се затърсят братовчедите и сръдните ще се отдавна забравен спомен .  Hug

Марче, жива да си ,нямаше да отида пак ,но ме разубеди !
Германци казваш Simple Smile Шпрехваш си Дойча и ти ама си мълчите с Моренка   bouquet
Така се прави бизнес ; на вечеря , благоразположени и на кеф  Hug

Славе, радвам се за Криста ,браво   bouquet
Видях ви снимките от 25 годишнината ,ми ти си най-запомнящата се там. Красиви и нежни сте ни двете с Моренка, а децата ви са ай-ай пу-пу-пу разкошни !

Ели, и теб видях , ама много сте хубави тука всичките ,Все руси, натокани ,слаби и с по 2-3 деца .Как го постигате ,благородно завиждам !  bouquet

Креми ,къде си ? Губиш се нещо и ти  Sunglasses

Калинка, много красиво сте се научили да разказвате деня си на звездичката. Браво на теб   bouquet

ма ко Praynig за леля ти ,както и за сестрата на Вио !
 А за другото; децата са ни умни съкровища .И нашата днес намаза така с бургер , картофки ,шок. мляко , замразен йогурт и играчка от Wendy's .Ама не искала само сандвич и напитка ,а меню с играчката.Ама то никаква играчка , някакви картончета на Уондъруомън и Супермен с две малки фризбите, ама да било с нея. Здраве да е .

Ще полягам ,че от нищо-правене много се изморявал човек  Party
Лек ден и до утре   bouquet

# 668
  • при късмета
Добро утро!
Люска, мерси за кафето.
Аз откак шефа е вкъщи и не мога да пия кафе (т.е. да пуша) пред компютъра, сутрин не мога да се разпиша.
Леля хич не е добре и няма да се оправи. Един от прешлените е излязъл от редицата и стърчи наполовина. Изкривила се е на една страна и за да не стигне до операция сега започва безкраен процес на поддържане. Само не знам как да я накараме да излезе от градината и да се кротне. Тя на може така и все тя да свърши всичко. На възраст е вече за операция и при евентуална такава много трудно ще се раздвижи. Добре, че все пак ми се обади да я заведа при добър ортопед. Бяха я пратили на снимка и се съмняваха, че проблема е в някоя тазобедрена става, а се оказа гр. стълб.
Сега отивам да й взема колана, дето даде доктора.
Контеска, радвам се, че няма счупено. Там връзките са късички и лесно се възстановяват.
И да знаете, че не е от зодиите. Аз откак се помня все съм с превръзки, шини, кори, а преди тези технологии все с гипс  ooooh! Не пропускам година, че понякога и по няколко пъти. Докторите смятат, че ги свалям вече  hahaha Не съм чупила нищо, но извадени стави и изпокъсани връзки и сухожилия колкото искаш.
Славче, радвам се, че Криста има напредък, браво на нея
Хортензия, радвам се, че се появи
Гушки и целувки на всички, ние ще излизаме, че после като стане топло шефа едва се влачи  Hug

# 669
Забравих да честитя празника на всички ,които празнуват днес!  bouquet

много ми хареса и реших да го сложа тук!

# 670
Добро утро момичета! Честит Еньовден!

Брат ми е Яни, и носи трите имена на покойния ми дядо  Flowers Rose Flowers Rose Та по този повод да почерпя

От днес деня започва бавничко да намаля... Ако имате възможност поне една билчицата си откъснете и занесете у дома! Всичко прочетох и ще пиша като се върна от разходката. Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 671
  • гр.Варна
Тук съм момичета.Благодаря ,че сте се сетили и за мен.  bouquet Ами ходя на работа ,а след това се опитавам да помагам с каквото мога в Аспарухово.Все си мисля ,че мога и с още да помогна,но немога да отсъствам от работа точно в момента.Така ,че това е около мен.Останете си със здраве и бъдете усмихнати.Животе прекалено кратък за да се товарим с глупости.

# 672
Привет!Вкъщи сме си вече от днес.Детето е добре,ама аз не съм  Laughing гадна суха кашлица,дразни ме постоянно,гърдите болят,въздуха не го усещам в дробовете като дишам и след малко ще ходим н лекар за мен.
Лус,радвам се че е малкото зло.
Плами.браво Hug
Ма ко,даносе пооправят нещата с леля ти Praynig
Хоортензийка,пии айрян и многоо вода.Аз също съм с ниско и това ми помага много.Сега в жегите и преди цикъл съм парцал Tired
Нощни е със страхотно коремче,видях че е качила снимка във фейса.
Как ми се ходи на море...не сме го виждали откакто бях бременна.Пусти финанси все не стигат  #Cussing out

# 673
Здравейте!
Плами  bouquet Права си за товаренето с глупости..., а аз прекалих...
Славка Hug Hug Hug Ще се справиш!!! Отгледала си двама юнака и с принцесата ще е така!!!
Хортензия мама като е при теб ще отдъхнеш. Хората сме така - с едни се разбираме, с други не...няма как да очакваме децата ни да се разбират с всички.
Марче - лесно е с поръчките  Joy Има доста книги за силата на мисълта - та накратко - ако си мислиш постоянно за болести, те те навестяват, ако си мислиш постоянно как парите ти стигат само за сметки - еми това и получаваш. Доказано е, че на намусените хора им се случват доста по-често неприятности, отколкото на ведрите и усмихнати. Ако мислите ти са заети с негативни неща - нищо добро няма да ти се случи...Това на практика са поръчките - твоите мисли и желания! Пример - Пожелавам да си здрав! Пожелавам да не се разболяваш! Трябва да плащам сметки!  Получавам удобства срещу парите си!  Вселената чува подчертаните думи!!! За това казах, че от децата трябва да се учим!!!
И защо са ни записали във форумЪ "Нежни половинки" та ние сме си "Змийски половинки"...чудя се.. Joy Joy
Ами те и ураганите са с нежни имена  hahaha
Контеса лек сън и бързо възстановяване! За лекарствата - прави са хората - няма безвредно лекарство!
Джейми какви ги свърши с инструктора?
Писенце тази картичка все едно от твоята градина   bouquet
Ма ко за повечето болести няма лечение, а за голяма част от тях, лечението не води до подобряване качеството на живот. Възхищавам се на хората, които възприемат болестите и недъзите като част от живота си, научават се да живеят с тях и не им стават роби...Със сигурност леля ти ще има по-добро качество на живот с колан, отколкото с операция...
Бонболина добре дошла у дома!
Днес трябва да направя колкото мога гривнички от ластичета, че утре ще има благотворителна разпродажба  - едни деца правят гривнички, други, бисквитки, трети картички и родителите като отидем да ги вземем от училище пазаруваме от техните щандове. Събраните пари са за "деца в нужда" - тук се правят постоянно такива инициативи от различни организации. Подпомагат се хора от целия свят. Никой не чака да се случи трагедия, че тогава да се събират пари - това се прави ежедневно. Има на много места контейнери за дрехи и обувки, където всеки ден можеш да оставиш неща, които стават за носене, но ти няма да ползваш...организациите имат време да ги обработят с препарати и да ги сортират и когато се наложи да реагират на секундата...има магазини тип нашата "втора употреба" където даряваш новите и запазени неща, персонала е от доброволци, на входа на магазина пише за къде са средствата от тези продажби..., различните клубове правят благотворителни балове...доброволците са записани към определени организации и периодично се обучават за справяне в кризисни ситуации... та и в този аспект различията с бг са огромни...

# 674
Здравейте, прекрасни!
Много се радвам, че притесненията на Луси са с добър край! Знаех си, тук всички сте много добри и позитивни и Вселената слуша и вижда всичко! И аз като Лейди съм на тази вълна, ама има си много истина, че каквото си мислиш това става! Марче, то уроци за поръчки няма, хубави ти е обяснила Лейди, мисленето трябва да си промени човек, да не се оставя на лоши емоции-лесно е!
Поласкана съм, че харесахте снимките ми от нашето море! Аз съм непоправим патриот и си ОБИЧАМ много нашата родина, природата, всичко! На младини имах мисли да тръгна нанякъде, но сега си усещам, че съм си само за тук, колкото и да е трудно според всеки аз пък ще си живея тука! Това пак е от уроците за Вселената-важно е как се чувстваш, как виждаш живота около себе си! Понякога и малките неща карат човек да е щастлив, здравето-то е най-важното, всичко друго са "бели кахъри"!
Хайде, спирам, че може да съм досадна, но си изписах моите си мисли, извинете! Embarassed
Тръгвам след малко на РД в Созопол, ще оставя синковците сами тук тази вечер- силно се съмнявам, че утре ще успеят да се събудят навреме за училище ама да се спасяват!
Хубава вечер ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт