Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • при късмета
Марче, пакетче равно ли е на кубче?  newsm78
Морена, щом пише половин кубче, да разбирам 1/3 от пакетчето на сухата ли? Или 1/3 от половин пакетче?
Ще сложа повече, за всеки случай, да не би да не втаса хубаво.
И при нас вали. На всичкото отгоре протекъл покрива на последния етаж, а го правиха преди 2 години.  ooooh! Дирят сега координати на фирмата, че аз не съм се занимавала с това
Ели, дали из фейса няма да се намери кампанията  newsm78 Браво на теб  Hug
Редактирам: това намерих в новинарски сайт
"Трябва да бъде адресирана до: Екатерина Димитрова Панченкова Интензивно отделение, гр.Ловеч"
За никакъв код не се споменава, трябва да пише, че е за нея. Да спомена, че цитата е от шефа на пункта във Варна, обаче
Като легне шефа ще дойда  Hug

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 21:43 от ма ко

# 511
  • Sofia
Ма ко, половин кубче е 21г, значи 7г суха мая (точно толкова е пакет суха Йоткер). Другите сухи (Юва, Френската са по 11г.)
Каква мая ще ползваш, дай марката - на пакета какво упътване дават?
Няма нужда да ползваш повече мая, щом е читава/в срок, ще втаса и с по-малко (аз си падам да ползвам минимум мая, та вЕрвай ми Simple Smile ) дори.

# 512
  • при късмета
Френската използвам Морена, ориентирах се, мерси   bouquet

# 513
Привет.
Пу, цял ден не мога да се добера до вас. Сутринта се опитвах да вкарам малко къщата в ред, на обяд децата не знам какво им стана, но не спаха, следобед пък бяхме на рожден ден на едно приятелче на Ванко. Та с две думи - гроги съм, едва сега си сядам на трите букви  ooooh!
Тите, досетих се и аз с кого сте се разминали  Whistling
Ели, не знам нищо по въпроса, не мога да помогна  Tired
Утре сме на консултация с бебонката, да видим как сме. Поне този път няма имунизация, та ми е по - спокойно.
Айде лека и спокойна, гуш  Hug

# 514
  • София
Марче, пакетче равно ли е на кубче?  newsm78
Морена, щом пише половин кубче, да разбирам 1/3 от пакетчето на сухата ли? Или 1/3 от половин пакетче?
.................
М-ко, едно пакетче от 11 г суха френска мая ми е за 1 кг брашно. /това е 2 с.л. мая/.  На Dolce prima суха от 7 г я ползвам за 0.500 до 600 г  г брашно. Предпочитам да работя със суха мая, но 1/2 п жива, примерно ще сложа за 1 кг брашно, а една цяла за 2 кг брашно. Колко брашно ще ползваш и ще ти кажа.  Мога да приема че пакетчето е равно на 1/2  кубче.  Peace Дано да не съм в грешка и да те подведа.
Сладкото ми е готово и много хубаво стана, точно си е сладко, а не конфитюр.
Взеха ми ТВ за да се гледат мачове... Mr. Green
Моренке, дай снимки на онова прекрасно същество.  Simple Smile
Какво правите, другарки??
Калинкееееееее.... Simple Smile

# 515
Добра вечер момичета! Наздраве!

Джейми не е задължително да си бил болен, за да си носител на австралийски антиген. Дано приятеля ви си е направил след този инцидент изследвания. Когато Мими Виткова беше министър на здравеопазването преди много години ни задължиха всички работещи в операционна да се изследваме за носителство и да си направим ваксина след това - имаше колеги, които се изненадаха от резултатите...Ваксинацията срещу хепатит В е в задължителния имунизационен календар на Република България от 1992 година.
Елинор за съжаление в България дори и да искаш да направиш добро няма съдействие...Според мен звънни в отделението през деня-дадени са три вътрешни телефона http://www.mbal-lovech.com/oail.htm
Морена днес пък тук беше 22гр и като прибирах малкия в 15ч. на няколко пъти спирахме под сенките, че и на малкия му стана тежко от жегата  Joy Ако някой преди време ми беше казал, че на тези температури ще се чувствам ужасно - нямаше да му повярвам...Тази неистова жега беше само около 2часа - в момента в който се появи облаче и се усеща по друг начин - шантава работа  Joy
Тити варненския обществен транспорт е велик ужас  #2gunfire Ако има нещо, за което да съм завиждала на софиянци - това е организацията на транспорта! Как е свекър ти?
Креми кефиш ме   bouquet
Марче да черпиш после палачинки с това сладкооооо!
Ваксинирах кучо - голям екшън  Joy Докторката го гледа спокоен...обяснявам аз, че не дава да го пипа друг възрастен освен мм и мен, ама тя не вярва, щяла да се справи...  Joy говори му гальовно, дава му лакомства - той я слуша с интерес, хапва, ама като посегна със скенера да провери чипа...песа оголи зъби. Та си го прекрачих и да си ръмжи - няма проблем. Пък тя като почна един преглед - че в ушите за паразити бърка, корем преглежда, слушалка му слага - какво чу на слушалката не знам - той така ръмжеше  Joy провери му топките, че в досието му отразено дето преди време го лекувахме Joy Направи му ваксините, дръпна се крачка на зад - кучето супер спокойно  Joy Та от целия преглед заключението беше, че състоянието му е като на младо куче, а не на 10 годишен старец. Та това ми бяха перипетиите днес  Joy

# 516
  • София
Калинче, само да направя палачинки някой ден и  ще почерпя.  Heart Eyes
Смешно ми беше  да прочета за твоето куче, то си е цяло зверче. Simple Smile
Имам питане относно новата визия:
1. ако искам да редактирам поста си, как да го направя след като липсва "редактирай"... newsm78 По някое време се сещам за нещо и за да не пускам втори пореден пост се връщам и пиша, а сега??
2. забелязах, че съм в някакви групи в които от мнооооого време не участвам или съм пускала само питане преди мнооооого време, как да се махна от там, повече нямам интерес да ги следя??
3. имам и други питания, относно групата ни "Нежни създания ли беше...."  Mr. Green нищо де, защо има цифра 1 и какво означава   newsm78
4. ще питам когато се сетя.

# 517
Лейди свекъра е добре за сега.Щом вече ми лази по-нервите.Приемам го за нормално вече .Годинките не са малко и вече изкукуригва?Влачих  се по-болници и лекари.За сега е в болничен.До колкото разбрах 1 г може да взема болнични и после на ТЕЛК.Не ми е ясно с тази болест дали ще го пенсионират.Иначе има стаж,но няма  години.
Два часа се прибирах нито има такси ,нито автобус.Едни яки локви.Шахти запушени ужасия.
Вио и Морена смешното беше ,че от цял град баш с нея се засяках.Реакцията беше очаквана.

# 518
  • Бургас
Къде сте бе?! Cry Cry Cry
Влязох през профила си да ви търся!
Няма ли друг начин?Не ми се влиза вече,ако не сте вие! Sick
Дайте линкче,как да ви намеря по-лесно! Praynig

# 519
  • София
Къде сте бе?! Cry Cry Cry
Влязох през профила си да ви търся!
Няма ли друг начин?Не ми се влиза вече,ако не сте вие! Sick
Дайте линкче,как да ви намеря по-лесно! Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php
Ето тук. Отваряш на "нежни половинки" те там сме. Това разбрах и аз, толкова. Крайно време беше да дойдеш да ни видиш, Славунке.  Naughty

# 520
Марче не е зверче  hahaha а 50кг. звяр, учен да напада... Та горе над поста до "цитирай" има едно моливче - като сложиш мишката на него пише "промени" - та те тва е "редакрирай"  Joy
Скрит текст:
Тити доколкото си спомням лкк/лекарска комисия/може да издава 6м. болничен и след това е телк. Телк ще се произнесе дали може да работи и какво - което означава, че те са институцията, която може да го пенсионира по болест, а когато навърши години ще трябва някой да му изчисли нещата и ако идва по-голяма пенсията за стаж - пуска документи за нея, в противен случай си остава на пенсията по болест.

# 521
  • при късмета
Имам питане относно новата визия:
1. ако искам да редактирам поста си, как да го направя след като липсва "редактирай"... newsm78 По някое време се сещам за нещо и за да не пускам втори пореден пост се връщам и пиша, а сега??
2. забелязах, че съм в някакви групи в които от мнооооого време не участвам или съм пускала само питане преди мнооооого време, как да се махна от там, повече нямам интерес да ги следя??
3. имам и други питания, относно групата ни "Нежни създания ли беше...."  Mr. Green нищо де, защо има цифра 1 и какво означава   newsm78
4. ще питам когато се сетя.
1. Има едно моливче в дясно в самия ти пост. Всъщност 2 са, едното горе и едното долу. Горното е за по-пълна редакция с опции, като в "публикувай отговор", с иконите за линкове, скрит тексти, снимки и т.н. Долното ти дава само текста да редактираш и иконите ги няма.
2.Всички подфоруми вече са групи. Както и нашата тема. Може да ги подредиш като отидеш на "още" под групите. Ако искаш да изезеш от група, на червеното зъбно колело в страницата на подфорума като кликнеш излиза опция "отпиши ме" или нещо подобно, натисни го.
3. Това доколкото разбрах е броя на новите теми в групата
Славче, най-лесно е като включиш известията за темата. Ще ти показва всеки нов отговор и накрая на всяка тема има линк към следващата

# 522
  • София
Марче не е зверче  hahaha а 50кг. звяр учен да напада...
.................
Защо го научи да напада, така става страшен звяр. Това куче е голямо, тежко и опасно...50 кг то колкото нас бре, жена с какво го храниш... newsm78 Въпреки всичко е красиво животно, мда.
Шегувам се, разбира се. Нямам много отношение към кучета, въпреки че синът ми си взе куче... ooooh! голямо е, порасна много,  стана тежко,  води го на училище една година за да го научи да се държи прилично, е научи се   вярно е това, но аз от тогава не ходя У неговата къща.  Вълк е. Култивиран вълк, не е немска овчарка, а е Чехословашки  вълк. Добро животно, изключително расово до девето коляно, има си и документи за род. дърво... ooooh!  храни се по-добре от мен, води го в чужбина на разходка... ooooh! добро е, не хапе и най-важното не лае никога!! Но е куче, не мога да го приема, но и то не може да ме хареса и ме подминава като пътен знак.  Mr. Green В моята къща никога не е идвало  и няма и да дойде.  Аз само споделих неудоволствието си, ако имаше двор...добре, а той има апартамент. Не съм съгласна, ама кой ме пита.  ooooh! ooooh! ooooh!
пп Ма-ко, благодаря ти сърдечно. Намерих го моливчето, но зъбчатото колело, ако го натисна ще ме отпише и от нашата група.

# 523
  • при късмета
Марче, която и листа с теми да ти извади "моите групи", ", "мои отговори", всички групи" или "следени теми" имат опция "спри известията" горе в дясно. Слагаш чавка на темата от която не искаш да получаваш известия и натискаш "спри известията". Опитай така

# 524
Марче кучето е родом от ЮАР  Joy там е ходило и на училище и до 3-тата си година е живяло там  Joy На никой не му е минавало през ум, че ще живее в Европа  Joy та си сърбаме попарата  Joy
Да ви кажа с какво се втелявам сега  Joy Тука някаква мода сред децата е настанала с ей тия ластици  Joy и имам за задача да разуча някаква нова плетка, че малкия го научили само на две, а иска да се фука  Joy и сега се ровя в you tube  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт