Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 44 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник на всички които празнуват днес !

Джейми какви ги свърши с инструктора?
Ами заведе ме човека при теоретичката уж да ми разяснява разни неща, и след първата листовка с няколко глупави грешки  Embarassed решиха хората да ме пуснат да вървя нататък, та другата седмица съм на теория, имам още да уча до тогава , а в петък почвам и кормуване.Иначе откарах при жената 2 ч май повече си приказвахме отколкото да ми разяснява  Laughing ама сега съм с една идея по спокойна Simple Smile
Хайде да почерпя Simple Smile
След това решихме да ходим за риба, обаче имаше вълни никъде не беше подходящо за риболов с деца и накрая се прибрахме преоблякох се и в Айтос на зоопарка ходихме.Сега се прибрахме, ще застроя супата   която направих сутринта( и аз като ма ко съм на топчета  )и ще изпием по една бира.
А пийна ли  Crazy няма да съм много в кондиция.
плами76  Hug
bonbolina бързо оздравявай .

# 676
  • при късмета
Тук се изви ужасяваща буря  ooooh! Вятъра е повече от силен, това най-го мразя.
ПламиHug браво на теб
Бонболина, отиди на лекар, че щом си била с малката в болницата може да си се разболяла Тя оправи ли се напълно!
Джейми, ще ги пребориш листавките, къде ще ходят
Ели, приятно изкарване. Тук реплики като "да не ставам досадна" не се толерират. Говорим си за всичко и всеки си казва мисли и болежки, които го вълнуват. И да не сме на едно мнение, тук различното такова се приема.  Hug
К:алинка, на ръкоделия си днес.  Laughing
Вио  Hug
Шефа днес не извади късмет точно с дракона който искаше, а обиколихме не знам колко Макдоналдса. Накрая купихме. Пак е доволен.

# 677
И тук имаше ужасна буря. Към 8 часа направо беше ад, сега се поуспокоиха нещата. Племенникът ми беше навън, и докато си дойде в нас направо се побърках. Че нямаше таксита, нямаше кой да го докара...... Уф. Изпопритесних се с него, ама сега вече си спинка ей тука до мене и ми е по - спокойно.
Сега се връщам да ви изчета, и ще се навъртам наоколо  Hug

# 678
Привет! И през нас мина бурята.
Днес тате има рожден ден, да ми е жив и здрав! Почерпете се за негово здраве.
До после, че трябва да измия и нахраня косматия.

# 679
  • при късмета
Хортензия, да е жив и здрав баща ти! Още дълго да се разбирате и подкрепяте.
Ама и аз помня колкото маймуните  ooooh! Прочетох Джейми и Калинка и пак забравих
Честито на всички които празнуват днес   bouquet
Тази буря явно е вилняла навсякъде. Вио, как към 8 часа, като тук започна в 7 без нещо и идваше от североизток  Shocked и вятъра от там духаше  newsm78
Преди това към 4 мина огромен черен облак, но само гърмеше и после замина и изгря слънце. Откачено време  Thinking
Вятъра беше ужасно силен, иначе колкото и да гърми и святка мен от това не ме е страх. Мъжа ми каза, че като е духнал силния вятър е падместил колата, прибираше се точно в бурята

# 680
Честито на празнуващите и от мен! Много здраве и любов им желая!
Аз пък ходих одеве да взема с колата Ема и маман, скрили се в един вход горките. Докато сгъна и прибера количкат се поизкъпах. Вио, най-хубаво е да ги виждаш как сладко спят до теб:-).
Джейми, то и моите се драчат, но това с братовчедката мина всякакви граници. Направих и грешката да им купя "Не се сърди човече". Познай дали не се сърдиха.
Контеске, радвам се, че отиде на лекар, много хубаво, че не е счупено. Да се пазиш повече!
Марчелота, ще пишем отсъствие!
Бонболинка, да оздравяваш и ти!
Плами, браво, момиче!

# 681
  • София
Добър вечер, прекрасни мили дами!  Hug
Аз се прибрах чааааак в 21 ч. Минах и през бурята или тя мина през мене, това вече не е ясно кое от двете е но зная,  че щеше да ми падне едно дърво на главата само за една бройка, бях на косъм, после валя като из ведро  но не можа да ме намокри защото влезнах в едно кафе. Там изчаках. Пораженията са най-вече по терасата. Два сандъка са се обърнали, защото днес смятах,  че бури и дъждове няма да има, така казаха по ТВ и не бях ги омотала в ластици, а ММ ми е купил като за световно, алпинистки ластици и с тях си прикрепвам сандъчетата. Сега всичко е в пръст и кал, включително има и по дограмата.  #Cussing out Минала седмица се миха прозорци, сега пак отново. Утре на жената която ми помага в поддръжката на къщичката ми ще ѝ се стъжни живота.

Людачка, видях се и с докторката и най-подробно я разпитах за ТМ. Още веднъж ми се повтори, че няма страшно, но в петък иска отново да ви види!!! Това от  което  се е разболял ТМ е вероятно течение или климатик и е станало възпалението. Напълно е поправимо, но тя иска и да се направи рехабилитация при нея. Това ѝ беше отговора. Не се притеснявай! Има прекрасни впечатления и от теб и от съпругът ти.   bouquet Ама аз си зная,  че теб винаги те харесват... Heart Eyes

Контеска, много ми стана приятно, че пораженията при теб са малки. Да, аз те поизплаших, но това се случи точно с мен, затова и ти препоръчах да те видят. Нека да сме спокойни.  Heart Eyes От повече глава не боли, пък са ти направили и 5 снимки, тези хора там сериозно обръщат внимание, ...мда. Сега за лекарствата, не зная, ти ще си прецениш.

Калинче, ами това с онова де, с настроението ...ми сложна работа бре, жена. То,  аз като не се харесвам и не се търпя, как ще ме хареса Вселената... newsm78 Тя и Ели го е потвърдила , че така трябва да се прави и да се държи човек, ама сложно бре, мили дами...мда. !

Много ви моля още веднъж да не се споменава думата "досадих ви"....какво означава това досада? Никой на никого не досажда тук, всеки си споделя мнението, желанията, предпочитанията , досадници не виждам да има. Напротив, всяко мнение се стремя да го отразявам, но не винаги запомням кой какво е казал и може и да пропусна някой.  Ако знаете пък аз колко съм досадна, елате да питате ММ, той ще ви каже с подробности.  Simple Smile  Mr. Green

Бонболинке, да вървиш на доктор да те прегледа.  После ни кажи какво ти е казал. Притесних се. Що ме е страх от пневмонии???

Плами,   Вио, Хортензийке, ма-ко, Писе  и още други прекрасни... Hug

Джейми, листовките не са трудни, това е песен пред  практиката. Ще успееш!

На всички които са има ли празници днес, да им е честито от мен.   bouquet Еньовден, хубав празник, свежо е.!
Отивам да си взема нещо да хапна, че съм умряла от глад. Салата + няколко яйчица. Ами това ще бъде  Sad, щото си купих онзи бански.....срам ме е когато се погледнах в огледалото....срам, срам. Дали пък моето огледало не дава грешен образ.... newsm78

# 682
Добър вечер, приятелки!
Прибрах се от рд, чудесно беше, мина и буря оттук, но за малко беше! Вали обаче и разхлади, а какъв хубав летен ден беше днес. В Бс е било по-страшно, по пътя за Сл имало паднали дървета, този път дойдох преди бурята, но пак отнесох критики от мм-  ее значи съм голям ураган, взех му страха! Mr. Green
Няма повече да мрънкам, че "досаждам", зная аз че попаднах тук на най-готините виртуални дружки,  Hug  bouquet, на всички ви!
Хортензия, жив и здрав да е татко ти!
Марче, няма да казваш, че е трудно позитивното мислене, много, много е лесно щом аз го проумях, а колко бях черногледа преди! Другото новолуние ще ти напомня да вземеш червения химикал и да пишеш, така почнах аз!
Лягам, че ми дойде пояечко май виното! Лека нощ!

# 683
  • София
.....................
Марче, няма да казваш, че е трудно позитивното мислене, много, много е лесно щом аз го проумях, а колко бях черногледа преди! Другото новолуние ще ти напомня да вземеш червения химикал и да пишеш, така почнах аз!
Лягам, че ми дойде пояечко май виното! Лека нощ!

Взимам червеното моливче  и те чакам да ми кажеш кога да го врътна към Вселената. Сериозно!

Лягам си. Утре трябва да стана в 8.30 ч ужас ужасен за мен.
Лека ви!  Hug

# 684
  • София
Добро утро!
Днес като една морска рожденничка би трябвало добре да ви почерпя, но нета ми е слаб и картинки въобще не ми зарежда. Така че пийте по едно малко от мен и ме споменавайте само с добро! Sunglasses 35 години не са шега работа! Flutter
Морето е прекрасно, вчера и сутринта, и следобяд бяхме на плаж. През нощта гледам е валяло, но сега грее слънце на едно безоблачно и синьо небе!
Хубав ден!

# 685
Валенце, честит празник  Hug
Момичета с тези поръчки ме навихте до сега четох  #Crazy ам,а как се пишат , ама кога  newsm78
Хайде ще пробвам скоро е новолуние поне по моя календар е в петък .
Хубав ден на всички  Hug

# 686
Вале-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Какво по хубаво от това да го изкараш на море и с приятна компания  с любимите хора,да си починете добре и после ще чакаме и снимки! Wink

Снощи и при нас мина буря дъдж,гръмотевици и сигнала на цифровата изчезна и рано ,рано в леглата. Confused  Тази сутрин първата ми работа беше да прочета за бедстващите райони да видя дали е валяло и при тях,че при нас беше доста пороен дъжд.
Марчева-посмях се с теб като те четох,ама оставяй ги вързани сандъците,за всеки случай-не вярвай на метеоролозите.
На всички пожелавам един усмихнат ден с много емоции изпълнен!  bouquet

# 687
  • Germany
Вале, честит рожден ден! Да си здрава и много обичана!
Ние бяхме една седмица на море в Италия и после докато се настроим пак на стария ритъм  ooooh! Последни 6 седмици зор и после вакааанция Simple Smile От няколко дни се опитвам да организирам и една почивка в Гърция края на август и направо луднах. Не сме ходили на Халкидики и исках там да запазя нещо, но почти всичко е резервирано вече, а местата които намерих свободни ми се струват доста скъпи. Марче, помагай с идеи  Praynig
Хубав и спокоен ден на всички!

# 688
Добро утро.
Вале, честит рожден ден! Здрава, щастлива, късметлива, обичана! Хубав празник и до края на морето само слънчеви дни   bouquet
С тая Вселена и аз ще се пробвам. Напомнете наистина, и разяснете какво точно се прави, моля  Blush
Ма ко, не знам що за чудо беше туй снощи. От североизток ли, от северозапад ли, от къде дойде, ама беше страшно. Имам снимки, след малко ще ги прегледам и мога да ви пусна да ги видите  ooooh!

# 689
Добро утро.
Вале, честит рожден ден! Здрава, щастлива, късметлива, обичана! Хубав празник и до края на морето само слънчеви дни   bouquet
С тая Вселена и аз ще се пробвам. Напомнете наистина, и разяснете какво точно се прави, моля  Blush
Ма ко, не знам що за чудо беше туй снощи. От североизток ли, от северозапад ли, от къде дойде, ама беше страшно. Четох някъде, че е рядко метеорологично явление и че е минало през цяла България. Имам снимки, след малко ще ги прегледам и мога да ви пусна да ги видите  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт