Първи Юни се задава,знам ще ставам мама! - Тема 76

• 22 094
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ransun И аз се присъединявам в пожеланията за прекрасен сватбен ден !!!
Завиждам малко , благородно естествено . Януари и аз се сгодих и планувахме 2015 април месец да си направим скромна сватба . Сега обаче май ще я отменим за неопределено време , заради бебчо който чакаме живот и здраве да се появи февруари  Heart Eyes. Просто ще трябва да отделим финанси за ремонт на апартамента и за сватба няма да има . Да си призная пред вас , тайничко ми е тъжно, че ще трябва да я отложим  Blush . Ама е тайничко и е малко  Whistling

Предлагат ми да се съберем 10-тина най близки хора , да се подпишем в общината и после да се почерпим , но някак си няма да е същото .  Ще си изчакам колкото е необходимо и ще си имам малка шаферка или шаферче  smile3534

Аз вчера бях на първи преглед при АГ и видяхме плодно сакче , след 2 седмици евентуално ме вика да чуем сърчице .

Ръсвам ви мъничко , но от сърце  babydust7 babydust7 babydust7

# 691
Ransun пожелавам ви един прекрасен сватбен ден!   bouquet
Estlar  Hug
Пу първа да си взема от прашеца.  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 692
Малък административен съвет - подпишете сега, за да нямате разправии с нотариуси и припознаване, пък след това си вдигнете сватба когато решите с изнесен ритуал, клетви, ресторант и пълния му цирк.

# 693
  • София
Малък административен съвет - подпишете сега, за да нямате разправии с нотариуси и припознаване, пък след това си вдигнете сватба когато решите с изнесен ритуал, клетви, ресторант и пълния му цирк.

Estlar  Това е другия момент за който си мислих тези дни , ще поговорим още с милото и родители и може и да се решим на подписването с почерпката  Hug .

Сега ще поразровя за информация как стоят нещата.  Peace

# 694
+1

# 695
Добро утро от мен!! При мен нищо ново, затова и не съм писала 2-3 дена, чакам лелката да си ходи и да се мятаме на ново  luvbed  хихихи! Иначе при нас на морето вече е лято та поне се разсейвам с плажччета  Naughty В понеделник съм на лекар да ми види резултатите от изследванията... и да видим какво е положението!!!  Grinning За сега си пия хапчетата ( чувствам се като някоя пенсионерка )  Joy Някой пил ли е метфогамма? изписаха ми ги пише че е за деабетици а аз такива проблеми нямам  newsm78 И още - Препоръчайте ми тестове за овулация че лекарката каза и това да правя  Thinking  Peace
Естлар, оздравявай по-бързичко и се връщай обратно !!!  Hug
Добре дошли на новите !!!   bouquet
Успех на тези които НЕчакат МЦ  Hug
Лек ден от мееен !!!

# 696
Благодаря ви за отговорите. Изписа на мъжа ми наистина този мехлем еврнтуално ако има гъбички. Питах го за др гел и за др място и каза че не трябва. Микомакса ни го даде като каза , че ще се иправя от него. За него нищо. Секрециата ми е като на парченца, и ми каза че това се пригваща от гъбички по кожата, и ако съм живяла преди и с др хора вероятно съм прихванала.
Кристи ходила съм на ендокринолог правени с ми хорм. Изследвания, също така за диабет, но вс е в норма.
А за стимулациата- нямам снимка на тръбите, каза да се следя с тестове за о. Знам че звучи странно но това е което ми каза. Имах само 1 ден преди полета когато можех да отида, но вероятно ще тр да се върнем и да търсим др мнение. Прегледа и лек. Ми струват 525 лв за 3 месеца.
Естлар а тези гъбички не могат да минат според теб с тези 2 хапчета. Много ли са опасни? Някой знае ли дали мога да взема нещо друго за мен и мъжа ми, понеже само днес съм тук и се прибирам. Вероятно обаче ще трябва да се върнем при първа възможност. Много съм отчаяна, объркана. А и доки ми каза, че 3 месеца в които съм пила Клостилбегит, не ми е повлиял, защото бил слаб за мен! Извинявам се отново, че ви тревожа!

# 697
Здравейте!
Estlar ,съжалявам за отлагането на операцията.Стискам палци за следващият път.
Ransun,пожелавам ти  щастлив семеен живот и сбъдване на голямата мечта.
bgzvezdi4ka,честито!
При мен нищо ново,като изключим,че днес се събудих с подути клепачи,на какво се дължи нямам представа Rolling Eyes,но днес определено не ми се ходи по доктори.
Кога най-рано мога да си направя тест,след като О беше на 3 юни?(НЕ)Очаквам МЦ на 20...

# 698
Стопанка  Laughing мина първата визита , очаквам ги и следобед  Mr. Green  Май никак не й понесе , че няма да ме има почти цял ден. Казах й не от вратата, а като я почерпих с торта и сок и тя ми вика: " Ти нали ще нарежеш салата утре?" , а аз : " Е, не знам дали ще имам време, че няма да ме има до към 17-18ч най вероятно , но ако успея по рано да си дойда , разбира се" . Като си тръгваше пак ме питаше: " Ти от 12ч на обяд ли няма да те има..?" . Те никак не питат и добре че, къде ще съм , не че ще и кажа, защото не желая, както ви казах да знаят за нещата покрай бебеправенето, борбата и ходенето по София в " Надежда" .... Simple Smile  bgzvezdi4ka - няма начин, аз и за сватбата ни миналата година и чистих преди сватбата и след сватбата пак чистих и мих чаши и това онова след като са тръгнали от тук , за взимането на булката Simple Smile Пък и , който цапа, той да си чисти  Mr. Green Laughing
 Естлар и аз като доста емоционален човек , много неща ми се отключват от нерви, притеснения и емоции. Все ми казват-от стреса е... Е, то е по -силно от мен, немога да го контролирам!!!

# 699
Koricimu, и аз подкрепям съвета на Естлар за подписване + почерпка. Даже и аз исках такъв вариант, но ММ искаше голяма сватба и направихме такава. Не съжалявам, естествено, беше много хубаво и остава скъп спомен, но и си струва парички  Peace А сватба с малко шаферче ще е много хубаво  married  Heart Eyes

# 700
Ванесита, аз не съм лекар, не мога да кажа дали ще ти мине или не. Това, което мога по логичен път да стигна, предполагам си разбрала и сама, щом питаш
- ако ти имаш гъбички, мислиш ли, че ТМ няма? Може и да няма в момента, но ако не се изследва, за да докаже, че не трябва да се лекува и не се пазите, ще хване и става кошмарен кръг. А ако има, напразно ще пиеш лекарства само ти, ще се заразиш на следващия секс.
- вярвам разбираш, че ако не те е следил как реагираш на клостила няма как да знае как реагираш. По колко фоликула си правила? Това не са витаминки, на самата листовка пише - да се приема максимум 6 месеца в живота, да не се рискува без снимка на тръби, че може да направиш извънматочна, да си под постоянно УЗ наблюдение за уцелване на правилната доза и да няма хиперстимулация, да сте проверили спермата на ТМ, за да сте сигурни, че има защо да товарите яйчниците, да не говорим, че клостила променя средата и я прави враждебна за плувците, има други по-добри препарати. С две думи съветът ми е - не знам при кого си ходила, ама не ми харесва като лекар.

# 701
Vanesita, според мен е по-вероятно гъбичките да са се появили заради променената флора от клостила (правя връзка от написаното от Estlar, нямам опит с това лекарство), отколкото някой с гъбички по кожата да те е заразил (не съм убедена, че изобщо е възможно). Мога да ти кажа какво на мен ми помогна - по едно антимикотично хапче за мен и ММ, за мен една глобулка (пак антимикотична) и след това лактобацили (глобули) за възстановяване на флората. Hug

Kristina1989 , да нямаш някаква алергия? Rolling Eyes

Ransun, много хубав ден за сватба!  bouquet

# 702
Колстил намаля фертилната ЦС, не влияе на флората.

# 703
ОК, значи виновникът е друг. Mr. Green

# 704
 Естларче много ви благодаря, както и на всички момичета.
Доктора е Иво Тодоров от in витро клиника на братя Тодорови в София. Много съм разочарована. Никога не ме е следил, нито спермограма сме правили. Отидох и му казах че искам изследване на тръбите и микробиология заради течението, усещах че нещо не е наред. Той ми назначи тази стимулация. Всичко разбирам благодарение на вас. Толкова ме е яд, лошото е че съм много доверчива.  ooooh!
Няма да правя тази стимулация, не и докато не разбера че това е единствения изход за нас. Мажа ми не е с мен а утре е полета ми обратно. Дано да успеем да изчистим тези гъбички, а при първа възможност започваме изследвания. Embarassed Sad
Крайно смешна се оказа и обяснението му за тези гъбички, а за гела за краката да не говорим.
Относно тихата менструация- преди години имах нередовен цикал. сега всичко беше наред - но tozi месец не ми дойде- бременност няма как да има с тези гъбички, и неговото обяснение-организма ми прави така наречената тиха менструация, процеса си върви обаче кървене няма. Безумие. Няма думи. Благодаря ви от сърце още веднаж.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт