Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 79 044
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Еййй, изгубих Ви Laughing
Да попитам - знаете ли нещо за командировките по границата - как стои въпроса? При нас за летния сезон ги спряха, но сега се говори, че от септември пак ще ги пращат Thinking

# 151
Нали уж оградата била готова.... Rolling Eyes

# 152
  • В полите на Пирин планина
Нали уж оградата била готова.... Rolling Eyes

Тя е само 30 и няколко километра. Гранична полиция си продължава с командировките. Моят мъж ще ходи от 14 до 28 август в Болярово.

# 153
  • изгубена някъде
При нас командировките не са спирали, нито на границата, ни то в бежанските центрове Sad
Моя мъж не е в гранична, но си ходи често в ком.  Close

# 154
  • Някъде по Дунава
Командировки има, до кога не се знае. Мъжът ми каза до нова година. Иначе на не го му свършва болничния на 4 август  и от 7 до 21 е в Елхово. От 28 август сме на почивка до 04.09., а отпуската му е от 27.08 до 04.09. направо незнам откъде ще му изкарат че беше 2 месеца болнични.

# 155
  • Сливен
И при нас продължават командировките на границата.
За да не е само това да кажа, че почивката в Константин и Елена за пореден път мина перфектно, единствения недостатък беше че е само 7 дни, но ние откарахме още 3 на Златните.

# 156
И тук продължават командировките, моят мъж е от 21.08., не се знае къде...

# 157
Здравейте! Аз съм полицай и съпруга на полицай.Като Ви чета сте доста информирани за командировки, почивки, закона...В момента съм по майчинство,бебето ни е на три месеца. Имах усложнения след раждането, два пъти лежах в болница. Не сме мислили за почивки. Но ни се иска да отидем някъде след поредната командировка през август. Искам да попитам имате ли актуална инфо за базата в Боровец, дали има места за септември. Не знам дали е удачно и пътуване с бебе на 4 месеца

# 158
А аз искам да питам дали има възможност в станцията в Боровец или Велинград да се ходи за два -три дена без карта?

# 159
Аз съм ходила в базата в Боровец за 5 дни 2011 год. Тогава картите бяха за 10 дни. Мои колежки ходиха с децата за по няколко дни в базата в Велинград. Но пак беше 2004-2005.Миналата година се обадих в базата в Боровец и ми казаха, че няма места.

# 160
Здравейте!

Ще почиваме семейно в "Лазур" - Несебър. Не мога да повярвам, че в този век на информационни технологии не мога да открия пукнат телефонен номер на тази база........ Пък си мислех, че съм на "ти" с технологиите... Както и да е.

Имам конкретни въпроси и ще съм ви много благодарна, ако можете да ми отговорите как стои въпросът със следните неща в базата:

- чадъри и шезлонги - има ли обособена зона на плажа, има ли от посочените съоръжения и колко струват на ден или най-добре и ние да си носим?

- интернет - wi fi, кабелен, навсякъде по стаите ли се хваща, ако е wi fi?

- хладилник

- простор или сушилник на терасата, или да си носим въженца?  Crazy

- климатик, ТВ?

- кърпи (ние ще носим също, но все пак)

Вероятно за някои от нещата има значение блокът. Ние сме в първи блок, втора категория.
2 деца на 2 г. и половина.
Нямаме граждански брак с ММ и сумата за мен ще е колкото за останалите 3-ма члена от семейството, което е пълната простотия, но какво да се направи......

Ако някой може да ми предостави телефонен номер, ще бъда благодарна!

Приятна почивка на всички летуващи в лелеяните бази на МВР  Sunglasses

# 161
  • Сливен
Café con Leche
не сме ходили в Лазур, но предполагам, че няма да е по-различно от останалите почивни бази на МВР. Според мен интернета ще е под въпрос, но може и да имате късмет, на Тилия (Конст. и Елена) имаше безжичен в основния втори блок, но така и не ни остана време за интернет. Хладилник, телевизор и кабелна ще има със сигурност. Сушилник и въженца - също. Климатика - зависи от цената, ако плащате 8лв. за нощувка, най-вероятно няма да имате, но ако е около 10лв. ще имате. ние последните две години бяхме в стаи с климатик, но почти не го използвахме-  с малки деца просто няма как, много са силни и правят много студено, стаите са малки и просто няма как да сложиш леглата на децата някъде където няма да ги духа студено от климатика.
Приятна почивка  Hug

# 162
Здравейте!

Ще почиваме семейно в "Лазур" - Несебър. Не мога да повярвам, че в този век на информационни технологии не мога да открия пукнат телефонен номер на тази база........ Пък си мислех, че съм на "ти" с технологиите... Както и да е.

Имам конкретни въпроси и ще съм ви много благодарна, ако можете да ми отговорите как стои въпросът със следните неща в базата:

- чадъри и шезлонги - има ли обособена зона на плажа, има ли от посочените съоръжения и колко струват на ден или най-добре и ние да си носим?

- интернет - wi fi, кабелен, навсякъде по стаите ли се хваща, ако е wi fi?

- хладилник

- простор или сушилник на терасата, или да си носим въженца?  Crazy

- климатик, ТВ?

- кърпи (ние ще носим също, но все пак)

Вероятно за някои от нещата има значение блокът. Ние сме в първи блок, втора категория.
2 деца на 2 г. и половина.
Нямаме граждански брак с ММ и сумата за мен ще е колкото за останалите 3-ма члена от семейството, което е пълната простотия, но какво да се направи......

Ако някой може да ми предостави телефонен номер, ще бъда благодарна!

Приятна почивка на всички летуващи в лелеяните бази на МВР  Sunglasses
Ние всяка година сме на Несебър и съм много доволна. След като нямате брак, плащаш като обикновен посетител, а ако имате деца им носи актовете за раждане (направи си копия, че ги вземат там)
Чадъри и шезлонги - на плажа има чадъри за базата на МВР, но са далеч и най-често ние си "лягаме" веднага след платената зона. Шезлонги на МВР-няма;
За климатик зависи от категорията на стаята най-често са тези, които се водят "ЕКСТРА" - вашата определено няма да има климатик
Wi-fi се хваща само в близост на ТВ-залата, иначе няма кабелен нет. Хладилник имат всички стаи. ТВ-зависи от категорията
Телефон на базата - 0554/4-37-07

# 163
Ние бяхме тази година в Китен-градчето е хубаво,базата е на самия плаж.Събуваш си чехлите  в алеята на базата и стъпваш на пясъка.На мен лично базата в Несебър миналата година ми хареса повече.Тук в Китен имаше някои неща които ми дойдоха в повече-стаята малка-точно колкото за три легла и нито см. повече-има място колкото да минеш  от вратата до терасата.Спалното бельо на петна и мръсно,не се смени нито веднъж за 7 дневен престой.Имаше само малки кърпи за лице,който също бяха на дупки,кърпи за баня-нямаше.В банята нямаше сапун,тоалетна хартия-1руло за 7 дни.Казвам това в сравнение с базата в Несебър ,където нямаше такива неуредици.Другото ,което ме подразни страшно много е че имаше два асансьора,като поне единият от тях всеки ден се разваляше поне по веднъж и то в часовете за закуска,обяд,вечеря-когато се струпваха най-много хора и трябва да си спазваш часа за яденето.Понякога  вечер към 6часа водата беше хладка,но това е разбираемо,тогава всички се прибират и искат да се изкъпят.Иначе през другото време постоянно имаше топла вода.Интернета е много слаб и го има само близо до рецепцията.Като изключим тези неща си прекарахме чудесно,времето беше хубаво и ходихме на плаж и сутрин и следобед.На регистратура имаше телефони на базите на МВР по морето,но не знам зали са актуални.Ще ги напиша все пак-Китен-55-120,Созопол-56-082 ,Варна-52-510,Несебър-55-455.Двора на базата е много красив-има много цветя,има малка детска площадка за деца и игрище за тенис и футбол.Когато ми остане време ще се опитам да кача и снимки!Хубаво лято на всички и нека всички да си изкарат чудесно.

# 164
  • Някъде по Дунава
Café con Leche кога ще сте в Несебър, да не би да се засечем. Ние ще сме от 28.08. Там хавлии дават, но по колко и в каква големина не съм сигурна Иначе номера на базата ми го казаха от услуги. Имам и аз въпросче относно храненето:двете смени в какви часое са и коя смяна е по удачна. Казвали са ми че е втора, но малкия става в 6-7ч и първите му думи са 'ам'.

Общи условия

Активация на акаунт