Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 79 008
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Съжалявам много за починалия полицай, съболезнования на близките!
То не бяха самоубийства, то не бяха нападения по време на работа, то не бяха плюнки по полицаите от обикновеното население... да се замисли човек струва ли си риска тъпата му държавна служба

# 136
  • Сливен
Съжалявам много за починалия полицай, съболезнования на близките!
То не бяха самоубийства, то не бяха нападения по време на работа, то не бяха плюнки по полицаите от обикновеното население... да се замисли човек струва ли си риска тъпата му държавна служба
така е, и всеки извън системата говори със злоба срещу полицаите, без да се замисли , че и те са обикновени хора и имат семейства. При нас след обира в банката, ако помните първия такъв случай беше в Сливен - въоръжения обир, единия от полицаите се разболя от рак и за нула време си отиде - и това са малка част от случаите.

# 137
  • малкия йеросалим
Здравейте.Ние заминаваме за Несебър другата сряда.В картата пише .че трябва да нося актовете за раждане на децата,но се чудя дали искат само копия или да мъкна оригиналите  Rolling EyesИначе съм си извадила удостоверение за семейно положение ,ако ми поискат.

# 138
  • Сливен
Здравейте.Ние заминаваме за Несебър другата сряда.В картата пише .че трябва да нося актовете за раждане на децата,но се чудя дали искат само копия или да мъкна оригиналите  Rolling EyesИначе съм си извадила удостоверение за семейно положение ,ако ми поискат.
за всеки случай вземи оригиналите, че някъде не ги искат, някъде минава с копие, някъде с оригинали.

# 139
Момичета давам 1 глас за базата в Китен, страхотно е-зеленина, обслужване, храна, плаж на 5 мин. от базата. Нашата стая беше с гледка към морето, нищо че бяхме на 10-тия етаж. На мен лично не ми беше шумно от заведенията. Има и детска площадка в комплекса. Малко матраците не ми бяха удобни, но се свиква.

# 140
Тази година сме на Несебър от 07.08.14г. надявам се да си изкараме хубаво и времето да става за плаж Simple Smile Весело лято на всички.

# 141
  • Някъде по Дунава
Привет! Мъжът ми малко ще пропусне командировките(оперира се),разбира се поводът не е хубав, но се радвам че ще е около месец и половина у нас. Ще бъде отпуска чак в края на август, когато сме на море и то ще си вземе от старата. Просто не виждам кога ще може да си използва новата, освен ако не измислят година с 13-14 месеца  Mr. Green

# 142
Честит професионален празник на нашите съпрузи! Да са живи и здрави!

# 143
  • изгубена някъде
Да им е честит празника! Да са ни живи и здрави!  bouquet
И да не ходят вече командировка на границата /нали министърчето пак обеща/  Mr. Green

nikolaeva на твоя съпруг пожелавам скорошно възстановяване и оздравяване.

А по въпроса с разболелите се след командировка......мая мъж също има колега /млад мъж на тридесет и няколко години/, който мисля даже по време на командировката беше получи инфаркт и още не може да се оправи, минаха няколко месеца вече.  Sad

# 144
Честит празник на всички празнуващи, а относно новия закон-нека излезе следващата седмица правилника и тогава да се правят коментари

# 145
  • София
Честит празник на всички. С пожелание за много здраве, щастие и успехи  Hug Hug Hug Hug

# 146
Честит празник и от мен. Да са живи и здрави всички,които работят в МВР и да се прибират живи и здрави при семействата си /и разбира се,по често да са си в къщи/.

# 147
Здравейте мамии, аз съм полицейската дъщеря !  Hug Изключителна радост за меен- на 18 заминаваме за Китен - Зеленика. Не се и съмнявам, ще бъде уникално, както всяка година !   bouquet

# 148
Здравейте дами.тази година ни се падна карта и на нас за китен от август .как е там.

# 149
  • изгубена някъде
Здравейте дами.тази година ни се падна карта и на нас за китен от август .как е там.

На нас много ни хареса в Китен. Приятно изкарване и дано времето да е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт