Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 78 888
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • TX
в нашия край положението е бедствено от пороя и наводнението полицаите впрегнати за всичко КПП-та и прочие, а започнаха и мародерствата. Гадно го започнахме лятото

# 91
  • изгубена някъде
Много гадно с тия наводнения, горките хора. Много ми е мъчно за тях Sad
Всичко това е следствие от нашите /всички хора/ действия и бездействия.
Природата ни наказва, защото сме много лоши.
Дано скоро всичко се нормализира и да няма повече жертви и природни бедствия.

# 92
  • София
 Hug Hug Hug Както казват никое бедствие не идва само

# 93
Мили мами, хубаво лято ви желая!
Поздравления за стройните редици на клуб police wife!
Аз бях на вълна седмокласник с матури и пр... и изобщо почивката остана на заден план.
Карта имаме за Долна баня и след два дни заминаваме.
Отиваме главно да се наспим! В близост до станцията търся басейн. Разбрах, че в базата не работи.
Споделете нещо за станцията, само ако е хубаво Simple Smile  Crazy

# 94
  • София
Между другото има свободни карти от 26 юни за всички морски курорти и за планинските също, без Велинград  Thinking Thinking Thinking Thinking

Какво се чува при вас за парите за порцион  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 95
Между другото има свободни карти от 26 юни за всички морски курорти и за планинските също, без Велинград  Thinking Thinking Thinking Thinking

Ами то просто няма кой да отиде - всички са на границата и не пускат отпуска....

# 96
  • София
Откъде е тази информация за картите?

# 97
  • изгубена някъде

Ами то просто няма кой да отиде - всички са на границата и не пускат отпуска....
[/quote]

Ние ще използваме промеждутъка между две командировки да отидем на Китен. Mr. Green

# 98

Ние ще използваме промеждутъка между две командировки да отидем на Китен. Mr. Green
[/quote]
И ние така.  Mr. Green  Командировка - отпуска - командировка  Crazy

# 99
Имайки предвид числеността на районното на моя - който не е на границата поема нарядите....Та - късметлийки!

# 100
  • В полите на Пирин планина
Поздрави от Бяло море  Grinning

Няколко дни след като се върна мъжа от командировка заминахме. Тук е жега.

Змимка, дано има някакво подобрение в РУ на мъжа ти  newsm78

# 101
  • изгубена някъде
Змимка не се отчайвай и на вашата улица ще изгрее слънце. Все ще има някой ден отпуск.

А някой върнал се от първа смяна няма ли? Rolling Eyes Mr. Green

# 102
  • София
Откъде е тази информация за картите?

Имаше писмо от синдикатите и друго от дирекцията  Hug Hug

# 103
  • у дома...
valian1
Взимат ги от там и пазят под някакво село Белеврен, пътуват доста, тъй като районът е трудно проходим.

Моя мъж беше на Белеврен декември - според него общо взето е труден участък за охрана. От тогава не е ходил командировка, щото са трима полицаи за 38 села, а и пазят защитен свидетел и покривати нарядите на патрула, които са на границата. Общо взето пак рядко се засичаме у дома. Аз работя на смени, 6 дни в седмицата. Да и жив и здрав баща ми, та да е покрай щерка ни, че детето иначе ще си расте като безпризорно.

Някой знае ли с заплатите им този месец изборите ли са им платили или нещо друго, че моя изостават с плащането на извънредния труд?

# 104
  • Сливен
ММ ходи този месец да си види какво му включва заплатата - отгоре над основната е извънредния труд за последната граница, която беше точно по време на изборите, края на май и оценките (правят им някакво оценяване на тримесечие май беше).

Общи условия

Активация на акаунт