Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 77 651
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Някой има ли впечатления от БО с.Баните?

# 406
  • София
Само съм чувала за  тази база.Не била голяма и не предлагат хранене newsm78

# 407
  • Някъде по Дунава
Честит празник на всички!

# 408
  • София
Някой да знае парите за дрехи кога ще ги дават?

# 409
  • TX
Някой да знае парите за дрехи кога ще ги дават?
със заплатите този месец ми е инфото

# 410
  • Някъде по Дунава
А каква би трябвало да е сумата?

# 411
  • София
До сега даваха по 400 лв. Но явно няма да е този месец.

# 412
  • Плевен
Здравейте на всички. По принцип не чета и не пиша по форуми, но правя изключение защото мисля, че можете да ми отговорите на въпросите.
Тази година за първи път решихме да се възползваме от картите за море. Имаме две малки дечица - на 1 и на 3 годинки. Ще сме на Несебър от 4 до 11 септември. Щеше ми се да не е точно в сезона и мисля, че началото на септември е идеално. Хем водата ще е все още топла, хем сленцето няма да е толкова жарко заради моята слънчева алергия. Номера на стаята е 32 с три легла и фотьойл. Та питането ми е това знае ли някой на кой етаж е какво представлява точно.

Относно парите за дрехи - говори се, че са намалени на 350.

# 413
Здравейте на всички. По принцип не чета и не пиша по форуми, но правя изключение защото мисля, че можете да ми отговорите на въпросите.
Тази година за първи път решихме да се възползваме от картите за море. Имаме две малки дечица - на 1 и на 3 годинки. Ще сме на Несебър от 4 до 11 септември. Щеше ми се да не е точно в сезона и мисля, че началото на септември е идеално. Хем водата ще е все още топла, хем сленцето няма да е толкова жарко заради моята слънчева алергия. Номера на стаята е 32 с три легла и фотьойл. Та питането ми е това знае ли някой на кой етаж е какво представлява точно.

Относно парите за дрехи - говори се, че са намалени на 350.

Това е на третия етаж, ние всяка година ходим на Несебър и съм много доволна, храната е страхотна, от миналата година са подменили детската площадка, чудесно е там

# 414
  • София
Тези пари за дрехи са като снежния човек, всички говорят за него, но никой не го е виждал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А колкото до станцията ни на Несебър, готина е и на готино място. Но смените са ги направили много къси  ooooh! ooooh! ooooh!

# 415
  • София
Излязоха ли вече резултатите с одобрените за карти? newsm78

# 416
  • Плевен
Благодаря за отговорите. И аз чувам, че това е една от тай-хубавите станции на МВР. Дано останем доволни Simple Smile

Излязоха ли вече резултатите с одобрените за карти? newsm78
Днес ми се обади да ми каже, че гледал заповедта и сме в 32 стая.

# 417
  • Някъде по Дунава
Цвети Велковска ние миналата година бяхме там за 1-ви път и сме много доволни( с дете на 2г и дете на 6г) от 28.08. до 04.09. Валя само последния ден вечерта, ползвахме стая с 2 легла(едното от които тип сандвич) и разтегателен фотьойл, тоест за всеки имаше отделно легло. Бяха ни предвидили двойна стая и не знам как щяхме да се натъпчем, ако не я бяхме сменили. Хареса ми че в базата има всичко необходимо и не сме ходили почти никъде(само 2 пъти до Стария град и 1 път до аквапарка на х. Котва във Сл. бряг). Няма разни сергии, джунджурии и боклуци по плажа и децата не са приисквали нищо. Зад базата има супермаркет и от там вземахме каквото ни трябва(основно сладолед).
Тази година в нашето РПУ имало само 2 карти и ги разиграха на лотария(Както и миналата година), но мъжът ми отказал да участва, някой му бил казал че цените били завишени. Ако някой има инфо, моля да сподели. Също така знаете ли къде трябва да питаме ако някой се откаже от картата си.

# 418
  • Сливен
Николаева, и ММ ми каза, че са завишени цените, според него увеличението ще е 40%, но цените пак си остават поносими, нощувката от 8лв ще стане 11,20, а тази от 10 ще стане 14лв. Ние пак се записахме за Константин и Елена, ако ни одобрят ще сме за 6-та година там. Иначе не знам къде може да се провери за отказали се от карти.

# 419
  • Плевен
Дори и да има увеличение пак никъде не можеш да идеш на такива цени. Аз 2007 спах на Китен за 35 лв на нощ. Двама бяхме за 70. Изкарахме два дни и слязохме в Ахтопол където бяхме на къде-къде по-голям лукс за 30 лв за двойна стая.

Това тук не са ли актуални цени http://dussd.mvr.bg/Struktura/Otdel_USSDS/Sektor_PD/default.htm

Общи условия

Активация на акаунт