Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 77 686
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Joy анонимен, анонимна ..... шомраааааааааааааа
Сподели, моля, за тези 16 години при теб накъде изби- киселото или любовника?
Тъй, мацки, сериозните и не анонимните, на моят мъж им дават дни компенсация.
А, аз не рева в такива случаи. Намирам си забавления сама, не страдам от синдрома "без мъжа си не излизам и не ходя на гости".
Интересно защо пропускаш третата възможност за избиване, която съм дала. Никому не пожелавам, но такива неща се случват нерядко, стресът не прощава.

Олеле Боже, някои много сериозно са се взели. Хаха, подвила съм опашка, точно аз... Просто не ми се занимава.
Аз се гордея със себе си, с това, което съм постигнала с или без мъж. Ако ще се доказвам колко съм силна и незаменима - има по-добре платени полета за изява освен семейното.
Да, плащат ми - заплата, почти колкото на мъжа ми, нищо че съм 3-та категория, а той 1-ва. Не че аз вземам много, той взема малко  Grinning

# 616
Разбира се, че умишлено пропуснах третата възможност Wink
О, да, и аз вече мога спокойно да се забавлявам и да не страдам!
Когато децата пораснат е друго...

# 617
Приемате ли нови членове в групата Embarassed Embarassed не съм съпруга но съм обвързана с полицай доста сериозно от 4 години  Embarassed Embarassed

# 618
  • В полите на Пирин планина
just_dream , добре дошла  Peace То дали си официално омъжена няма значение  Hug

Момичета, чува ли се нещо за прословутите командировки по турската граница? Ще се спират ли? Няма ли? Писна ми вече  Crazy ММ се опитват да го извъртят точно за Нова година и си беснея тихо на работата от сутринта  Mr. Green

# 619
Момичета, доста колеги на моя мъж напуснаха. Конкурси още няма. Работата и дежурствата се удвояват, нервите - утрояват. Чакаме гаврата, наречена СУЦ - 9 лв.

Добре дошли на новите момичета и топли празници на всички!

# 620
Чакаме гаврата, наречена СУЦ - 9 лв.

Е, що 9 лева - нали тия промени отпаднаха  newsm78

# 621
Благодаря момичета Hug
За нас се очертава той да е на работа по празниците Cry не се ядосвам но не ми е приятно .
никак.

# 622
Благодаря момичета Hug
За нас се очертава той да е на работа по празниците Cry не се ядосвам но не ми е приятно .
никак.

Моят е на 24.12. и 25.12. по "моментния" график, който вече се промени 2 пъти, заради недоволни  newsm78

Сега из пространството "лети слух", че за НГ трябва още един човек за командировка и ММ е почти сигурен, че гласят него  Rolling Eyes

# 623
Нали ви се оплаках, че моят е по график нощни смени на моя РД (той мина събота), Бъдни вечер, Коледа и Нова Година...... Да ви кажа, че винаги може по-зле - сега в петък заминава за Средец до 28-ми. Така дори Коледа през деня няма да сме заедно Simple Smile А аз имам само 6 работни дни останала отпуска. Ако някой може да реши задачата - 3 деца на 3 години плюс 14 работни дни да е равно на 6 работни дни... Му давам диплома за завършена докторантура по висша математика....
Командировките се подновяват, поне в нашата област от 8 януари. Сега ходят май по 2-3 от областта, от 8 януари започват по 2 от всяко районно.

# 624
Нали ви се оплаках, че моят е по график нощни смени на моя РД (той мина събота), Бъдни вечер, Коледа и Нова Година...... Да ви кажа, че винаги може по-зле - сега в петък заминава за Средец до 28-ми. Така дори Коледа през деня няма да сме заедно Simple Smile А аз имам само 6 работни дни останала отпуска. Ако някой може да реши задачата - 3 деца на 3 години плюс 14 работни дни да е равно на 6 работни дни... Му давам диплома за завършена докторантура по висша математика....
Командировките се подновяват, поне в нашата област от 8 януари. Сега ходят май по 2-3 от областта, от 8 януари започват по 2 от всяко районно.
Мила, докторантурата ми е по друга дисциплина, ама да се опитам да дам съвет. Дали няма да можете да се разберете с ЛЛ за някой ден болнични или с работодателя за неплатена отпуска?
Аз, пък, на 12.12 няма да работя и за това ще "гледам" моите две + още три деца. Ама те са големи...

# 625
  • Някъде по Дунава
Мъжът ми още не знае дали ще е на работа по празниците, но най вероятно ще е . Миналата година за Коледа и НГ беше болнични, по миналата година беше на границата, та сега едва ли ще го оставят да празнува. А и защо ли като има колеги, които вече са завили че имали куверти за НГ и не можели да бъдат на работа.

# 626
Мъжът ми е на работа и на 24 ти и на 25 ти декември.
Поне на НГ не е на работа, но пък на първи е бодра смяна.

# 627
ММ е граничен полицай и при тях командировките са си в пълна сила. На всеки 15 дена ходят по 30 човека от 3 групи, а също има и междинна командировка за подсилка на Ново село - обаче гръцката част на границата. Затова сега се дразня, че вероятно на 28.12. ще го изстрелят за Малко Търново.  Sick

Честно казано отдавна не планираме нищо за НГ. Радвам се, ако изобщо не е на работа на 31.12. ...

# 628
  • София
И моя мъж е дежурен на 31.12. За поредна година. Забравих какво е да празнуваш Нова година.

# 629
  • София
Аз мисля тази година да го придружим на дежурството на площада.Дано времето е благосклонно към нас

Общи условия

Активация на акаунт