Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 420
  • 581
  •   1
Отговори
# 330
  • Ямбол
Момичета мили, стиснете по едно палче днес за Ива - на последния държавен изпит е  Praynig Praynig Praynig
Мариянка, дано намерят хубава квартира младежите.

# 331
С Т И С К А М ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Simple Smile

# 332
  • Ямбол
Мерси, Тини  Hug Hug Hug
дано има късмет и приключи днес  Praynig Praynig Praynig

# 333
  • София
И от мен има палчета!

# 334
  • Ямбол
Момичетааааа, имам си юристка вече  newsm44 newsm44 newsm44
И последния държавен е "опукала", дори с 6-ца ...
аз съм безмълвна .............. нямам силица ...

# 335
Честито, Честито на Ивка и на прекрасната й мила майчица  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Само така, напред и нагоре! Heart Eyes newsm51

# 336
Честито,Мария!!!  Hug
Да е жива и здрава Ивка и все така напред и нагоре!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 337
  • София
Представям си на какво вълнение си била подложена! #Crazy  newsm74Честито на умницата на мама!  Crazy  newsm44 newsm44 newsm44Браво на момичето, много се радвам и за двете ви, сега можете да си отдъхнете и да се отдадете на приготовления за Коледа и Новата година! santa2 Close-mas: Nature Snowman

# 338
  • София
Момичетааааа, имам си юристка вече  newsm44 newsm44 newsm44

Браво и честито завършване на Ива!   bouquet
Пожелавам и да задмине Рени Цанова и  Марковски по успехи!
Това заслужава да се полее на 20.12  Party

# 339
  • Ямбол
Благодаря ви от сърце, момичета  Hug Hug Hug
Пожеланията са невероятни!
Ако не ми мине котка път, в събота ще се видим  Heart Eyes

# 340
  • София
Супер, нямам търпение!  newsm44 newsm44 newsm44

# 341
  • Ямбол
Айше, къде се криеш, момиче  newsm78
Днес да не забравиш да идеш на летището, а ??
Ива вече се е скиприла ... Да нацелувате Ани и в събота ще се видим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 342
Ехааа, днес се прибира и нашето гадже, да го пазите на летището да не си го хареса някоя кака Laughing И моята девойка вече се е скиприла - даже си купила чорапи с една силиконова дантелкааааа, мани мани.
Много, ама много се кефя че Мария Ч от вчера се кефи на юристката си newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 343
  • Ямбол
Eхаа, какви трепети, Тини.. Разбирам Крисито..
Ива ми каза, че отиват с Айша на летището днес да посрещнат Ани. Представям си как се вълнува Айша …
Тини, чувството е уникално, знаеш … Не стъпвам на земята просто..

# 344
  • София
Промяна в плана - на Ива и бяха намерили някаква работа и не дойде на летището.
Прибрахме си Ани, кацна навреме. Даже изпълнихме 50% от задачките. Минахме да и направят снимка на зъбите, че утре сме на зъболекар. После обядвахме поръчаното печено пиле в чугунена тенджера с ориз и стафиди. След това ги  емнах и Пламен ни закара в МВРто да пуснем  поъчка на паспорт и нова лична карта. В  петък следобяд ще си ги получи. И след това Ани ни изостави - метна се на метрото и отиде при Ива. Обеща да се прибере по-късно. Дано, а аз боря борсата. Че вчера и днес нещо я зарязах.
Мама Тин, аз нещо съм изпуснала - кой се прибира? Нищо - като се видим ще разбера. Нали съм си Мара Подробната.

Общи условия

Активация на акаунт