Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 024
  • 581
  •   1
Отговори
# 315
  • Ямбол
Момичета, вчера мина само казуса - надяваме се всичко да ОК с него. Изпитът е утре, момичета  Heart Eyes
Моля ви, не спирайте да стискате палци..
Извинете, че се забавих с рапорта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 316
  • София
тук сме! thumbsup

# 317
  • Ямбол
Привет, момичета  Hug
И наказателното е преборено - 4-ка.. За мен си е 10-ка направо..  Laughing Laughing Laughing
И един ден не остана само да учи вкъщи, все на работа беше..
От утре - започваме подготовка за третия - по математиките - данъчно, финасово, облигационно право  Mr. Green Това ни е "любим" предмет - математиката де  Mr. Green
Не обещавам, но ще направя всичко възможно да съм на линия и аз на 20-ти  Hug

# 318
  • София
Браво на Ива! Сега и математиките ще ги сбори набързо.
За 20 - аз съм ЗА, мястото е удобно,в центъра. Мама Тин, кога пристигате?
Мисълта ми е, нали е почивен ден - ако може по  от рано да се съберем. Времето няма да ни стигне, ясно е. Но поне малко да удължим срещата. Надявам се, че няма да сте против и Ани да дойде?
Тя се прибира на 16.12.

# 319
  • Ямбол
Благодаря ти, Айша  Hug Разбира се, че ще дойде и Ани.. Ива сигурно и тя ще иска да се присъедини  Laughing

# 320
  • София
Да заповядаг  и Ива, и Дани, и което дете пожелае.

# 321
  • София
Мария Ч, честито!!! Браво на детето! Ще стискаме палци и за математиката!

Отдавна не сме се виждали, ще ми бъде много приятно да си побъбрим!

# 322
  • София
Честит Осми декември на всички!
Да са ни живи и здрави студентчетата и вече изучените деца!
И ние да сме живи и здрави - нали сме бивши студенти!
 cheers Wine Glass
Изчезнахте всички  newsm45
10 дни никой е се е разписвал и реших да наруша мълчанието докато боря йената и среброто.
Дано и вие се престрашите да се обадите, да разкажете как са децата.
Аз моето си го чакам другата седмица,  пазарувам поръчаните неща. Вчера осигурих най-големия деликатес - сланинка с кожичка. Млясссс

# 323
  • Ямбол
Честит празник и от мен на всички студенти - настоящи, бивши и бъдещи, разбира се   Heart Eyes
Дам, вярно, че темичката замълча. Почти никой не се "разписва" тук.. Да са здрави децата и да ни радват.
Моята студентка е на финалната права - в неделя е писмения, а в понеделник - устния изпит! Последният държавен изпит! Дано има късмет и го вземе.. Макар че не съм особено сигурна. Тази вечер се прибирам по-късно от работа, опитах се да я чуя, ама нъцки, не успях - тя празнува с приятелки  Mr. Green а неделя наближава ...
Айша, представям си колко много тръпнеш в очакване на Ани .. Има ли планове детенце? Колко време ще остане в България или не си е купила билет за връщане  newsm78

# 324
Мимее, как сте в Ямбол - има ли вода при вас или е само в онзи квартал до реката?
Нека празнува бе, детето, изпита ще го вземе Simple Smile
Иначе аз купувам коледни подаръци, нервя се с разни идиотщини, почивам си като се изморя, абе пенсионерска работа Simple Smile
Аааа и оргнизирам Коледен купон на 13-ти, тъй че не скучая. Но иначе всяка сутрин спортуваме с Радев Simple Smile Само да ни видите кви сме скици - 6,30 сутринта махаме крачоли из Варна, хаха

# 325
  • София
Мария, за съжаление има купен билет за връщане - 01.01.
Не знам за какво отива, но като се видим дано я разубедите.
И аз не мога да се свържа тази веер с Ани. Дали и там празнуват?
Днес  си мислех  как сте с наводненията?
Мама Тин, ами то тъмно в 6.30. Не може ли поне по светло да спортувате?
Аз към 7.30 излизам за работа и е полутъмно и мрачно.

# 326
  • Ямбол
А бе верно, в 6.30 е тъмно, ама Радев те пази, Тини  Heart Eyes
Айша, 2 седмици - има време да се видите и поговорите.. Мисля, че само ти можеш да я убедиш, ако изобщо е възможно. Ще говорим естествено  Heart Eyes
В Ямбол положението не е толкова зле, но по пътя към Елхово е ад просто - всичко е във вода. Селото, в което работ (Окоп) е по същия път, но там не е зле. но ужасът е пълен просто. Изпускат язовир Жребчево и Тунджа се пълни и излиза от коритото около Елхово (това е след Ямбол), но и около Ямбол, в по-ниските райони, си е ад просто. Хората се придвижват с лодки  ooooh!.
Лошото е, че и в момента вали дъжд, дано не е за дълго  ooooh! ooooh! ooooh!

Момичета, а как съм напълняла - не е истина просто  Blush Blush Blush

# 327
  • София
Ани накрая си вдигна тел., спокойна съм. Зареждал се в другата стая и не го чувала.
Мария, не си напълняла, толкова слабичка беше преди.
Аз съм станала .... не знам колко кг.
Ами при мене това е, както казва Пламен - от "енегето"

# 328
  • София
Здравейте, момичета!

Много ми е радостно, че се разписвате!

Първо да кажа на Мария, много ясно, че ще празнува момичето! Това няма да навреди на изпита! Аз съм убедена, че ще се справи!
Второ-колко може да си напълняла-тъкмо да заприличаш на една хубава мацка!

Айше, струва ми се, че ако не се опитваш да разубедиш Ани вероятността да се върне е по-голяма. Нали знаеш, че всичко напук се прави!

Тини, браво за упоритостта, нямам търпение да видя резултата!

Ние сме добре, Дани си има сериозна връзка и са в период на търсене на квартира да се изнесат. Само че аз за разлика от Айшето не правя драми, понеже е ясно, че живота е такъв. До скоро!

# 329
  • София

са в период на търсене на квартира да се изнесат. Само че аз за разлика от Айшето не правя драми, понеже е ясно, че живота е такъв.
Аз също не бих правила драми, ако нещата са сериозни и двамата имат желание да живеят заедно.  Даже бих съдействала да са отделно и да се оправят сами. Но след като мамин златен не можа да се раздели със  семейството ....
Както и да е, минали истории.

Общи условия

Активация на акаунт