Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 044
  • 581
  •   1
Отговори
# 300
  • Ямбол
Ехоо, привет, момичета-кокичета  Hug Hug Hug
Хайде да "съживим" тази хубава тема  Peace

Днес Петя на Ваня от Варна е рожденичка и какъв по-хубав повод от това  newsm78

Честит празник, Ваня!
Да ти е здраво детето и да споделяш само хубави неща тук около нея!  Да сбъдне мечтите си и да бере плодовете им с пълни шепи! Специални поздрави за Петя и целувки! Цветя за теб, майчице  Hug

Честит празник на всички Катета, които празнуват днес!
Бени, специални поздрави на мамето от Ямболската принцеса  Mr. Green

Мацкии, дойде време пак да стискаме палчета за втория изпит на Ивето - на 27-ми, в четвъртък  Flowers Four Leaf Clover

# 301
Мимее, ми то след толкоз красота какви цветя да подарявам аз Simple Smile Ще взема да се присъединя към твоите китки и ще пожелая и на Петя и на Катето да са ни живи и здрави. На Петенцето вълнуваща младост и мнооого хубави емоции.

И започваме да стискаме палци щом казваш newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Девойки, да се похваля с ново палто, купих го преди 10 дни, ама докато застудее, с туй нашето спортуване с Радев всеки ден, взех че са вталих и в събота го смених с един номер по-малко, хаха. Сега стискайте и на мен палци да не надебелея пак Joy Joy Joy Joy
Айде целувки и хубава нова седмица на всички.

# 302
  • Ямбол
Тини, я метни по една снимка тук, за да преценим ние дали требе да напълняваш или не  newsm78
Току виж си сгрешила  Joy

# 303
Благодаря Ви за милите пожелания.  Hug Hug Hug
Имах идея да пиша тук, но от сутринта ме ангажира друг важен въпрос, но слава Богу, всичко се уреди.

Скрит текст:
Ани, ще има бебе, Бобчо, ще става батко, та поръчваме сгъваема кошара, бродих из сайтове, разговори, но се получи, в сряда ще дойде и ще видим, бленуваната кошара  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тини, честито ти палто, със здраве да го носиш, много време Simple Smile

Наздраве, от мен и Петя:

# 304
  • Ямбол
Ваня, и защо си мълчиш така бе, че ще ставаш отново баба??  Heart Eyes
Кога се очаква щастливото събитие? Дано всичко е ок и мама, и бебо да са добре  Heart Eyes

# 305
То не е за разправяне  newsm78

Скрит текст:
Тамошните лекари, казват, че е за средата на февруари и, че ще е Принцеса.
Но Ани, не се чувства добре, кара доста тежка бременност, корема много голям за месеците в които е, цялата подпухнала  Praynig Praynig Praynig

# 306
  • Ямбол
Ваня, дано всичко е наред с Ани и бебка  Praynig Praynig Praynig

# 307
Честит рожден ден на Петя! Да е жива и здрава и много щастлива!   bouquet
Ванче,чудесна новина ! Стискам палци всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig
Миме,на 27-ми започвам с палцестискането за Ивето!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Тини,врътни се да те видим с новото палтенце,де !   Flutter

# 308
  • София
Ваня, честит рожден ден на Петя! Пожелавам и здраве, щастие и сбъднати мечти!   bouquet
За другото - тихичко честито. Дано всичко е наред и бебчо си дойде навреме.  Praynig
Абет, да ти е жива и здрава Катето!   bouquet
Ако имаме и други именници в семействата - с най-добри пожелания за здраве и успехи.
Мария, на 27.11 - стискам палци цял ден. Хич няма да работя, даже и борсата няма да погледна. А тогава е много важен ден за петрола и моята скромна сметчица. Но - ще чакат, изпита на Ива е най-важен. Форекс ще има и на другия ден.
Мама Тин, чакам снимка на новата фигура, може и без палто. И също с какви упражнения го постигна, сподели моля. Нищо не пишеш за младожените, как са?
Колко е хубаво като се разпишете тук. Вече бях решила, че сте зарязали темата - децата пораснаха, всеки си има собствен живот. Пишете,  да не се забравяме. Ако на някого е трудно влизането тук - имам и друго предложение.
Аз броя дните до 16.12, чакам си детето. Даже и отпуска съм си пуснала, но няма желаещи да ме заместват.  Thinking Ще я видим тази работа - уж цял ден съм си клатела краката/цитат/ пък колегите не искат да го правят вместо мене.

# 309
  • София
Здравейте момичета!
Точно днес с Албенка си коментирахме, че съвсем ни замря темичката! Ама като има какво да се коментира набързо се скупчихме като махленски клюкарки!
Йоана, чести рожден ден на Петя! И честито бъдещо внуче! Дано всичко е наред!
Айше, и други хора чакат Ани с нетърпение, знам аз!
Мария Ч, ще стискаме палци, споко! Всичко ще е наред и този път!
Пък ние си имаме ново гадже!
Тини, очаквам фотото!
Хайде лека вечер!

# 310
Марианче, Нези, цъ, ни съ пУказвам, ни с палто, ни без. Ще се видим на живо на 20 декември - планираме с Мария от Ямбол и с Радев да ви додем на гости в София.
Айше младоженците са добре, Йори бачка, Снежанката му пише дипломна работа.
Айде лека нощ от мен и целувки.

# 311
  • София
Их каква ги гад, Тини! Мога да ти простя само, ако този път наистина дойдете в София!
Целувки и от мен на всички мами!

# 312
  • София
Мария, какво стана с изпита?
Да пускаме ли палците и да хващаме чашите?
Ела се похвали, чакаме.

# 313
Mdaaa, и аз съм в очакване Simple Smile
След вчерашната почивка за мускулите днес отново спортувахме с Радев, ей голям кеф е движението, ама пусти мързел Simple Smile
Съсъ сигурност идваме на 20 декември в София, тъй че обявявам среща , Албенка ще запази маса Simple Smile Тя предлага да се съберем в механата на хотел Ники, където ще сме отседнали, но ако на някой не му е удобно мястото и има друго предложение от наша страна няма никакъв проблем.

# 314
  • София
"механата на хотел Ники" -Там сме!

Гледам че Ивето е напускала снимки във фейса, но дали празнува или гони депресията? Надявам се първото!

Общи условия

Активация на акаунт