Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 089
  • 581
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А бе те хубаво ще я пенсионират шефката на Дани, ама като не й е предала работата какво ще прави Дани? А нещата са много специфични и няма от къде другаде да ги научи. Примерно да се правят разписания на самолети за международни полети. Нали се сещаш че сигурно в цялата държава я има 3 човека да разбират от това я не.

И както се попита вече да хващаме ли чашите? Аз вече я хванах, защото се прибрах премръзнала и пих чай с коняк, така че, наздраве! cheers cheers

# 286
  • София
А, няма да я оставят да се измъкне така лелята. Ще си предаде работата, колкото и да не иска.
И аз съм приготвила чашата и чакам Пламен да се накуми да сипе. Той почва по това време, нали от малко се замотва. ...
Имам сведение, че Ива е минала казуса днес.
Така че, това трябва да се полее, за успех утре също.
А аз междувременно боря борсата. Снощи беше много добра вечер за моята скромна сметчица.

# 287
  • Ямбол
Имаме 5-цаааааа  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 288
Йеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!! Умницааааа, на леля си Златинка прилича Simple Smile

# 289
Ахахахаа!  Леля Златинка!!! Скромна бе!  Hug
Браво на Ивка!!! Все напред и нагоре!   bouquet

# 290
Ми от скромността си патя Незиии Simple Smile 
Ама толкова съм щастлива днес откакто ми писа Мария за петицата, направо летях по улиците.
Ей девойкии, кога започнаха да учат, а ей ги на вече се дипломират. Време е да приготвяте белите панталони Simple Smile

# 291
Аз имам. Готова съм. Simple Smile
Браво,браво на Ивето!!!!

# 292
  • София
Браво на умното момиче!  smile3501 smile3501 smile3501
Аз бях сигурна в успеха.
Сега да надмине по успехи и клиенти цялата адвокатска мафия!
Мама Тин, а бяла пола вписва ли се в дрес кода? Че панталон не съм обличала от 9 годишна.
Абет, защо ни заразя? Обади се, как сте, какво правиш. Ангел върна ли се от пътуването?

# 293
Айше, ти баба германка с бяла пола виждала ли си? Приготвяй панталона Simple Smile
Албенка сигурно рони сълзи,  щото от днес има нов черен панталон, хихи Simple Smile Ама да почва да събира пари за бял, това е положението Simple Smile

# 294
Как ще рони сълзи бе, панталона е уникален. Каза, че й е направил Д-то на сърчице  Mr. Green
Няма такъв бял, иначе щях да ви уредя и с бял панталон.

Мария Ч, браво на Ивето за 5-цата. Умница е тя, и тя на леля си Златинка се е метнала  Peace

# 295
  • София
Мария, много се радвам за Ивето! Можеш да разпускаш на воля сега! Браво на момичето, да се напразнува и отпусне и тя сега! А и ние довечера ще вдигнем наздравица за нейния успех!  bouquet

Поздрави на всички мами! Даже и на обулите черни панталони и не похвалилили се!

# 296
  • Ямбол
Благодаря ви мнооого за чудесните думи и пожелания, момичета Hug Hug Hug newsm03
Благодаря ви за палцестискането  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да ви се връща всичко стократно   bouquet
Извинявайте, че така написах само 2 думи в петък, ама бях като омагьосана, а и после много бързах за Хисаря  Mr. Green
Изкарахме си чудесно там с мацките. И времето беше с нас. Вчера ходихме и на екскурзия - до Старосел и Копривщица. В Копривщица пък сигурно не бях ходила от дете.. изкарахме си чудесно. Днес, след като освободихме хотела, разгледахме и Хисаря  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green
Обещавам да сложа няколко снимки, ама да ми пратят, че аз нямах фото, както обикновено де  Laughing
Тиниии, и аз си имам бели панталони  Peace
Убедена съм, че Ивето наистина се е метнала на леля си Тини хихихи
Целувки много от мен по домовата книга на госпожата  Heart Eyes
Като казах Госпожата - къде е тя? Да се покаже и представи домовата книга хихихи

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 00:13 от Мария.Ч

# 297
  • София
Марийче, добре си ни дошла! Добре сте се поразходили и не си влизала във водата! car003
 Отшумя ли вече лишея? Чакаме снимките!  smile3509

Госпожата не се весва, ще пишем неизвинени отсъствия. Добре че е фейса, та да зная че е добре!
То и други отсъстват! Те си знаят кои са, да се явят скоро!

Цунки и от мен!  bouquet

# 298
  • Ямбол
Ооо, не съм се и вяснала във влажната част на СПА-то. Бях само в релакс зоната с книжката, с която ме изненада за пореден път моята дъщеря - "Книжарничката на острова". Чудесна е  Peace
Релаксирах максимално  Peace
Лека нощ от мен, момичета  smile3524

# 299
  • София
Имаме ли си именници днес?
Да са живи, здрави и щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet
Много странно, миналата неделя писах, а сега ми го няма.
То, не че кой знае какво умно и интересно нещо сътворих, но пък да го изтрият ...
Та с 2 думи - мотах се по пазара в Младост и видях Госпожата. Не сме говорили много, че не беше сама.
А днес бях на среща от другата ми тема на ул.Искър. Минахме покрай пожарникарите, разказах им как сме се събирали там.
Дано пак да се видим някога.

Общи условия

Активация на акаунт