Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 111
  • 581
  •   1
Отговори
# 270
При нас на морето няма сняг, но има гаден , гаден дъжд с вятър Simple Smile
Аз иначе запразних вече с хойкането и работенето, до края на годината само релакс. Засега релаксирам при мама, другата седмица се връщам във Варна да релаксирам на лилавото диванче.
Криси учи по немски, че изпита наближава, младата булка пише дипломна работа на английски по някаква хипер-мега шантава тема.
На 13 ноември изпращаме делегация в Кьолн по дипломирането на г-жа Цеферер - Криси, баща ми и свекърва ми, ние с Радев временно имаме непоносимост към самолети, летене и секюритита Simple Smile
Айде стискам палци на Ива и Боби, да ги сразят на изпита:)

# 271
Що такава непоносимост,бе Радеви? Да не ви се е случило нещо по пътя?
Сега като се замисля,Тини,нищо не си разказала за Америка.  Thinking
Бързо да се поправиш! Ама ха!  Naughty

# 272
Нези, ако ставаше с две думи.... Много много впечатления имам от Америка, като се видим ще разказвам. Но най ми хареса Гранд каньон, Лас Вегас , Сан Диего и Ломбард стрийт в Сан Франциско
Ето една снимка от там, въпреки, че на живо е по-хубаво Simple Smile

и малко Гранд Каньон- на подковата, на 4000 фута височина над самия каньон

A ето как се бяхме дегизирали на диско-партитУ на езерото Тахо

Ааааа и как забравих - никога,ама никога дори и не съм си представяла, че някога в тоя си живот ще отида в Саутфорк ранч - Далас и до днес ми е най-любимия сериал. Като слязох от автобуса пред входа на ранчото ми се разтрепераха краката - ми то е същото , все едно се потопих във филма, голяма, голяма емоция

Иначе летенето със самолети и безкрайните проверки по летищата ми дойдоха в повече, много далеч тая Америка бе, 10 хиляди мили в едната посока, 3 смени на самолети, на всяко летище секюрититата те разкостват, обискират, проверяват на термокамери и за наркотици и какво ли не - не искам и да чуя за самолет поне една година. А и ние с Радев нали отивахме за първи път в щатите - все нас избираха за тройни проверки за сигурност #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 20:42 от mama Tin

# 273
  • София
Добър ден на Димитровден!
Ако имаме именници в семействата - да са живи и здрави!
Мариянка, браво за сделката  smile3501. Всеки ден да сключваш по една. И ние сме още без парно, но пък духалката работи.
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за всички деца с дипломни работи и изпити. Ще ги вземат, те са ни умнички.
Мария, ти няма ли да идваш за морална подкрепа на Ива?
Мама Тин, Ани също са я проверявали в Познан, на връщане. Даже я накарали да си извади нещата. Тя е пътувала без багаж и раницата била  натъпкана до горе. После едвам ги е върнала обратно.
И аз като Марияна чакам за  среща. Дано стане работата.
А докато стане се обаждайте поне тук, когато можете.

# 274
Момичетааа,Боби се обади,защитата е минала успешно!  newsm44 Ей,свърши се!  Много сме доволни и щастливи!  Party
Благодаря ви за стиснатите палчета!   Hug

Тини,изкарали сте страхотно,личи си!   В Сан Франциско ние бяхме през зимата и не можахме да видим прочутата улица толкова красива.  А иначе ние не бяхме особено впечатлени от Америка,но това е друга тема .  Wink

# 275
Йеееееееееееееееееееее браво на Боби, бравооооо!!!
Сега е наред Ивка с държавния изпит и Станислава с нейната защита Simple Smile

# 276
Честитооо на Боби, страхотни новини  smile3501

Успехи, сега и за Ивка и Стъни Hug Hug Hug

# 277
  • София
Нези, радвам се много! Честито на Боби и на цялата фамилия, че си отдъхнахте вече!
Сега стискаме палци за Ивето! Praynig

# 278
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug
Браво, браво на Боби  newsm44
Незиии, толкова се радвам за всички вас!   bouquet
Тиниии, какво стана днес със Стани? Не че се съмнявам де, ама да си питам пак ..  Heart Eyes Да стискам ли още палчета? Щото предлагам да продължавам да стискам палци до защитата?  Hug
Тини, не мога да се нагледам на готините ви снимки от Хамериката. Много са позитивни всички  Peace
Мариянка, много се радвам за сделката! Дано имаш още много, много такива силни сделки  Peace
Ваня, как е Петя?
От сърце благодаря за палците за Ивето още от сега. В четвъртък следобяд ще е казуса, а в петък - изпита. Леко полудяла е вече, ама така де. Тази вечер ще пътува за София. Утре продължава да преговаря и така де ..

Мария, ти няма ли да идваш за морална подкрепа на Ива?

Не, Айша, за съжаление, няма да идвам. В петък - с или без розов лишей заминавам за Хисаря. Може пък да се оправи там, я... Сигурно иска да го поразходя малко и тогава да ми мине  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 279
Ха здравейте и от мен  Simple Smile
Не стоя на компютъра изобщо, през деня на работа ми стига.
Нези, браво на Боби - сега вече ще си отдъхнете и вие, и той. Какво следва после?
Марианка, браво и на теб. Щом имаш успехи, ще си доволна.
Тук е студено, парно нямаме, но климатиците работят от няколко дни. Да ви кажа, уплашила съм се с тази вашата Топлофикация София - такива сметки трупат хората  Shocked  Радвам се, че не съм им абонат  Mr. Green
Мария Ч., да си починеш добре на Хисаря. Ние нали бяхме преди седмица там, много ми хареса. Тихо, спокойно, времето беше невероятно - топличко и слънчево. Пък и престоя там беше много ползвотворен и зареждащ.
Стискам палци на учещите за изпити  Peace

# 280
  • София
Колко е хубаво, като има много за четете и се е оживила темичката ни.
Нези, честита защита на Боби!  От тук нататък - успехи в кариерата!
И при Ива всичко ще е наред, сигурна съм. Тя сега се притеснява, мисли за всички въпроси едновременно.
Криси и Стани също ще се представят отлично - казах.
Мариянка, какво става с Дани, изучи ли се вече?
Радвам се за успехите на децата. За нас - като и ако  се видим.
Мария, разходи се и си почини и заради мене. Но не забравяй да драснеш за изпита.
Този лишей да не е от прах за  пране?
Аз от вчера съм горд собственик на жълта Шкода. Памен си изплати лизинга и трябваше да се прехвърля колата. Та ми я подари, нищо че не знам кой педал за какво е. Вече съм работодател, но служителя ми обяви лежаща стачка.   Cry Настинал докато се мотахме при нотариус, КАТ и друг нотариус. Все едно, че аз не висях до него, но мъжете са нежни създания.  Party

# 281
  • София
Здравейте милички!
И аз се радвам на всичките ни дечица! Да се реализират успешно в живота!  bouquet

Бях ви разказвала, че Дани има проблем с шефката си, която трябва да се пенсионира и да предаде работата си на Дани. Но понеже тя иска максимално дълго да остане на работа не предава работата и Дани е притеснена. Това е причината да не посещава лекции, понеже като редовна студентка няма право на ученическа отпуска. Притеснява се отпуската да не е повод да я освободят. Аз я съветвам да си вземе обикновен отпуск, който да ползва почасово, но тя ми казва, че нямало такъв вариант при тях. Та това ни е проблема. А има още 3 семестъра, последния е за защита на дипломната работа.
Не зная какво да правя, аз не мога да действам от нейно име за съжаление!  #2gunfire

Мария Ч, приятно изкалване на Хисаря, но не се мокри!

# 282
  • Ямбол
Мариянка, наистина сложна ситуация на Дани  Rolling Eyes
Тази шефка няма ли си шеф? Кой определя докога ще работи, след като се е пенсионирала?
Определено трябва да се търси златната среда, поне докато учи Дани. Ива се разбираше чудесно с шефа си и другата адвокатка и това допринесе за гъвкавостта за ходенето на лекции и справянето със служебните задължения. Трябва да ти кажа, че е ходила на лекции и вечер е стояла до 22 часа или сутрин в 6 часа отиваше в офиса, за да навакса.
Никак не е лесно, ама Дани трябва да е упорита и "да й вади душичката с памук" на тази шефка.
Знам, че ще се справи, защото Дани е много отговорна и в такива моменти човек се мобилизира тотално.
Няма да се мокря на Хисаря, обещавам, ама ще се заредя с книжки и ще си чета  Heart Eyes

# 283
  • София
ТАКА, ТАКА!

# 284
  • София
Добър вечер!
Мария, какво стана с днешната част от изпита? Да пускаме ли палците и да хващаме чашите?
Аз съм сигурна, че всичко ще е наред. Но друго си е да се разпишеш и ти.
Мариянка, нали знаеш, че работя срещу ДАНС. В авт. 88 се возя с техни служителки - ТРЗ или ЧР.
Та те си говорят за проблеми в работата без да се съобразяват с околните пътуващи. А аз винаги ги дебна за клюки. Та от тях рабрах, че от последното тримесечие във всички държ. предприятия са започнали да ограничават кандидат-пенсионерите като вашата леля. Привикват ги и ги карат да подпишат декларация, че щом навършат възраст веднага ще пожелаят пенсиониране. Естествено, че потърпевшите не са доволни, но няма къде да ходят. Намеквали им, че ако не подпишат ще си тръгнат по лош начин. Та дано и при Дани да спешат така конкуренцията.
Аз си мисля, че не бих се бавила - нали е хубаво и да сме свободни, да не работим до края на възможностите си.
Бистре, сега се загледах в поста ти по-подробно. Топлофикация не е чак толкова лоша и черна. Плащаме в най-студеното по около 220 лв. Навсякъде е равномерно топло, водата е гореща. Едва ли с бойлер и отопление на ток ще е по-евтино. Печка не може да сложим - в повечето комини има абсорбатори... А и ТЕЦа може да го плащаш когато и колкото пари имаш.  За ток - и за 1 лв. неплатена сметка  го спират. После плащаш и 40 лв за включване. За мене не са високи сметките, а доходите ни са ниски. Сложно е...
Уф, пиша тук да се разсейвам, да не мисля за проблемите си.

Общи условия

Активация на акаунт