Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 119
  • 581
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз съм тук, момичета! Много ми е домъчняло за вас, с удоволствие ще се видя на живо с всички ви!

Аз бях пак малко в болница за изследвания, сега съм отново на работа и дерзая в застрахователните дела. Надявам се скоро да се похваля и с реални резултати!  Crazy
Дани след работа учи онлай чрез курсове. Скоро започва и училище. Много се гордея, че прави толкова много неща отделно от училище и се справя с всичко!  bowuu

Целувки по домовата книга и до скоро!

# 256
  • София
На аерогарата съм и чакам Радеви. Давам им колата и ги изпращам за Чифлика. На 12 ще се съберем явно.
Ние сме добре. Целувки на всички и чакайте свирка за сбирка. Лека и усмихната нощ.

# 257
  • Ямбол
Ехаа, че хубавоо  Heart Eyes
Ще се съберем на 12-ти явно, да  Peace
Мариянка, чудесно е, че си доволна от новото поприще, но още повече се радвам за Дани!! Браво на детето!!  Heart Eyes
Тоолкова хубаво, че Абетка е при Радеви и ще ги нагушка  Hug
Целувки на всички по домовата книга на Госпожата  Blush

# 258
  • София
Кацнаха живи и здрави и вече пътуват за Асеновград. Аз съм в метрото и пътувам за Люлин. Хи хи хи. Айде, мацки, лека нощ.

# 259
  • София
Я, колко е хубаво като сте се разписали. А аз само воайорствам  и чета. Няма само да досаждам с писане. Чета, че се оформя среща. Искам и на 11 и на 12ти, пък. Но сигурно много искам.
Да си го напиша, пък може и да ми се върже някой.  Praynig
Мариянка, браво и на двете ви с Дани за успехите.  smile3501 smile3501
Мария, у нас има бурканче от вашата лютеница. От миналата есен е, не го пипам - нали е на Ани.
Имаше и сладко, но Ани го отвори и хапна 2 -3 лъжици. Пък после то замина ... аз само опитвах.Ми да не би да се развали  Embarassed
Ани от понеделник не е сама - съквартирантите се върнаха от Германия. Та сега и е по-разнообразен живота.
Малинка, къде си????????????
Имам данни, че Стефани е била на родителска среща тия дни.
Госпожата, как е новата работа?

# 260
  • Ямбол
защо никой не пише тук  newsm78 newsm78 newsm78
Привет, мили мои момичета  Hug Къде сте бре ? Я, веднага да рапортувате за дечинята и за себе си, разбира се..
Ей ма на, аз започвам  Mr. Green
Не можах да дойда в София, както си бях наумила...
Цяла седмица имах адски много работа, въвеждаме една нова система в производството и французи, консултатнти  ooooh! ooooh! ooooh! Освен това ме лепна розов лишей и адски ми е некомфортно. Мажа се много, но все още е кофти.
Очаквам детенце да си дойде в понеделник вечерта в Ямбол, за да "се скрие" тук и чете за изпита на 30 октомври.
С едни мами от Ямбол заминаваме на Хисар на 31 октомври за два дни, малко да разпуснем. Аз няма да се пличкам, както сигурно се досещата, задари високоценения в този момент от мен лишей  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А да ви и покажа как ме изненада моята мома тази седмица.. Тя знае, че много ценя книгите и обикновено чета преди лягане, та затова и посланието към книгата е такова

Вие събирахте ли се на тази вечер? Как ме е яд значии..
Ама ще направим едно парти преди Коледа, нали? Обещали сме на Ани  Hug Hug Hug

# 261
  • София
Добро утро!
Мария, скриха се - това е положението.  Thinking
Снощи не сме се събирали, за съжаление. Говорих с Абет - промяна в плана. Софиянки били заети.
Мама Тин, пристигали само за събранието в неделя и ще бързат на връщане.
Нищо, ще чакаме по-добри времена за среща.
Лекувай лишея, че е много неприятен. Майка ми имаше нещо подобно. И успех на Ива в четенето.
Аз съм малко скептична за ученето у дома. Поне по мое време - все ми се проваляха плановете, дойда ли си в София. Все някой звънне да се видим, вечер се разсейвах със семейството. Най-лесно си учех сама в квартирата в Търново. Но времената се менят.
Ани е болна - хрема и  кашлица. Твърди, че се лекува. Ама като знам тук как само разнасяше хапчетата докато се изронят в чантата и от блистера.... Вторник ще пътува до Полша за 1 седмица при приятелката си. Вчера я плаших, че на летището ще я помислят за болна от модерната ебола. Дано се стресне и си пие хапчетата.
За мене - едно и също. От работа в къщи и обратно. Мъчим се и ние с Пл. да се разболяваме. Май Ани ни зарази през Вайбъра.  Party

# 262
  • София
Е, това беше свежо-заразени през вайбъра!  Joy

Момичета, и аз съм доста под пара. Имам първи успех в застраховането и още няколко проекто постижения. Освен това кандидатсвам и за работа по специалността си, так че много ша ви замоля идущата седмица да стиснете по едно палче! Освен това имам и една поредица по доктороходене, понеже имам все още доста здравословни проблеми. За съжаление само добавят нови лекарства, а някои от тях действат благоприятно на едно, но пречат на друго, абе гадна работа! Всичко това ще рече, че съм на пангара яко!
Дани и тя така-има си проблеми в работата. Шефката й, която е пред пенсия нищо не й предава, а баш шефа разчита Дани да поеме нещата след пенсионирането на шефката. Казах й да върви при шефа на шефката и да обясни ситуациата. Дано да не стане някоя неприятна ситуация там.

Мария Ч, радвам се за теб за предстоящата среща с дружките. Тоя лишей и мен ме мъчеше преди няколко години. Накрая се наложи да се взема болничен и да не се къпя една седмица. Чак тогава ми мина. Така че, в краен случай направи така. Болничния се налага за да не тормозиш колегите с некъпания си вид.  Outta Joint

Айше, ще чакаме с нетърпение Коледната среща!

# 263
  • София
Марияна,  fingerscrossed
Коледа е далече, но ако има желаещи може да репетираме с някоя среща.
Пламен ме вика да го подстригвам...

# 264
  • София
Хайде днес аз да съм активната.

Първо-да се похваля-вече съм регистрирана като консултант в Булстрад живот след две сключени сделки за месец.
Второ-вчера бях на интервю за работа и се надявам, че ще има и второ.

Да поясня, че двете дейности не си пречат-мога да работя като консултант в Булстрад без това да пречи на друга работа на трудов договор. И това са моите амбиции в момента.

В къщи всички минахме по 1-2 пъти някакви вируси. Нещата си вървят по обичайния начин. Отдавна не сме се виждали, мисля си, че е крайно време да си спретнем срещичка! Липсвате ми!

# 265
  • София
Мариянка, много хубаво, че се разписа. Срам ме е все аз да ръчкам и да питам.
Радвам се за  сделките и дано с работата да стане както го искаш. Изобщо на всички  да им се нареждат нещата. Аз нищо не знам за животозастраховането -то не е ли като гушнеш букета и някой близък да се опаричи? Ако е това - страшно и зловещо ми се вижда.  newsm43
Дано да се видим скоро, да ми разясниш.
Аз също си правя сделки на борсата паралелно с работата. Поне за обяда и кафето си изкарвам. Но нямам търпение. Например в петък търгувах долар/рубла. Печалбата стигна 7 лв и продадох. А ако бях изчакала до вечерта щях да гушна над 60 лв.  Sad Нищо, да сме здрави - няма да умрем от глад.
Ани беше за 1  седмица в Познан при приятелка. Много хубаво си изкара, почувства се близко до България, по-топло било отношение и всичко. Снощи се прибра с полет до Ливърпул - голям екшън беше. Нали точно вчера из Англия вилня урагана Гонсало. Аз и се обадих и обясних за възможна турболенция, обледяване на машината и как да не се страхува. Самолета пристигнал със закъснение в Познан заради вятъра. Та трепера до последно дали ще си хване автобуса за Манчестър. До колкото имаше връзка си говорихме, успокоявах, разказвах мои случки. Но всичко е минало добре, прибрала се е сутринта. Аз гледах пътя на самолетчето тук http://www.flightradar24.com/51.86,-0.32/12  и следях сайта на летището в Ливърпул. Като кацна и го обявиха заспах до кротко похъркващия Пламен. Бях я помолила да се обозначи във ФБ, вайбър или скайп да знам, че се е прибрала окончателно. Познайте дали го направи. 2 форума - тук и на форекса и стискаха палци и ме утешаваха. Но аз си знаех, че всичко ще е наред - няма начин. Междувременно гледах руски сериал и пробвах азиатските пазари. Ами те са или за големи обеми или за евтин вход. Но не ме кефят - бавни са.
Сега Гонсало се е преквалифицирал на циклон и нощес ще ни налази. Аз съм лесна - в отпуска до вторник.
Та от целия роман, който написах - аз също съм се затъжила. Ако има желаещи за среща с мое присъствие - свиркайте. Идаааааааааа веднага.
Мария, Ива научи ли си, още ли е в Я.?
Мама Тин, скоро не си пускала снимки на младоженците. А много ме радваха.
Абет, Госпожата, Малина, Нези, Стефани - липсвате ми.
Ако има неспоменати, не е нарочно. За тях има  Hug гуш.

# 266
  • Ямбол
Здравейте, момичета!!  Hug
И аз да се разпиша тук, макар че надничам много често и ми липсва тази тема и това, че вече не пишем тук.
И аз, като Айша, много се радвам за Мариянка и нещата, които се случват около нея. Желая й успех на второто интервю за работа и още много, много сключени застраховки.
Айша, чудесно те разбирам с проследяването на полета от Полша до Англия. И аз бях така, като беше Ива в Америка. Имаше буря и самолета закъсня 2 или 3 часа. Следих го по една карта, ама не помня дали беше тази. По-скоро не. Така че чудесно те разбирам. А колкото до страничните ти доходи – имам усещането, че е много сложно това с борсата. А ти, Айша, голяма отпуска изкара.
Ива е в Ямбол и учи. Луднала е отвсякъде. Няма време никакво до изпита, а все има нещичко да свърши за работата в кантората. Добре, че не е в София – нямаше измъкване от офиса. Много е изнервена, ама много. Тази сутрин й правих палачинки за закуска, а тя – защо съм я била събудила 15 минути преди определеното й време за ставане. Казах й, че е като цирей и тя тогава се разсмя. Ще пътува на 29 октомври, защото на 30-ти има казус, а на 31-ви е самия изпит. Да стискате палци, защото ще е цяло чудо ако успее да овладее материала.
Целувам ви всички по домовата книга на госпожата, за да не пропусна някой  Hug

# 267
  • София
Мария, спокойно, ще ги стискаме палците! Няма да оставим момичето без подкрепата ни! newsm10

И пак да си кажа-време е за сбор!

# 268
Стискам палци на Ивето и не се съмнявам,че ще се справи! 👍
Стиснете по едно палче и за Боби,защото след като и  вчера НЕ получихме обаждане от Холандия,утре заминава за Бреда и в понеделник е на защита. 😊
Честит първи сняг на Софиянки. ❄️
Другите да докладват при тях как е. 😉

# 269
  • София
Нези, имаш палче от мен!

Снегът не ме радва, понеже не са пуснали още парното и у дома е кучешки студ! А аз съм болна пак! Но пък имам още една сделка от снощи! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт