Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 131
  • 581
  •   2
Отговори
# 240
Марианка, не искам да те демотивирам, ами да те предпазя. Спомням си колко усилия, ходене и срещи костваше на Галин. И накрая тъкмо изградиш екип и направиш няколко застраховки, преди да почнеш да си получаваш второгодишните комисиони те изритват и парите остават в компанията. И така е при всички животозастрахователи.
Надявам се да се видим поне за по кафенце/че на 17 летим рано рано/, Албенка е обещала да помогне в организацията.

# 241
Добро и усмихнато утро от мен Simple Smile

Както се разбра, нашето мъничко Криси се оказа толкова пораснало че вече е пълнолетно Simple Smile Та да почерпя по този повод

# 242
...
Дано не ги стига децата туй, дет'о майките им мислели  Peace
...

Мария Ч, децата оцеляват въпреки грижите на родителите си  Joy Joy Joy  така че споко  Peace

Ха сега добро утро и от мен   bouquet

Честит празник на Ани и честито пълнолетие на Криска. Да са живи и здрави децата, да се борят с живота, да са усмихнати и позитивни и да вървят смело напред.
Аз днес почивам и ще правя палачинки. Сега съм забъркала сместа и я чакам да отлежи половин час и ги мятам в тигана. Отдавна не съм правила палачинки и днес ще показвам, че мога да ги обръщам без лопатка, ей тъй във въздуха  Laughing

# 243
  • София
Здравейте!
Тини, предупреждението ще го имам наум. Но пак казвам, по-добре да се занимавам с нещо, докато чакам моя час да дойде.
Честито пълнолетие на малката! Ето че е голяма вече! Цялото семейство да сте живи и здрави имного успешни!  bouquet

# 244
  • София
Мама Тин, да ти е живо и здраво пълнолетното момиче! Да успява във всичко, да сбъдва желанията си.
А вие много да я слушате и гледате.   bouquet
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията към Ани. Всичко е надлежно копирано и предадено.
Сигурно сте видели снимки с тортата от РД във ФБ.
Бибиту, станаха ли палачинките? И аз отдавна не съм правила. Но нали уж ограничавам калориите. То не, че има смисъл  Cry

# 245
Станаха и още как  Wink Изядохме ги - едните искаха с мед, другите със сладко от ягоди Wink. На всеки според вкуса. Пами каза - Сигурно много палачинки си правила щом можеш така лесно да ги обръщаш в тигана, ама да знаеш, че и занапред ще правиш много  Mr. Green
Тини, как върви купона?

# 246
  • Ямбол
Здравейте, мили дружки!!  Hug
Честит първи учебен ден на всички деца, на всички учители и родители!
Много здраве, обич и знания пожелавам от сърце!

Ще има ли срещичка в София с мама Тин? Я споделяйте тук, за да сме инфо
Никой не се вясва из темичката ни, та аз реших да споделя емоцията ми от началото на седмицата. Участвам в една друга тема с една игра и всеки ден минавам през пощата в квартала. Та съм в много близки отношения вече със служителките там. Та тъкмо тръгнах от пощата тази сутрин и една служителка ми звъни, че днешната поща е дошла и аз си имам писъмце. Доста се учудих, но се върнах. Отворих и четох на гишето с насълзени очи …

# 247
  • София
Ех че хубаво! Прекрасно дете си е Ивето, аз никога не съм се съмнявала, сега отново се уверих в това!
Марийче, ти си щастлива майка, ама много!!! Heart Eyes

# 248
Девойки, току що по телефона Радев ме зарадва че утре имал не знам си какви важни задачи за вършене и ще тръгнем късно към София, така че едва ли ще успеем за среща, ама на връщане, живот и здраве като кацнем веднага свиря сбор за свободните Simple Smile

# 249
  • София
Мама Тин, пожелавам леко кацане и много хубаво изкарване!
А ние ще ви  чакаме на връщане - да споделиш впечатления и снимки.
Мария, браво на Ива - много хубава изненада.
Аз днес нещо не мога да се свържа с Ани - не отговарят всичките видове телефони, скайпове и подобни.  Praynig Дано се сети да се обади.

# 250
  • Ямбол
Тини, чудесно пътуване ви пожелавам! Да съберете много впечатления и да разказвате в картинки после..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря, момичета  Blush Наистина ме изненада невероятно много детенцето .. newsm03

# 251
Къде се покрихте всички  newsm78
Аз нямам много време за писане, а и от няколко дни у дома сме само с един компютър (другия се скапа окончателно и безвъзвратно  Sad) Здраве да е ...
Вчера и днес правих лютеница - вчера се занимавах с чушките, печене и белене, патладжана беше опечен по-рано. Днес мелих, бърках, пържих ... до преди малко дегустирахме с приятели готовия продукт. Така де, да знаем на момента дали сме направили добра лютеница или за нищо не става  Joy
Тук вали цял ден, не е много студено. Но ми е тъжно за лятото, искам да е топло. Онзи ден сложих дънки и щях да откача целия ден - така съм отвикнала от много дрехи по тялото  Rolling Eyes

# 252
  • София
Къде се покрихте всички  newsm78

И аз това се чудя - изчезнаха приятелките. Ще се забравим май  Cry
Бибиту, тъжно и неприятно ми е със дебелите дрехи. То тази година май повечето време сме с тях.
Вчера тук беше 11градуса, ми то си е зимна температура.
Ние уж сме добре. Тази седмица бях в отпуска, помотах се по улиците. Отделно се занимавах и с борсата - всеки ден  малка печалба, трупа се.
Ани си е взела билет за декември, ще броим дните и ще я чакаме.

# 253
  • Ямбол
И аз съм тук - по нощите  Mr. Green
Айша, никакво забравяне  Crossing Arms Няма оттърване от мен, да знайш  Hug
Момичета, наистина много ми липсвате всички и писанията тук  Heart Eyes
Аз да ви кажа лютеница не съм правила  Embarassed, ама мама направи  Heart Eyes - ще я пробваме  Peace
Ивето си беше няколко дни в Ямбол да учи за държавните изпити, ама важни служебни ангажименти я отведоха пак в София.. Надявам се да си дойде тази седмица. Ако не - следващата седмица, т.е. 11-12 октомври ще дойда аз до София, за да я подбера и да си чете в Ямбол при мама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това в кръга на шегата. Наистина си мисля да дойда на 11 октомври, за да ви видя всички. Говорих с Руми наскоро - на нашия бивш Йори мамата. Колкото пъти се чуем - толкова пъти ме пита за вас. Както казва тя - сигурно сме единствените, на които Йори и Снежанка се разделиха, ама ние - не  Naughty Naughty Naughty
Та ще се видим и с нея в София. Ако организираме среща в София - ще я взема Руми.
Айша, ще се видим значи с Ани по Коледа  Heart Eyes Обещали сме маминско парти  Laughing
Хайдееее, пишете, отчитайте се за вас и дечинята де  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 254
Мария Ч., и аз на 12 октомври ще съм в София, но само през деня. И мама Тин и тя ще е там, заедно ще сме с нея в Шератон, май и Абетката ще е там  newsm78 Та едно следобедно кафе можем да отразим, пък после айде на влакчето и на село  Joy Тук си ми е много добре, хич не ви завиждам на софиянки, така да знаете  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт