Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 140
  • 581
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте дами! Честит празник! bg

Дани отдавна се върна от морето. Всичко е под контрол.
При нас нищо ново.

# 226
Привет - мривет и от мен Simple Smile
Аз се завърнах от гостито при мама, всичко е готово за зимата. Криси остана в Бургас на кормуване , че там си кара шофьорския курс. Взе си успешно вътрешния изпит и на 9 септември е на листовки пред КАТ. И едновременно готвим и парти за 18-тия рожден ден на девойката.
А аз приготвям багаж за щатите, което си е доста трудна задача, защото ще бъдем и на топло и на студено, а ще бъдем само с един голям куфар.
Абе шантава работа. Но пък си купих едно много удобнички обувки на Геокс и днес ги пробвах в една разходка - идеално се държаха в петите, пръстите, нямам поражения, та се надявам да са ми удобни за дългото ходене по хамериката.
Айде цалувки и поздрави от Варна Simple Smile

# 227
  • София
Мама Тин, чакаме ви!
Геокса дано да не са  от дишащите. Ани имаше такива - уж от подметките дишат, да не се запарява. Ами те направо си пропускаха вода. Носеше ги само в сухо време.

# 228
  • Ямбол
Днес съм си у дома (за сега де  Mr. Green)
Чувствам се изморена - и от море, и от София, и от емоциите на Бочели.
Вчера обърнах внимание и на други членове на семейството, та днес оставам сама .. блаженство  Flutter
Детето (уж) започна да учи, че излязоха и дадите за държавните изпити - първият е на 30 октомври. Девойката шреговаря с шефа си за по-дълга отпуска от тази, която й се полага, че да видим какво ще се случи.  Praynig
Тини, ще си изкарате незабравимо в хамериката. Само да не забравите фотото  Blushче и нас да направите съпричастни на всяка ваша стъпка  Hug За кога е планувано партито на Криси? Леле, и тя порасна... А бе, к'во става, и малките момиченца пораснаха. Сякаш вчера бяха малките в семейството - и Криси, и Калина, сигурна съм, че и Теди е много пораснала това лято ...
Перголя, включвай се по-често де .. къде се замота и ти .. по баирите ходиш ли?
Като казах баирите, да ви кажа една "смешка" ... Та .. мой'та убавица отива да си урежда документите по завършването (семестриалното де) в НБУ.. та идва реда й да подаде документи и да си плати таксата за Държавните изпити.. И една лелка с малки очилца е адски любезна и казва .. "Госпожице, ви еимате незаверен протокол от .. 2-ри курс".. Ива изтръпва, а лелката продължава ".. по ТУРИЗЪМ" ... при което идва едва не получава инфаркт..ТУРИЗЪМ, правилно прочетохте туризъм  Всичко друго съм очаквала, ама след толкова покорени върхове и моткания по планини и т.н. 
В първия момент беше много уплашена, защото това можеше да й коства Държавните, но точно на рождения й ден се появява единия от водачите, които се беше заел с тази така непосилна задача да уреди нещата и й направи подарък - Заверен протокол
И аз се отчетох .. за сега .. после пак ще мина да ви навестя тук  Heart Eyes

# 229
добро утро, липсващи и Айша  Mr. Green

дайте го малко по-сериозно откъм присъствие, де

# 230
  • Ямбол
Привет от мен  Hug
Днес основно трупам стаж в офиса  Embarassed Embarassed Embarassed
Шефа го няма тук, но определено ме притеснява непрекъснато с телефонните си въпроси към мен Wink
Детето работи, а дали започна да учи - идея си нямам.
Снощи неин другар от туризма ходил да оправя колелото .. Какво ли е наумила пак  newsm78
Дано не ги стига децата туй, дет'о майките им мислели  Peace

Хайййде, разписвайте се по домовата книга на госпожата, девойки  Heart Eyes

# 231
Хайде и аз да се разпиша,докато съм се докопала до интернет. На Тасос сме-чудесно е! 🌞
Събираме сили за новата учебна година.
Живот и здраве през октомври Боби трябва да се яви на защита на дипломната работа. Стискайте палци този път да я одобрят.
Нашето момченце се оказа момиченце(разбра се на 3-d) . Wink
Прегръдки на всички по домовата книга на Госпожата!  Hug

# 232
  • София
Здравейте!

Нези, чудесна новина! Тъкмо ще ги нашарят! Laughing
Мария Ч, опаткавайте патките! Peace Детето ще се оправи, не го мисли!
Аз сега си намерих ново занимание-залудо работи, залудо не стой-казват старите хора-финансов консултант към Булстрат животозастраховане! Пак една мама ме уреди, на не я паознавате! bowuu
До скоро!

# 233
Здравейте!
Аз сега си намерих ново занимание-залудо работи, залудо не стой-казват старите хора-финансов консултант към Булстрат животозастраховане! Пак една мама ме уреди, на не я паознавате! bowuu
До скоро!

Е, значи сте колеги с Галин на Тини  Mr. Green

# 234
  • Ямбол
Мариянка, много се радвам за теб  Hug
Честита нова работа!  Heart Eyes

Нези, Тасос е чудесно местенце за почивка!
Радвам се много, че мама и бебка са добре  Hug Hug Heart Eyes

# 235
  • Ямбол
Сега виждам рекламата за тази изложба и се запитах дали Ели чете тук?

Честит празник, Айша! Честит Рожден ден на Ани! Да е здрава, да следва и да сбъдне мечтите си!   bouquet  bouquet  bouquet

# 236
Айша, Честит Празник и от мен   bouquet Hug
Желая на Ани, здраве, обич и всичко що й е полезно!

Този нежен букет е за теб, Айша  Hug Flutter

# 237
Айше, да ти е жива и здрава девойката, много щастие и желая и успешна реализация  bouquet

Криси вчера се явява на листовки пред ДАИ, взела си е изпита само с една грешка, сега на 19-ти е на изпит по кормуване и както каза на баща си - карай си на дядо пандата, аз ти вземам Хюндая, като само не е доуточнила кой ще и плаща бензина Joy

Марианка, що ти трябваше да се занимаваш с животозастраховане, толкоз е трудно , даже Галин дето беше навремето най-добрия в Булстрад-живот вече не се занимава с животозастраховане. пази се и не им давай да те изцедят и захвърлят, пожелавам ти успех Hug

Аз още съм доникъде с багажа, чакаме утре куфара да пристигне и да започна да го пълня с багаж.
А и партито утре, абе мани мани, цалувам ви по домовата книга на Госпожата и
мнооого, ама мнооого се радвам, че бебето на Лиза и Боби е момиченце Peace

# 238
  • София
Айше, честит празник за детенце! Да ти е жива и здрава и много успешна!  bouquet

Мария, благодаря ти за пожеланията!

Тини, ще ти се карам, може ли така ме демотивираш? Така и така си лежа у дома, що да не се пробвам. Това не означава, че съм спряла да си търся работа по специалността! А иначе пожелавам успех в кормуването на Криси и те уверявам, че ти ще плащаш бензина-в случая аз се явявам препатилата! Naughty
А на вас ще ви пожелая лек път наживо, нали?

# 239
  • София
Ето съм! Почерпката иде, макар и скромна
 bdbaloni Wine Glass cook cheers newsm38
така и не се научих да слагам красиви картинки.
Благодаря на всички, поздравили Ани тук и във ФБ.
Четвърт век - звучи ми много сериозно и внушително.
А помните ли как се смяхме с РД миналата година - двете с Ива на среща с чанта, пълна с топли кюфтета.  Laughing

Мариянка, успех в новата дейност! Дано е печеливша и не много трудна. Аз не резбирам от такива чудеса, пък и не им вярвам много. Моята страничн а дейност също върви, кротко и в момента.  Вчера 12 лв, Днес, до сега 18, кой ти ги дава.
Мама Тин, и аз чакам с нетърпение да ви пожелая лек път на живо.

Общи условия

Активация на акаунт