Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 367
  • 581
  •   1
Отговори
# 45
Аааааа Мерлова, щом си тука вече идвай в Шератон от 12,30 в неделя, ще награждават Албенка за Супервайзорството, хем да те видим Hug Hug

# 46
Е, ми шЪ дойда Simple Smile, само кажи къде точно и как е входът.

Да ви кажа много съм радостна, току що видях резултатите от матурата на Марто
Български език - отличен 5.50
Английски език - отличен 5.67 Peace

Остава сертификатът по немски на 17-ти юни  Praynig и след това почивката почва Peace

# 47
  • Ямбол
Поздрави и тук за рожденичките!!
Мариянка, да е здрава и много успешна Дани! Пожелавам й много, много късмет, добри колеги и често да й увеличават заплатата на новата работа!!! Стискам палци всичко да е така, както тя иска!   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Бибиту, много целувки и за теб, мила! Честит юбилей! Да си здрава и да се сбъдне всяка твоя мечта!!!  newsm51
Малинка, браво на Марто!! Бравооо!!!

# 48
  • София
Мерлова, браво на момчето! Hug Страхотен резултат, особено за момче! Къде ще учи?

# 49
Честит рожден ден, бибиту!
Желая ти много здраве,много любов и само хубави моменти с любими хора!

Честит рожден ден на Дани! Да е много успешна и щастлива!

Малинка,браво на Марто-хем красив,хем умен!
Изпуснах го за зет...

Благодаря на всички от името на Теди!

# 50
Привет, любими !  Heart Eyes Прекрасен и невероятен празничен ден в темата !   bouquet

Честита да е Бибиту ! Да е здрава, щастлива и късметлива !  newsm59 newsm38 newsm59

Честита да е и Дани ! Да сбъдва с лекота мечтите си, да вярва повече в себе си, да носи само поводи за гордост и радост на Марианка и Оски !   ura  bigdance2  ura

Честито и на зрелостника - все така да е успешен и да има едни прекрасни студентски години !  newsm10

Честита да е и четирилистната детелинка на Незито !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Приятелката на Диди днес също има РД, става на 18 години, та и тя да е жива и здрава !  Peace

Тини, ще има ли организация за неделя или как ? Щото ние хубаво може да се вейнем до Шератон, ама дали ще можем да влезем без протекции ?! Thinking

# 51
  • София
Днесе направо празник в темата.
Мариянка, да ти е жива и здрава дъщерята! Да успява във всичко и да е щастлива.   bouquet
Бибиу, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, спокойствие и сбъднати мечти.   bouquet
Госпожата, честит 18ти рожден ден и на вашата Снежанка! Да се разбират децата и да не ви ядосват.   bouquet
Лина, браво на абитурента! Все така да успява с изпитите и да върви все напред и нагоре.
А за неделя може ли и аз да дойда?
И да повторя въпроса на Госпожата - как да се намушкаме вътре?
Иначе аз си знам 1 начин - вървя смело и намаано, без да се оглеждам. Като ме погледне въпросително портиера не го удостоявам с поглед. До сега винаги е проработвало.  Party

# 52
Айде Миме да ви е жива и здрава Снежанката, много да го обича нашия младеж Динко Peace
Абе как без протекциии, нъл имате мениджъри-орли приятели  Hug С Малинка се разбрахме да ви чакам отвън, Радев ще пази места вътре и готово. Всички са добре дошли Hug

# 53
  • София
Охо, три рождени дни!  Heart Eyes
Госпожо, да ти е жива и здрава проекто снахата и да ви слуша!  smile3521

За неделя не зная дали ще се класирам, понеже се очертава да се стопли времето и ни се иска семейно тримцата да забегнем извън града. Само не зная дали си правим сметката без кръчмаря, че с тези дъждове!
Нали чухте вица-трябвало сайта "Дали вали" да се применува на "Кога ще спре".
Благодаря за страхотните пожелания за Дани! baloni Kissing Heart

# 54
Благодаря ви, момичета за милите думи и пожелания!  Hug
Госпожо, честит рожден ден и на вашата Снежанка. Да е здрава, да се слушат и обичат децата   bouquet
Малинка, много добри резултати. Красив и умен, пу пу ... И аз да питам - къде иска да учи Марто?

Аз в неделя ще липсвам  Embarassed, но да аплодирате Абетката и заради мен. Не се става ей тъй Супервайзор.
Абет, честито мила   bouquet  Добре дошла в редиците на Супервайзорите.

ДА ви се похваля - днес на домочадието направих божествена лазаня, хем на мен хареса и то много, хем на детето и на Дидко. Повториха се дружно, добре че не се потретиха  Mr. Green
Когато ми дойдете на гости в наше село ще ви гощавам с такава лазаня, Само трябва да дойдете, от мен ястието - от вас хапването Laughing

Вижте гугъл акаунта ми как е персонализиран днес, много е сладко 
http://prikachi.com/images/969/7378969P.jpg

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 22:52 от бибиту

# 55
  • София
Бибиту, лазаня ми се струва много сложна манджа. Харесва ми, но за сега съм се специализирала в печенето на лидълската.
Ани е до късно на работа тази вечер. Явно няма да се чуем.  Sad

# 56
Добро утро!  Simple Smile
За съжаление няма да сме тук в неделя и няма да мога да дойда в Шератон.
Мислено ще съм с вас и чакам репортаж от мястото на събитието.  Wink

# 57
Бибиту, много хубаво туй с акаунта, голямо са ЦРУ тия от Гуглето.
Мацки, стискайте палци на Криси, от 9 часа сутринта е на изпит за Кеймбридж сертификат. Малко ми е притеснено, защото последните няколко дни я болеше гърба, днес я боли корема, не можа да се подготви на финала така както на мен ми се искаше.

# 58
  • София
Тини, стискам палци но детето!  Praynig То си умно и ще се справи!
Айше това да се чува! Значи работи! Страхотно! newsm44,
Биби, тез торти само във ваша чест са, да знайш! Много обичам лазаня, нареждам се сред гостите!  chef

# 59
  • София
Мама Тин сигурно вече пътуват насам. Не ни дадоха свободно за палците.
Аз съм сигурна, че Криси се е представила добре и по този повод си сипвам 1 чаша вино. Толкова години е учила, сега няколко дни не са решаващи.
До утре по обяд.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт