Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 348
  • 581
  •   2
Отговори
# 60
Айше, много лесно се прави лазанята според мен, или аз съм ѝ хванала цаката  Laughing Това няма значение, важното е да обичате да я хапвате, аз ще я направя. У дома ако може всеки ден да правя лазаня, няма да ми се разсърдят изобщо и няма да я отказват  Mr. Green Това е едно от малкото ястия, които правя с удоволствие и с много любов  Peace
Детенце на Тини, Криси, каза да пускаме палците, изпита е минал и е доволна от себе си. Повече инфо от Тини.
От мен лека нощ  Hug

# 61
  • София
Бети, и тук ти желая честит рожден ден! С пожелание за здраве, късмет и постигане на мечтите!

Наздраве и всичко хубаво!

# 62
  • Ямбол
Как ви завиждам и то не съвсем благородно, че днес ще се видите в "Шератон"..  Heart Eyes
Бени, честита награда, мила!! Още много, много успехи!!  bouquet
Честит Рожден дени тук, Бени ! Бъди здрава и винаги толкова готина!!  newsm51 newsm51 newsm51

Убедена съм, че Криси се е справила чудесно с изпита.. Чакаме включване от мама Тин да сподели повече  Peace
Бибиту, лазаня не съм кусвала в този си живот.. Явно за първи път ще е при теб  Blush
Аз си имах девойка за по-малко от 24 часа. Дойде си в петък вечрта късно и вчера я изпратих в 16 чса с автобуса за София. Много ми беше хубаво и многоо ми липсва вече. Ама нищо де - тя си живее нейния живот и се радвам, че понякога и аз съм част от него  Blush Бързаше да се прибере, за да бъде днес с приятели. Нормално е, но ми липсва и затова си мрънкам тук .. Cry Cry Cry

# 63
  • София
Благодаря, момичета.
Честито на всички за всяка радост.
Обичам ви и наздраве.

# 64
  • София
Бени, и ние те обичаме!  Hug
Мария Ч, мрънкай си спокойно тук, нали затова сме насреща! Аз си мислех, че Ивето ще изкара пълен уикенд при теб, но нищо!

# 65
Абетке, Честит Рожден Ден!   bouquet От сърце ти пожелавам здраве, много любов, прекрасни изживявания с любимите хора и много поводи за „Наздраве!“. Ха Наздраве и от мен!

Миме, нямаш грижи за лазанята, голяма вкусотия е. Аз по заведения не я обичам, защото не я правят както трябва (поне където съм хапвала). И понеже много я обичам се научих да си я правя от - до  Laughing

# 66
Привет, любими !  Heart Eyes
Днес беше много вълнуващо на срещата в Шератон. Първо наградиха нашата любима рожденичка - Бети и от днес тя вече е официално Супервайзор във ФЛП ! Призът и признанието и беше връчен лично от мениджърите на фирмата за България . Сигурна съм, че това е началото на една силна поредица от награди и постижения за нашето момиче .   bouquet
И за да е пълна гордостта ни, следващите наградени бяха Радеви - нашите горди и успешни Орли ! Да им е честита поредната награда, да са живи и здрави и да покорят и най- високите върхове в бизнеса, който развиват с толкова жар и любов ! Наградата им е забележителна - екскурзия до САЩ, а ние ще чакаме разказите им в цветни картинки с голямо нетърпение .  Hug
Много се радвам, че се видяхме и с Мерлова - много ми беше домъчняло за нея .  Heart Eyes Hug Heart EyesКакто винаги, времето не ни стигна за нищо и се надявам скоро да се организираме отново !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 67
  • София
Ех, че хубаво!

Браво Бети, браво Радеви! Hug Hug Hug

# 68
  • София
Абет, наздраве! Ясно е, че те обичаме.  Hug
Госпожата много хубаво е разказала за успехите на нашите приятели. И аз бях там, ръкоплясках усилено. После всички се разхладихме в кафето на Археологическия музей. Много са ми го хвалили, но дано другия път сервитьорките да са по-усмихнати.
Мария, поне си имала бързо гости. А аз вчера ходих да ме подстригват в прехваления салон Джордж Мартин. Като го откриваха момчетата собственици бяха канили Ани там на работа, но и беше далече от Пешови.  Wink
Сегашната фризьорка се постара, всичко с косата е наред. Ако пак пуснат ваучери - препоръчвам го. Но ми се дорева  - точно 2 месеца след като си изпратих детето си дадох косата на нейна колежка. Е, замаскирах го, че са пръски от водата, после пък от сешоара. Защо да притеснявам момичето? Поговорихме си - и тя ходила по света и осъзнала, че тук е по-добре, върнала се. Значи има надежда, дано.
А след днешната среща влязох в ролята на Ани и разкрасих Пламен с машинката. Получих си и втория бакшиш - 2 лв. Явно задобрявам в занаята.  Party
Освен да зарибя комшиите и да развия собствен бизнес.

# 69
Честит Рожден Ден, Бени!
Желая ти много здраве, успехи и обич!
Наздраве  cheers

Честито Супервайзер, с чест да носиш тази, а и следващите върхове във Форевър   bouquet

Да са здрави и успешни и миналите рожденици  bouquet Hug

# 70
Добро утро,
върнахме се, тежко пътуване защото тръгнахме късно. Тъкмо отиваме към Ботевградко шосе, се обажда племенника ми - скапала му се някаква част по водната помпа и запецнал на Цариградско шосе срещу Метро. Та Галин ходи да му помага и докато тръгнееем - към 2 през ноща си бяхме във Варна. Големи песни му пях на Радев за да не заспи. И за капак - Криси прави някаква бъбречна криза и плаче по телефона, аз давам съвети дистанционно.
Ще качвам снимки довечера, но вижте я нашата рожденичко-супервайзорка, пу пу, да ни е жива и здрава, обичамме я мнооогУ Hug

# 71
Днес е Международният ден на приятелството !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

На 9 юни отбелязваме Международния ден на приятелството!

Днешният ден е един прекрасен повод да погледнем в очите ближния. Посланието е пределно ясно – можем да бъдем близки, колкото и да сме различни. Приятелството не идва даром и не се запазва, без да полагаме усилия за това.
Истинското приятелство трябва да се поддържа. Затова нека не забравяме приятелите си и да помним, че истински приятел е този, който ти подава ръка и докосва сърцето ти.
Да им БЛАГОДАРИМ, че ги има, да се сетим за тях и те ще се зарадват.

"Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел..." Албер Камю

Любими мои дружки,  Heart Eyes благодаря, че ви има и съдбата ме срещна с вас ! Благодаря, че сте винаги до мен и с мен - и в тъжните моменти, когато бършете сълзите ми, и в радостните и щастливи, когато се радвате заедно с мен ! Обичам ви от все сърце !  newsm51  love001 newsm51

# 72
  „Единственият начин да имаш приятели, е да бъдеш приятел.“

Честит ден на приятелството!
Благодаря ви,че сте ми приятелки!  Heart Eyes

# 73
  • София
Дано сега мога да публикувам. Мамата вече 2 пъти ме изхвърля като мръсно коте. Аман вече - предлагам да спрат форума за 2 - 3 дни и да си направят всички настройки.
До преди няколко години свързвах 09.06 само с Деветоюнския преврат. Последствията от него са спорни, но пък нали съм завършила история и помня дати.
А деня на приятелството е с много хубаво послание. Дано все така да се стараем и да си останем приятелки/и приятели с мъжовете/.  Laughing
Имате много поздрави от Ани.
А дано сега го публикувам  Praynig

# 74
  • Ямбол
Честит ден на приятелството и от мен, скъпи мои приятелки!! Благославям деня, в който се записах в тази тема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е, Айша, не можах да се сдържа да не коментирам Деветоюнския преврат и то знаеш ли защо??? Това беше единствения изпит или по-точно въпрос от конспекта по История на БКП, на който ме скъсаха по време на следването ми ... и от мъка ... се омъжих Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айша, много целувки за Ани от нас

Тини, чудни сте! Поздравления за Бени и вас!!! "Нагоре и все нагоре" ви пожелавам от сърце!!!

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 23:24 от Мария.Ч

Общи условия

Активация на акаунт