Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 394
  • 581
  •   1
Отговори
# 495
Миме,тази седмица не мога,че нали знаеш,днес ме оперираха.Сега конци,монци,дискомфорт.
На 1 май малкия става на годинка и ще правим кръщене.
Но като се организирате ще видя как ще е при мен положението ииии много искам да съм там.

# 496
  • Ямбол
Знам, мила, знам, умишлено не коментирам и не звъня днес .. и утре е ден - по-отпочинала и спокойна да си! Но много ме зарадва, че пишеш  Hug

Има време за среща.. Може и в Бургас  Hug Hug Hug

# 497
  • София
Ричко, добре завърнала се! Разписвай се, не ни забравяй.
Пожелавам ти бързо възстановяване след операцията.  Hug
Абет, честит ти пораснал младеж! Да е здрав и много щастлив!   bouquet 
И аз се ослушвам за градска или национална среща.  Praynig
Имам хубави новини като се видим.  Party

# 498
  • Ямбол
Мацкии,  Hug Hug Hug

Рядко пишем, всъщност много, много рядко тук  Mr. Green вече ..
Обещала съм снимка от Ямбол с розите.. Не бях ходила доста отдавна в парка, но тази вечер го направих - освен ден на детето, днес е и Ден на Ямбол - Свети дух..

Не направих много снимки, ще покажа само една снимка, т.е. две от розариума в градината, които са една много малка част от уникалността й  Heart Eyes
Скрит текст:

# 499
  • София
Мария, много хубави рози и синьото цвете сред тях. Явно е топло при вас - тук няма  начин да изляза без сако. Че и си седя с него по цял ден в работата - стаята е западна и студена.
Днес стана 1 година от националната ни среща. Помните я сигурно. А има ли желаещи да я повторим в ранната есен?
Ани е добре на новото място, работи, всичко се развива по план. Даже вече знае и няколко  думи на езика. Е, има и някои не толкова хубави неща, но ...
Ще си е в България 20.06 - 10.07. Програмата е доста наситена, дано се видим.

# 500
Помним, помним ... и искаме пак  Laughing   Ама ние (форевърките де  Laughing)  сме на Хисаря към средата на октомври на обучение, та не знам как ще стане с ходенето. Айше, добре е, че Ани е свикнала вече, така и ти ще си по-спокойна за нея. Ама много студено било в Манчестър, там значи не е за мен  Mr. Green
Мария, много си Убава бе  Heart Eyes Грееш сред тези рози, ама ти си най-хубавата роза там на градината.
При нас целият град ухае на липа, направо те замайва на някои места от уханието им.  И е толкова зелено навсякъде .. И е топличко - ходим босички и по къси ръкави и потници. Абе лято си е, даже на места са почнали да жънат.
Сега спирам, че малко трябва да поработя  Peace

# 501
  • София
Момичета, изключително ми е драго да ви видя тук! Heart Eyes
От днес и в София можем да се похвалим с лято!  Crazy
Мария, чудесни рози, също като в Розовата долина! Надявам се, че освен на снимка ще те видим скоро и на живо! Биби, теб ще те видя ли наживо? Надявам се да е така! Hug
Айше сподели повече за Ани, аз явно съм пропуснала информация.
Да кажа аз за моето момиче-учи и работи, от 15 юни с любимия ще отскочат да Гърция за няколко дни. Иначе още изпити се точат. Не е приключила годината, но хубавото е, че това е последната година!

# 502
  • София
Бибиту, освен и аз да стана форевърка - ще ме вземете ли на среща тогава? Ама няма на кого да продавам, пък ние в къщи колко ще купим.
Мариянка, дано е хубаво времето и да си изкарат топла почивка децата. Върви ли сайта за продажби?
За сподеяне няма много - по искане на Ани. Че я шпионират тук разни елементи...
Манчестър беше студен и негостоприемен град, ама кой да слуша мама като предупреждаваше. Не случайно при соца не пожелах да се омъжа за манчестърец, бях си преценила. Нищо, човек се учи от грешките си. Само да сме здрави, нареждат се нещата. Пък и английския си усъвършенства, сега говори без задръжки. Толкова години като дете я влачихме по курсове - ами така и не проговори. Така че го броя за положителен опит.
Но лошата Англия вече е история в миналото. Ани е в друга държава, на много хубаво място, работи си по специалността, оценена е и е доволна.
Като се видим ще дам подробности.
Идва си, ще ходим на Созопол за няколко дни двете. Уж и Пламен щеше да идва, но се отказа днес.

# 503
  • Ямбол
Мацки, привет от Ямбол  Hug
Ама се надявам скоро да гушна повечето от вас .. а до този момент - още малко снимки от парка ни
Скрит текст:

# 504
  • София
Мария, ние също се надяваме да повторим срещата  Hug
Обади се като си знаеш разписанието.
Много хубав парк имате, браво на кмета. Е и на гражданите, че не са го потрошили.
В столицата такива чудеса няма. И да направят едва ли ще се задържат за дълго време.  Embarassed
Столичани сме, какво ще ни се опре?

# 505
  • София
Много красиво, Миме!
Другия месец ще дойда да го видя наживо! Обаче срещата през уикенда може и да я пропусна, понеже отивам до моренцето за няколко дни и ако ми хареса ще поостана.

# 506
  • София
Марийче. моето петокласниче ще пътува утре за вашия красив град на състезание.
Този парк близо ли е до хотел Тунджа, да им препоръчам да отидат да го видят, ако имат време?

# 507
  • Ямбол
Иринче, извинявай, че чак сега отговарям, но липсвах няколко дни от компа де .. бях в София Simple Smile

Хотел Тунджа се намира точно до градската градина. Няма и 20 метра. Съжалявам, ако не е ходил, а и аз не се включих навреме тук ..

Аз още не знам къде се намирам - и работата ме е "налазила" доста, а и от емоцията не мога да се отърся още хихи

# 508
  • София
Дай Боже всекиму такива прекрасни емоции! Пожелавам си и за себе си и за всички мами да доживеем, ако още не сме подобни емоции!

# 509
Аз пък днес съм на дипломирането на Криси Simple Smile Ще им раздават сипломите в английския двор на Археологическия музей. Едно много хубаво местенце Simple Smile
Детето се вълнува, а майка му да не ви разправям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт