Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 397
  • 581
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ауууууууууу, Бибиту, браво бе. Айде то е ясно, че ще си първа убавица  Hug

Вчера имах работа из центъра и между другото се видях с една приятелка и поне час и половина и разхождахме кучето зад царския дворец. През това време ни валя дъжд, сняг, суграшица, а накрая и някакви дребни ледени топчета тропаха по шатрата под, която бяхме седнали да пием кафе  Joy

Преди час отново се мотаеха едни снежинки навън. Както казва един заек: Яйца ли да боядисвам, елха ли да редя?  hahaha

А един друга казва: Айде иззимихме зимата, сега ще иззимиме проблетта  Joy

поне да ни е слънчево настроението  Hug

# 481
Бибитууу, тъкмо те зърнах в ФБ страницата на Форевър, успех, мила!  bouquet

# 482
Ха ха, вие ме виждате във фейса, обаче аз не се виждам  Mr. Green

Тук е мрачно, днес не е много студено. Искам пролет, искам слънце, искам топличко - много искам, нали  Laughing

# 483
Има една снимка с няколко снимки, на регистрирали се колеги в   Ф.И.Т. предизвикателството, ти си на 3тата снимка с усмивка Simple Smile

# 484
  • Ямбол
Биби, и аз те видях, слънчице Heart Eyes Успех в предизвикателството Ф.И.Т. Ела в Ямбол да те видя как си се справила  Heart Eyes
Момичета, и аз искам пролет пък  Crossing Arms
Ама в софийско е много зле наистина  Cry Бени, елате към Ямбол бе, тук е само сух студ - отврат!  Whistling

Живот и здраве, утре Ивето ще "кацне" при мама. Аз ще работя в петък, ама нищо де  Blush
Много силни прегръдки и целувки на всички по домовата книга на госпожата.. А къде е книгата  newsm78 а къде е госпожата  newsm78 Мимеее, липсваш ми много  Hug

# 485
  • София
Бибиту, успех! За мене и сега си си стройна, нали се видяхме скоро. Но щом искаш още - действай. Ще чакаме снимки с роклята и повода.
Ваня, какво става с Петя?
Мама Тин попълва данъчни декларации та пушек се вдига. Аз с такова нещо не се захващам. Даже през декември нарочно пуснах няколко губещи сделки на борсата. Така излязох на 0 и няма да дам нищо за мангалите. Е, през януари си възстанових загубата. Party
Мария, завиждам за гостито. А по-късно, като се затопли ще те чакаме тук на визитация.
Домовата книга и Госпожата наистина и на мене ми липсват. Дано да е много заета с приятни занимания и затова да не се разписва. И дано се яви да се похвали тук.

# 486
Айшееее, лоша работа с данъчните декларации - досега съм докарала 2400 лв доплащане на данъци и здравни осигуровки, в стрес съм, кръвното ми втори ден е ту високо, ту ниско, абе кво да ти кажа все пак добре че не сме в Германия , че там им вземат 45 %. Но пък ме е яд ,че нашите данъци потъват незнайно къде и нищо насреща #2gunfire

# 487
  • София
Е как незнайно къде - в махалата са ни данъците. Нали им трябва електорат.  ooooh!
Освен за 2015г. да регистрираш форекс сметка и да понатрупаш загуби. През 2016 ще ги възстановим, може би, после пак загуба на пазара. Там и здравни не се плащат, само ДОД.

# 488
Привет, любими !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Пожелавам ви от все сърце Светли и Благословени празници ! Бъдете здрави, щастливи и късметливи ! Нека възкресението ви донесе мир и спокойствие в душите и много любов в сърцата ! Бъдете благословени ! Обичам ви !  Heart Eyes

# 489
  • София
 easter eastereaster
Христос  воскресе!
Да сме здрави и щастливи!
Госпожата, радвам се да те чета. Разписвай се по-често.
Много хубави яйца и козунаци видях във ФБ.
Бибиту, как върви предизвикателството по време на празници?
При нас - снощи готвихме дроб-сърма по скайп. Сутринта ще се пече агнешко - там поне се продава целогодишно. Чакам и снимки на яйцата.

# 490
Айше, всичко върпи по план. Аз миналата година си изядох козунаците и за тази, затова сега без козунаци - само яйца и салатки.
При нас е пролет, всичко вече е зелено,  люляка цъфна, ухае божествено навсякъде. Дето се казва - идвайте при нас. Абе майчета хубави, тази година няма ли да се съберем някъде из страната за едно купонче с преспиване?

# 491
  • София
Биби, чудесна идея, остава да се организираме!

# 492
  • Ямбол
И аз искам, и аз  Hug Hug Hug

В Ямбол няма много какво да се види, но ви каня най-горещо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 23:13 от Мария.Ч

# 493
Ха здравейте след две годишно отсъствие.
 sohappy sohappy sohappy sohappy

Замириса ми на срещичка и веднага ХООП да разбера къде,кога,как....

Ще се връщам да почета малко,чееее съм си за бой.
Не ,че от фейсът не ви следя Embarassed ама друго си е от тук.

Айде лека за сега.Целувки,гушки на всички.Радвам се,че съм пак сред вас,ако ме искате,де  newsm03

# 494
  • Ямбол
ри4ко, толкова много се радвам, че "се върна" отново  Hug Hug Hug

Съвсем друго си е в темичката да сме си заедно  Hug

Наистина да се организираме да се видим, а?
Тази или следващата седмица дори? Ако не умуваме много, ще решим бързо, а?

Общи условия

Активация на акаунт