Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 398
  • 581
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Ямбол
ахаа, колко хубаво тук  Hug

Бени, сили, майчице, сили... чудесно те разбирам как се чувстваш  Hug Hug Hug
Дано не го стига туй, дето майка му му мисли на Ангелаки. Всичко ще е наред!  Heart Eyes

Айша, никой не се е съмнявал в теб, ама и завидни резултати имаш  Thinking

Мариянка, много хубави чанти  Peace Ще чакаме магазина  Wink

# 467
  • София
Имаме ли си рожденничка днес?
Мария, честито! Да си жива и здрава, Ива много да те радва с успехи.   bouquet  newsm59

# 468
  • Ямбол
Благодаря от цялото си сърце, мила Айша!

Благодаря на всички, които ме поздравиха!

Обичам ви! Никога нямаше да съм това, което съм сега, без вас! Това е самата истина! Вие ми помогнахте да стигна до тук, да имам това, което ме прави щастлива! Дори и не намирам думи, с които да опиша това, което усещам, когато мисля и говоря за всички вас! 

# 469
  • София
Скъпа Марийче, как хубаво си го казала! Ужасно ми липсваш! Очаквам те скоро в София! Hug

# 470
  • София
Честита Цветница!
Да са живи и здрави малките и големи цветя, храстчета и дървета в темата и семействата ви!   bouquet  bouquet  bouquet

# 471
  • Ямбол
Мерси, Айша ! Да почерпя за Ивето
Скрит текст:

Честит празник и от мен на всички празнуващи!
Моята върбичка празнува тази вечер с приятелки някъде из София  Party

Хубава седмица, момичета  Hug

# 472
  • София
Ако не се лъжа видях снимков материал от празнуваянето на Ивето, децата са усмихнати и щастливи! Ние сме затрупани със сняг за съжаление, но това е. Успешна седмица, момичета!

# 473
А ние сме заляти с вода Марианка, лоша работа Sad
Аз въпреки лошото време отивам на мама на гости, малко на спокойствие, че да мога да попълня данъчните декларации на един куп народ Simple Smile

# 474
  • София
Мама Тин, успех с декларациите. Дано успееш да занижиш данъците колкото може повече.  Party
Писна ми от снега - имам снимка на осмомартенски сняг, на първа пролет със сняг. Днес снимах разцъфнали плодни дръвчета, посипани със сняг и заледени.  Много тъжна снимка, дано не измръзнат много
Абет, как е Ангел там? Като се вдигне петрола с няколко цента и все за него си мисля.
Тази нощ става 1 година от както изпратихме Ани за Манчестър. Една изгубена година, загърбени възможности и контакти тук.
Постоянно се сещам какво правихме последните дни преди заминаването заедно.

# 475
  • София
Наистина лошото време вече ни писна. Вчера в трамвая слушам следния диалог: "Защо си развалих елхата. Като гледам снега се чудя яйца ли да боядисвам елха ли да кича!"
Айше, каквото е трябвало да стане е станало, така е било писано!
Тини, давай с декларациите, че ако имам проблеми ще те питам за помощ!
Ивето я видяхме на снимки, предполагам от празнуванито на имения ден! Като ги гледам девойките какви са усмихнати и щастливи, изкарали са хубав празник!

# 476
  • София
Здравейте, мацки,
Малееееееее и аз трябва да попълвам декларация. Ама другата седмица. Тая нещо ми е къса, нямам време да се занимавам с бирници  Laughing

Всичките деца прекрасни.
 Айше, няма нещо от, което човек да не си вземе поука и да не извлече полза. Приеми го така. Ани минава по път, който ще и донесе и мъдрост, и знание.  Peace

Ангел се прибра жив и здрав. Пълен с емоции и преживявания. И за пореден път заяви, че тук не се живее.  Joy  Според мен при първа възможност ще е поредния млад човек, напуснал невероятната ни държава.
Живи и здрави да са.

Айде, мацки, малко да се позатопли и да си спретнем среща.

Хубав ден от мен, да ви е усмихнат и весел.

# 477
  • Ямбол
 Hug Hug Hug Привет, момичета
И аз да се разпиша - детето работи, майка му - полудява, ама не се оплаква..
Айша, не тъжи, моля те... Но и ти си единствяеният човек, който може да я мотивира Ани и тя да се върне. Знаеш прекрасно, че Ани те обича много и ако знаеш как (убедена съм, че има начин), детенце ще се върне в "невероятната ни държава", за която говори абет-ка..
Трудно им е на децата и всяко търси своя път по неговия си начин  Thinking

Бении, когато се стопли и решите среща, ми моля да споделите, че току виж съм прехвръкнала  Peace
И в Ямбол е ужасен студ  smile3518 Така се бях настроила за пролет, сложих си пола и токчета.. а днес си полудях от студ. Утре съм с кларковете  #2gunfire

Ааа, и като казах "топло" .. Знаете си много добре, че всички сте поканени в Ямбол, като цъфнат розите, нали?
Центърът е в ремонт. Кмета прави красоти преди изборите - нормално. Но пък градината е невероятна през май-юни.
Мислете го! Имам нужда да ви видя.. А и кога ли ще дойдете в Ямбол, ако не съм аз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма да видите нещо кой знае какво, но пък аз съм тук хихи

# 478
Ша додим, ша додим Simple Smile

# 479
Мария Ч., плаши ти, плаши .... Ама не си познала кого да плашиш  Mr. Green
При нас също е студено, днес валя на няколко пъти едно такова ситничко, аха да завали сняг.
Аз съм добре, утре приключвам клийна. После започвам ФИТ 1. До лятото трябва да влезна в една рокля, която още не съм я слагала, защото докато я купя и понапълнях  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт