Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 072
  • 581
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мария, ние също съжаляваме.
Но да сме здрави, ще се видим когато дойдеш. Май по Гергьовден се пада.
То не че пречи само софиянки да се събереме на репетиция за посрещането ти.
Подстрекавам ....
Имате много поздрави от Ани, сега си говорихме.

# 451
  • Ямбол
Наистина съжалявам, но дано е за добро Simple Smile
Айша, сподели нещо за Ани - как е тя?

# 452
  • София

....

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 20:24 от Aisha

# 453
Мария,аз така или иначе нямаше да те видя,но съжалявам,че идването ти се е провалило!  Hug
Днес си направихме голяяяма разходка с бебе Ани. Сега ме болят краката,но се чувствам страхотно!  Simple Smile
Айше,мотивирай я да се върне!  Ти може би знаеш как.  Peace

# 454
  • София
Нези, завиждам за разходката. Мечтата ми беше за хубава, като сегашните количка и да си се разхождаме. Но по времето на Ани знаете какви бяха.
Пък и диваненцето не спеше навън, искаше си в креватчето и ревеше. Та само в близката градинка седяхме.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 20:23 от Aisha

# 455
  • София
Нези, върна ме 23 години назад с количката да си возя бебето. Завиждам ти благородно за внучката и се надявам и аз скоро на такава радост! 1stroller

# 456
  • Ямбол
Нези, наистина чудесни моменти си имала с принцеса Анна Simple Smile

Както казва Мариянка, дано и нас ни стигне скоро  Heart Eyes
Айша, ти говори, мотивирай, говори и мотивирай - току виж се е усетила Ани Simple Smile

# 457
  • София
Здравейте, мацуранки,
Как сте, как е настроението?
Ех, принчипесо, така те чаках, ама нищо де. Всяко зло за добро. като дойдеш веремето ще е вече много по- топло и може да съчетаем виждането с разходка в планината, трапеза под асмата ит.н., и т.н.

Незиииии, като стане една жена баба, трябва да има желязо в кръста и краката  Wink Ама каква радост, а? А и тя е прекрасна.  Hug

Ние сме добре. В неделя закарахме Катя при дядо Пешо. Още и е рано, защото има доста да се възстановява, но вече доста се изнерви. Пък и като я заболи гръдния кош или се умори, веднага си ляга. Макс работи. Спрях му бирата и той се поизнерви. Joy
Ангел е вече повече от седмица в Саудитска Арабия командировка. Той пък как мрънка, не е истина. Ама тя верно гадна държава. А в четвъртък му бяха казали да се подготви за бързо отпътуване в случай, че стане напечено покрай войната. И край с моето спане, момичета. като затворя очи и само ужаси. Отварям и сама си бия шамари да спра да мисля глупости, и си говоря и си се карам.............. ама на пусто сърце. Горпод да ни пази децата. Айде още малко и да се прибира  Praynig

Аз бачкам. И какви планове съм начерталааааааааа.  Flutter

Айде, мацки, хубав да ви е денят, да е усмихнат, успешен и прекрасен.   bouquet

# 458
  • София
Ех, Бети, какво дар слово имаш-направи ти завиждам. Много хубаво си го казала. Ха дано бързо да минава командировката и да се прибира синето.

Момичета, моето Дани с гаджето си отварят интернет магазин за чанти, влючително и кожени и цените им са направо забележителни. Снощи ми показа една чанта от естествена кожа, която си е взела за себе си за 70 лв! Естествено и аз си пожелах за мен, така че скоро ще ме видите пременена. По-нататък ще споделя повече подробности, сега още се доизкусуряват нещата около магазина.
Поздрави по нашата си домова книга на всички ви!

# 459
  • София
Браво на децата. Да споделяш да им станем клиенти. Трябва да има  подкрепа.  Peace

# 460
  • София
Браво на децата. Да споделяш да им станем клиенти. Трябва да има  подкрепа.  Peace

Да, чакаме линк. От миналата година издивам 1 чанта - подобна на Desigual моделите, но шарено менте.
Редактирах снощното - който чел, чел. Че има едни любопитни клюкарки - дебнат за информация по всички сайтове, където пиша. Ама то хора без личен живот - какво да очакваш...
Абет, много неприятно с войната в СА. Но по мои наблюдения войната е под контрол. Познайте на коя държава  Party
Нали постоянно търгувам на борсата - ами никога не е било като сега. Петрола спокоен, пада си и се вдига контролирано с 1 -2 долара дневно. А при предишни случки/дори 1 бомба само/ се мяташе като полудял. Дано те успокоя поне малко.

# 461
  • София
А, аз се поуспокоих, Айше. Ако не бях досега да съм вдигнала и фирмата и министерството и цялата земя на ура.  Laughing От фирмата му бяха пуснали запитване до министерство на външните работи и те ги успокоиха, че има създадена група за преценяване на риска и, че в момента няма нищо притеснително. там дето се репчат е много далеч от Джеда. Ама, че съм си луда- луда съм. Снощи беше на вечеря с колеги на крайбрежен булевард / а досега само в хотела се хранят/ и аз не легнах, докато не го видях във фейса и не ми драсна два реда, че се е прибрал. И ми се смее, че можело и да не си включи нета. И му казах, че а не ми пише, а цяла Арабия е разбрала коя е майка му.  Wink

Joy Joy Joy

# 462
  • София
Абет,  Hug
дано не става това, което ние си мислим.
И дано измислято по-държеливи батерии на смартфоните. Че ми писна нейната да пада когато не сме се чули. Не че в Ман. няма да разберат за мене...
Но наистина войната там е контролирана от Великите сили и няма да се излага на опасност столицата.
Косвено се подтвърждава по цените на горива и валути.

# 463
  • София
Ей, Айше, голям дилър си станала значи.  Hug

# 464
  • София
Да не би да е имало съмнения?
Хммммммм.....

Общи условия

Активация на акаунт