Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 421
  • 581
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честит празник   bouquet  Wine Glass baloni
Децата поздравиха ли ви, изненадаха ли ви?

# 436
  • Ямбол
Привет, момичета!
Честит празник и от мен!

Ивето ми се обади и ме поздрави по телефона. Изрично ме предупреди,ч е тя не празнува, защото не била още мама  Grinning

# 437
  • София
Честит празник, момичета! Да сте живи и здави, красиви и чаровни жени!   bouquet

Ние днес празнувахме рождения ден на майка ми, която е родена на 6 март и по този повод си разменихме помежду си цветя и подаръци и за 8 март и със сестра ми и с Дани също.

Времето е ужасно, най-вече че водата няма вече накъде да се оттича и по улиците са реки и краката се мокрят. #2gunfire Искам пролет, цветя, слънце!

# 438
  • София
Мариянка, да е жива и здрава майка ти!   bouquet
Чухме се вчера следобяд с Ани, поздравихме се.
За подърък явно не съм слушкала. Нищо, сама ще си го купя някога.
И аз искам хубаво, сухо и слънчево време. Дано това да е последния напън на зимата.

# 439
  • Ямбол
Здравейте, мили ми момичета  Hug Hug Hug
Липсвате ми, ама много  Heart Eyes
Тази седмица големия град няма да ме приеме, но се надявам следващата седмица, ако не ми мине някоя котка път, да кацна в София  Peace По тоя повод - срещааа???
Много ще ми е "кът" времето, но нямам намерение да пропусна да ви видя - нядявам се почти всички, ако не и всички  Peace
Надявам се да има желаещи  newsm78
Детенце е добре, стажува и работи, нищо специално..
А при вас как е, момичета?

# 440
  • София
Марийче, съмняваш ли се, че ще имаме време за теб? Казвай къде и кога и да се организираме. Ние ще видим твоето мило дете още в неделя! Peace

До скоро!

# 441
  • София
Добър вечер от зимна София.
При нас вече натрупа и побеля  Sad Crossing Arms ooooh!
Но има и нещо хубаво - 2 седмици поред ще се срещаме.  newsm10
Мария, има желаещи, разбира се. Само сигнализирай кога си свободна. Тогава са 2 почивни дни - има повече време за всичко.
Аз да се похваля - имам си осмомартенска картичка от Ани. Дойде в голям, розов плик. И е писала доста, не само дежурните пожелания. Все се каня да я снимам и да я сложа в клюкарчето.
Че тук още не съм се научила да слагам снимки.

# 442
  • Ямбол
Привет, мацки  Hug
Ейй, среща имахте, ама репортажи - йок!  Mr. Green
Грешката трябва да се поправи  Party
Момичета, ще дойда следващата седмица - на 4 април. На 5-ти април е Цветница, Ивето има имен ден и искам да я гушна.
Така че да свиря сбор за 4-ти около обяд или след обяд или вечерта, а? Как сте с времето? Знам, че е празник - Лазаровден, но дано имате време поне за по кафенце.. Къде? Идея си нямам  Blush Където кажете - Ивето ще ме доведе или ще ми обясни как да дойда. Липсвате ми много Hug

Айша, снима ли картичката от Ани  newsm78 Ми хайде де  Heart Eyes

# 443
  • София
Мария, за среща съм винаги ЗА.
Мисля, че от по-рано през деня ще имаме повече време да опитаме да се наговорим. Но да си кажат и другите - аз съм волна птичка. Нямам си нито Лазар, нито Цветанка. В племето имат цветя, но са млади и не ги канят на купона - настъпва мърморене и мирова скръб. Laughing
Картичката е снимана отдавна. Но с моите познания мога да я споделя само във ФБ. За тук не ми стигат уменията.

# 444
  • Ямбол
Супер! И аз съм ЗА среща през деня в събота  Peace
А за картичката - може и във фейсбук, ама може и да я донесеш на срещата  Hug Hug Hug

# 445
  • София
Ще я донеса.
Имам и книга на Ива да нося - иска Ханибал. А ние ги имаме и двете.
На Ани и бяха приспивно четиво в 6 - 7 кл.
На кого ли се е метнала  Thinking

# 446
  • София
Здравейте момичета, много се радвам за бъдещата среща. И ние нямаме цветя в близкото обкръжение. Така че съм ок за когато решите, важно е настроение да има! Очаквам събитието!
Марийче, тук нямаше репортажи, вярно, но пък във фейса е пълно със снимков материал.

# 447
Аз за съжаление ще трябва да пропусна.   Sad
Обикновено  в събота и неделя не ми е удобно... А пък на Цветница-съвсем.
Много съжалявам!  Confused

# 448
  • Ямбол
Момичета, огромно СЪЖАЛЯВАМ към всички Sad Sad Sad
Няма да идвам в София преди Великден. Това ще се случи две или три седмици след празника.
Адски съжалявам, че няма да ви видя наистина ...

# 449
  • София
Ние съжаляваме още повече!

Общи условия

Активация на акаунт